aš irgi braškių pavydžiu
skinu tik salotas ir špinatus iš šiltnamio ridikėliai neužaugo džiaugiaus i gražiais lapais, tai tik juos ir turiu o mano pomidoriukai jau prikrovę pomidorų taip gražu žemaūgiai vazone
Sveikos.
Reik padėt temą pribaigt
Aš irgi iš šiltnamio jau visokio gėrio parsinešu, vakar kaip tik dar ridikėlių pasėjau, nes jau baigiam suvalgyt Tik pomidorų, agurkų užsiperkam.
Mums nelengva ši savaitė buvo Jau visi trys kartu į darželį keliaujam - kas tobulėt, žaist, kas dirbt
Reik padėt temą pribaigt
Aš irgi iš šiltnamio jau visokio gėrio parsinešu, vakar kaip tik dar ridikėlių pasėjau, nes jau baigiam suvalgyt Tik pomidorų, agurkų užsiperkam.
Mums nelengva ši savaitė buvo Jau visi trys kartu į darželį keliaujam - kas tobulėt, žaist, kas dirbt
Net pavydas suima skaitant apie jusu isauginta derliu Mes kaip ir visad iki siol neturim galimybes ka nors uzsiauginti Siemet buvau apsidziaugus kad turesiu darziuka, bet svajones ir liko svajonemis Mano tevai nusipirko dar viena buta, o prie jo yra ir darziukas. Kandangi tevai jau turi savo darziuka tai tikejausi kad man leis juo naudotis Bet kai uzsiminiau apie tai, atsake kad tuo sklypu jau daug metu naudojasi kitas zmogus ir dabar tevams nesmagu ji isvyti Tipo labai geras zmogus, gerai sutaria bla bla la.... Nu nesitikejau sito tiesa sakant, kad svetimas zmogus butu svarbesnis uz dukra Tevai siulo kiek reikia darzoviu imt is ju darzo, bet tas ju darziukas nedidukas, kelios lysves, jei kada ka imdavau tai po kelias krapu sakeles, nes jei imciau tiek kiek reikia tai darzas atrodytu kaip amaro nuestas Kartais pyktis ima, kartais bandau juos pateisint...Nu bet vistiek as taip su savo vaikais nesielgciau
QUOTE(Melisandra @ 2013 05 24, 17:21)
Jau visi trys kartu į darželį keliaujam - kas tobulėt, žaist, kas dirbt
o tu gal daržely dirbi?
Sveiki
mes tik is lauko mano vaikas laukiniu pavirto, tik akis pramerkia, jau jam i lauka reikia, ten gi Bruklinas nemaitintas ir vistytes visur jam reikia
einam prie ezero anciu sert, tai mano serejas puse batono suvalgo
pas mus pas anyta tai vien darzai, jokio zoles lopinelio, nera net kur maziui zaidimu kampeli padaryti o pas mama atvirksciai, viskas zolyte uzseta, uz tat pabegom vasarai pas mama cia ezeras panosei 300 m. miskai aplinkui
renacio, pas mano mama irgi ridikai nesudygo kazkokie metai siemet lievi, gal del pavasario velyvo, mama pasejo sodinukams agurkus, vienas sudygo, moliugai du
mazas prausiasi, o as tuo tarpu pas jus uzbegau, nes mano princas pradejo vezime sedeti, net pats prasosi, tai einam vaiskciot kiek mano kojos nesa visa diena, arba lakstom kieme iki kol jau griuna is neturejimo jegu, tada einam miegot pietu miego
mes tik is lauko mano vaikas laukiniu pavirto, tik akis pramerkia, jau jam i lauka reikia, ten gi Bruklinas nemaitintas ir vistytes visur jam reikia
einam prie ezero anciu sert, tai mano serejas puse batono suvalgo
pas mus pas anyta tai vien darzai, jokio zoles lopinelio, nera net kur maziui zaidimu kampeli padaryti o pas mama atvirksciai, viskas zolyte uzseta, uz tat pabegom vasarai pas mama cia ezeras panosei 300 m. miskai aplinkui
renacio, pas mano mama irgi ridikai nesudygo kazkokie metai siemet lievi, gal del pavasario velyvo, mama pasejo sodinukams agurkus, vienas sudygo, moliugai du
mazas prausiasi, o as tuo tarpu pas jus uzbegau, nes mano princas pradejo vezime sedeti, net pats prasosi, tai einam vaiskciot kiek mano kojos nesa visa diena, arba lakstom kieme iki kol jau griuna is neturejimo jegu, tada einam miegot pietu miego
QUOTE(bjork1985 @ 2013 05 24, 22:00)
pas mane sudygo, bet tik lapai užaugo kaip paskui paaiškino -per karšta jiems buvo.
moliūgus 6 turiu. daugiau man nereikia mama priaugina, aš tai tik žaidžiu
QUOTE(Melisandra @ 2013 05 24, 22:32)
Nea, tik auklytė
kaip fainiai bet tai kantrybės kiek reikia o kaip mažasis jaučiasi?
manęs iš "shit-magnet" pareigų niekaip neatleidžia.
šiandien einam į treniruotę sau ramiai, neskubėdami. ir - POKŠT - šūvis. krūptelėjom visi keturi, o po kelių sekundžių - ŠLEPT - per žingsnį nuo mūsų negyvas balandis. paaugliai pas mus taip "išdykauja".
iki treniruotės eidavom pėsčiom, bet šiandien pagalvojom - be vežimo, pavažiuosim tramvajum vieną stotelę. įlipom, pajudėjom. ir tramvajus užsidegė. !@#$%^&*( - čia mano mintys. o vairuotoja atsipūtus, pilnas tramvajus dūmų, o jinai nestoja, durų neatidaro. žmonės klykia, rėkia, kosti, o ji sau ramiai atvažiavo į stotelę, atidarė duris ir visus išlaipino. aš jau rimtai dairiausi, su kuo langą daužti
šiandien einam į treniruotę sau ramiai, neskubėdami. ir - POKŠT - šūvis. krūptelėjom visi keturi, o po kelių sekundžių - ŠLEPT - per žingsnį nuo mūsų negyvas balandis. paaugliai pas mus taip "išdykauja".
iki treniruotės eidavom pėsčiom, bet šiandien pagalvojom - be vežimo, pavažiuosim tramvajum vieną stotelę. įlipom, pajudėjom. ir tramvajus užsidegė. !@#$%^&*( - čia mano mintys. o vairuotoja atsipūtus, pilnas tramvajus dūmų, o jinai nestoja, durų neatidaro. žmonės klykia, rėkia, kosti, o ji sau ramiai atvažiavo į stotelę, atidarė duris ir visus išlaipino. aš jau rimtai dairiausi, su kuo langą daužti
QUOTE(Renacio @ 2013 05 24, 21:38)
kaip fainiai bet tai kantrybės kiek reikia o kaip mažasis jaučiasi?
Bijojau labai, bet žinok kaip tik atvirkščiai, kantrybės daug daugiau atsirado Ypač saviem vaikam
Mažius šiandien jau visai neblogai jautės. Bet šiaip, dingstu iš akiračio ir ima rėkt visu balsu Tai visur kartu nešiojuos Už tai grįžus namo kaip po maratono jaučiuos
tik didysis bosas jaučias, truputį kas iš kart "mamyte" rėkia