QUOTE(Renacio @ 2013 05 25, 08:24)
Labas rytas
vasarinukai jau miega ant pagalvių? mano ne, nuslenka žemyn. jai geriau be jos
ir kuo toliau tuo daugiau
vasarinukai jau miega ant pagalvių? mano ne, nuslenka žemyn. jai geriau be jos
ir kuo toliau tuo daugiau
Nemiega
Aš šiandien visą dieną nedaviau Rodos liko sunkiausia dalis - atpratint naktim valgyt
QUOTE(kutikutule @ 2013 05 25, 09:56)
sveikos
vakar gryzau vakare su gelem, vyras isputes akis kokia proga? vestuviu metines? pazinties metines? nu ne sakau, juk vyro diena nustebo suzinojes
Melisandra, oho kokie gyvenimo pokyciai linkiu, kad tai taptu megstamas darbas, as turbut negaleciau tokio dirbti
vakar gryzau vakare su gelem, vyras isputes akis kokia proga? vestuviu metines? pazinties metines? nu ne sakau, juk vyro diena nustebo suzinojes
Melisandra, oho kokie gyvenimo pokyciai linkiu, kad tai taptu megstamas darbas, as turbut negaleciau tokio dirbti
O pas mus atvirkštinė situacija buvo Vyras sako "Ar žinai kokia šiandien diena" neprisiminiau jokios progos, tai pasimečiau
Dėkui
QUOTE(zylute81 @ 2013 05 25, 12:40)
melisandra gal gali parasyti ka konkreciai daro auklyte nes as gavau toki darbo pasiu
Yma ir istikro irgi daug abejoniu kyla
Yma ir istikro irgi daug abejoniu kyla
Kokios abejonės kyla?
Auklytės daro VISKĄ Išdėlioja maistą, padeda vaikams pavalgyt, suplauna indus, prausia vaikus, keičia sauskelnes, kloja lovas, migdo vaikus, plauna grupę, žaislus, valo stalus, langus ir dar tuo pačiu prižiūri vaikus - padeda išeit į lauką ir t.t. Bent jau pas mus šitaip