Labukas
Ai -Zaiza- jau kaip smagu skaityt
lietumi ir aš taip panašiai mėgstu džiaugtis - stovėdama jame vaikai mano būna balose
neturiu jokių nusistatymų dėl krikšto nei prieš nei už... tikėjimas ar netikėjimas su tuo niekaip nesusijęs
matau, kad Džiugo nepakrikštsim šiais metais, pradžioj norėjos pergyvent , bet tai ko? .... lyg neturėčiau ką veikti
florete, kurgi dingus? a? atšilo ir į laukus išėjot? grįžk nors kartais
Džiugas vėl ant kilimo užmigo... paėmiau, ant lovos užkėliau - nulipo ir vėl ant kilimo atsigulė na ką aš jam, jei jam taip geriau...
QUOTE(Karinuks @ 2013 05 17, 15:37)
Džiugas vėl ant kilimo užmigo... paėmiau, ant lovos užkėliau - nulipo ir vėl ant kilimo atsigulė na ką aš jam, jei jam taip geriau...
jam geriau žinoti, kur patogiau gal vėsiau palei grindis
daviau vaikams lauke vandens, tai maišė košes smėlio dėžėj
ohoho, kokiu zmoniu apsilanke smagu skaityt!
Dziugas kaip visada, nuperka visas mano simpatijas
mes jau sutare krikstynas, kaip tik S suknios atkeliaujant laukiu. rugpjucio 7d. krikstysim, tik dar pietums vietos neisrinkom. Visa kita jau sutarta.
pas mus siandien nepriklausomybes diena, su dukruze pasibuvau ir dar 3 dienos laisvos! dabar guli direktore, ciauska lovelej, migdosi, o mes su vyru drybsom
kita savaite S pas aukle 2 dienas teks palikt, moteris pazystama daug metu ir vistiek neramu viso bus 4 vaikuciai, kazi kaip tai mano S seksis draugaut, nors ji ir neproblematiska ir draugiska, bet vistiek neramumas toks.
dantis kasdien augina dabar. 8 jau turi, 3 pakeliui.. bet labai neblogai tveria
mes jau sutare krikstynas, kaip tik S suknios atkeliaujant laukiu. rugpjucio 7d. krikstysim, tik dar pietums vietos neisrinkom. Visa kita jau sutarta.
pas mus siandien nepriklausomybes diena, su dukruze pasibuvau ir dar 3 dienos laisvos! dabar guli direktore, ciauska lovelej, migdosi, o mes su vyru drybsom
kita savaite S pas aukle 2 dienas teks palikt, moteris pazystama daug metu ir vistiek neramu viso bus 4 vaikuciai, kazi kaip tai mano S seksis draugaut, nors ji ir neproblematiska ir draugiska, bet vistiek neramumas toks.
dantis kasdien augina dabar. 8 jau turi, 3 pakeliui.. bet labai neblogai tveria
Laba
Matėt http://impuls.lt/akc...Prisijunk_ir_tu
Matėt http://impuls.lt/akc...Prisijunk_ir_tu
QUOTE(Renacio @ 2013 05 18, 07:45)
Visai faina būtų
Karinuks jeeetus už tai tavo vaikas koks dantytas fainuolis šypsena iki debesų
Nu tuoj ir mus parodysim kad jau teip užėjau pažvalgytis
Paskutinį pasiekimą parodysiu kaip pats iš moko čiuožt tai naujų problemų turim, nespėji apsidairyt o jis iš namo ant aikštelės ir užlipa ir barjerus iveikia ir atsisėda ir pasistūmia, nu aš nesuprantu kaip jie taip greit net nemokinti visko išmoksta
Paskutinį pasiekimą parodysiu kaip pats iš moko čiuožt tai naujų problemų turim, nespėji apsidairyt o jis iš namo ant aikštelės ir užlipa ir barjerus iveikia ir atsisėda ir pasistūmia, nu aš nesuprantu kaip jie taip greit net nemokinti visko išmoksta
QUOTE(-Zaiza- @ 2013 05 18, 18:42)
Karinuks jeeetus už tai tavo vaikas koks dantytas fainuolis šypsena iki debesų
kokie jie gražūs pas tave
mano ir užsilipa ant čiuožyklos pati, bet mūsų čiuožyklos dydis net nesulyginamas su jūsiške
Sveiki
Vasara
Mano zuikis visa diena lauke, grizta namo tik pamiegot, net pampiu jau nenesiojam, triusikus ant subiniuko, majkute ir viskas mes pas mama atostogaujam, cia taip gera, miskas, ezeras, pievele, jokiu darzu
Su Bruklinu duksta ryte vakare po gera valanda
Dabar MV grizo is darbo, tai eksplotuojam teti
Vasara
Mano zuikis visa diena lauke, grizta namo tik pamiegot, net pampiu jau nenesiojam, triusikus ant subiniuko, majkute ir viskas mes pas mama atostogaujam, cia taip gera, miskas, ezeras, pievele, jokiu darzu
