QUOTE(Karinuks @ 2013 05 20, 22:27)
ačiū
kaip jūs gyvenat?
.
Labas rytas
Gyvenam mes labai aktyviai
Neturiu net kada prisėst prie kompiuterio
Mažoji mano tikras tornadas, griauna viską kas pasitaiko jos kelyje, o aš vos spėju begt iš paskos
Vakar vaistinėj kol mokėjau už vaistus, mano padūkėlė vos visų vaistų lentynose neišvartė
Aš ją tempiu nuo lentynų o ji laisva rankele dar skubina kažką nuverst kuo greičiau
Žodžiu jai linksma, o man išeinant dar lentynas reikėjo sutvarkyt, bardako nepaliksi gi
Gerai kad nieko dūžtančio nenumetė, dar būtų nuostolių pridarius. Ir taip visur-kur benusivesi, visur savo tvarką daro
Namuose tas pats-tik nesužiūrėk o ji jau ką nors krausto-tai spinteles tai atsikrapščius sesės stalčius....Su vyresniąja man tokio vargo nebuvo, tai dabar atsiimu už abi
Dabar žiūriu kad būtų gerai gydytojai pasirodyt jau. Lyg ir skiepas priklauso...Įdomu kaip vyresni vaikiukai reagavo į jį? Mano vyresnioji labai karščiavo ilgai po šito skiepo, tai net bijau dabar
Buvo kilę minčių kad MMR skiepą atidėt iki kokių 6 metų, skaičiau kad ligos nuo kurių skiepijama ne tokios baisios kaip skiepų šalutiniai poveikiai, bet paskui radau info kad jei nepaskiepysiu vaikas tikrai visom trim ligom susirgs dar iki mokyklos
Tai kogero pasikliausiu gydytojos nuomone. Ji pati siūlė atidėti hepatito B skiepa velesniam laikui, žiūrėsim ką dabar rekomenduos