QUOTE(ciuke @ 2013 05 15, 12:40)
Bjork, sekmes jums dideles!! Sunku taip
Del krikstynu-ketinam vyriausiaji tik dabar krikstyti per zolines, koks pirmas zingsnis is musu puses? Nueiti pas kuniga ir susitarti? Idomu per zolines imanoma kazka gaut? Visai zalia situose reikaluose
Niu tikrai miela malonu buvo pamatyt...gausų būrį mūsų padvigubėjusių ......kažkada buvom 2in1 o dabar jau visos po 2
)))))))))))))
Aš tai ir maža katalikė kažkaip, mes krykštyjom 2 ir dabar kažkada krykštysim 2. Vyriausiam buvo 3,5 mazesniajam tuomet 1,5....man gražus toks laikas nes vaikai jau žmogiukai nuotraukos gražesnės
Man kai leliukus krikštyja..tai nuotraukos nepatinka, o ir šiaip mažiukų krikštyjimas gal čia tiesiog labiau senoviška tradicija..kaip kokioj šeimoj. Mane pačią krikštyjo beveik 8
Ir nieko gyva sveika ir dar net gi visai laiminga.........tai aš galvoju, kada nusprendėt tas laikas ir tinkamas, o su litais tai žinok ir per Žolines susitarsit be problemų
Negaliu pamiršt to tavo madisto
Aplamai ačiū, kad pabuvau šian ir pamačiau nors galva ir kiek dviguba kažko
Beje dar apie Elzes snarglius galvojau grįžus, bet Laurut nieko nesugalvojau .... šiaip keista nes net demesi atkreipiau, kad teka jai net ne snargliukai o skaidrus vandenelis...keista ir idomu(neidomu)...
va Trampampaila ir apie tave galvojau
ar del to liežuvio siuvimo neminėjo gydytojai nebus bėdų su šveplavimu??? ar viskas ten puikiai atsistato... nebuvau susidurus augindama 4 dzigitus, bet gi pamaniau pas mus kieme žaidimu aikštelė ir mažius taip lenda i ją.......jetus reiks dar labiau saugot kad neištiktų tas pats likimas
apie ka dar galvojau........apie Pumaša????? kuri nedavė vaikui sausainio ir kitų gėrybių iš savo tašių valgyt prisipažinkit
žinai nuoširdžiai sakau kaip daugiavaikė.....auklėjimas geras dalykas aš 100% už. ....... bet jis dar toks mažiukas kad nesupranta nei ko nori nei nenori
kitą kartą vėl norės net neprisimins kad anasyk nedavei nes negalima ar kažkas tokio....... iš patirties galiu pasakyt, kad ribų nubrėžimui laikas yra 2-4 metai
iki 2 tiksliai dar sunkiai gaudosi ko iš jo nori......po 4 metu gali traumą gaut...
va va va kas čia dar aš jūsų nikus pamiršau nepykit ką
ZIP.... pamiršau paklaust bet grįžus namo prisiminiau kaip jūsų idėjos auginti su daugartinėm sauskelnėm ar vaikis taip ir augo ar ir kitų sauskelnių buvo????????
jetus dar dar mammmm koks tai mmm nikas 2 mergaitė kažką norėjau parašyt iškrito iš galvos..
Turka pas tave norėjau paklaust kelintus metus lanko vaikas šokius
Karinuks Jus tiek ilgai nevaiksciojot? storuliukai mazu esat
Sveikiju [pradejus tepent
bjork įsivaizduoju ką išgyveni, pati tais pačiais kolidoriais ir sienom pravaikščiojus, galiu tik palinkėt tvirtybės, mylėkit tą savo mažiuką globokit, padėkit kiek tik galit jūs jam... viskas susitvarkys mūsų situacija buvo labai baisi, bet net ir ji praėjo beveik nepalikusi didelių liekamųjų reiškinių vaikui.........žinau ir tai, kad kiekvienam jo bėda atrodo baisiausia, bet kadangi ten beveik apsigyvenus buvau, tai žinau, kad visos tos bėdelės sėkmingai susitvarko...tai LAIKO klausimas, tik deja tą LAIKA tenka pragyventi linkiu jį jums pragyventi kaip įmanoma lengviau svarbiausia suremti pečius su tuo su kuo susiejai savo likimą tada viskas atrodo lengviau
Visą romaną surašiau,,,,,,,,,,,,,,,,priklauso seniai bebuvau