Su Bruklinu duksta ryte vakare po gera valanda
Dabar MV grizo is darbo, tai eksplotuojam teti
nu aš nesuprantu kaip jie taip greit net nemokinti visko išmoksta
Taigi turi net tris mokytojus Labai puikiai tie mažiukai pavyzdį iš vyresniųjų ima
bjork1985
Sveikos
Bet rimta vasara jau tik va as negaliu mazes kieme paleist nes i darza eina viska rauna i rozes lenda zodziu siaube viska tai dar. Mum palakstimas be pampio atidedamas kol aptversim bent darza baseinukas jau aptvertas tai kiek ramiau
Bet kaip maniske uodai megsta visa sukasta o tie sulandimai jai israusta ir sutinsta sualergizuoja tai vaizdelisnekoks ir sverbiausia veidukas labiausia bebamp mes jai ta tinkleli nuo uodu ir puskiam sudukas tinkleli nutraukia o nuo purskalo koseja dusina ja kaip ir mane Gal zinot koki veiksminga bet ne toki bruda kaip tie ok ar kokie purskalai
Bet rimta vasara jau tik va as negaliu mazes kieme paleist nes i darza eina viska rauna i rozes lenda zodziu siaube viska tai dar. Mum palakstimas be pampio atidedamas kol aptversim bent darza baseinukas jau aptvertas tai kiek ramiau
Bet kaip maniske uodai megsta visa sukasta o tie sulandimai jai israusta ir sutinsta sualergizuoja tai vaizdelisnekoks ir sverbiausia veidukas labiausia bebamp mes jai ta tinkleli nuo uodu ir puskiam sudukas tinkleli nutraukia o nuo purskalo koseja dusina ja kaip ir mane Gal zinot koki veiksminga bet ne toki bruda kaip tie ok ar kokie purskalai
QUOTE(zylute81 @ 2013 05 20, 10:39)
Sveikos
Labas. Sako labai veiksminga priemone nuo uodu arbatmedzio aliejus, perpus skiestas su vandeniu. Pati galvoju bandyt, nes man tie pirktiniai purskalai irgi nepatinka
Mano maze siandien pabudo uztraiskanojusia akyte Ir uztinus labai Pusbroliai sirgo akiu virusu, o mes kaip tik bendravom su jais, uzsikrete matyt. Tiems vaikams buvo israsyta Tobrex lasiukai, tai ir saviskei ju katik nupirkau. O gal reikejo tiesiu taikymu pas gydytoja drozt
Pamirsau Dziuga su pirmais zingsneliais pasveikint
Labukas
pats geriausias žaidimas
maniškiai prisipila ant tako vandens, išsibuzoja... purvo vonios vandens išsinešu, kad turėtų ką atsigerti... tai ir suvartoja...
jau laukiu kada pas mamą vasarosim - ten padori smėlio dežė, o ir purvas kai nemieste kitoks...
na vis stebini mane net neįtariau, kol FB neužsiminei
parodyk suknią, kokios lauki
mane nukautuoja tavo ketveriukės fotkės
graži draugystė
ir pas Siii..., ir pas Iliną, ir pas Ritą toks šuniuks? vokietukai
o dar dičkių yra pas: Ciukę juodulys barzdyla ir pas loud gerietis auksinis
na prisipažinkit kas dar turit didelį šunį, vaikų draugą ?
ačiū kaip jūs gyvenat?
nuo uodų ginasi dar gintariniais karoliukais tik gintariukai turi būti nešlifuoti, natūralūs, tokie, kokius ir rado.
QUOTE(Renacio @ 2013 05 17, 15:49)
daviau vaikams lauke vandens, tai maišė košes smėlio dėžėj
pats geriausias žaidimas
maniškiai prisipila ant tako vandens, išsibuzoja... purvo vonios vandens išsinešu, kad turėtų ką atsigerti... tai ir suvartoja...
jau laukiu kada pas mamą vasarosim - ten padori smėlio dežė, o ir purvas kai nemieste kitoks...
QUOTE(loud @ 2013 05 17, 22:02)
na vis stebini mane net neįtariau, kol FB neužsiminei
parodyk suknią, kokios lauki
mane nukautuoja tavo ketveriukės fotkės
QUOTE(bjork1985 @ 2013 05 19, 21:12)
graži draugystė
ir pas Siii..., ir pas Iliną, ir pas Ritą toks šuniuks? vokietukai
o dar dičkių yra pas: Ciukę juodulys barzdyla ir pas loud gerietis auksinis
na prisipažinkit kas dar turit didelį šunį, vaikų draugą ?
QUOTE(florete @ 2013 05 20, 12:23)
Pamirsau Dziuga su pirmais zingsneliais pasveikint
ačiū kaip jūs gyvenat?
nuo uodų ginasi dar gintariniais karoliukais tik gintariukai turi būti nešlifuoti, natūralūs, tokie, kokius ir rado.