Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

QUOTE(xde @ 2013 07 25, 14:12)
O CC labiau kokiai odai?
Gal kas bandė L'oreal CC ir žalioje,ir violetinėje pakuotėje?Kuris labiau tinkamas riebesnei/mišriai odai?

Pagal aprašymą kaip supratau riebesnei. Mano riebi vasarą tikrai, tai man jis tinka, o va tarkim su Maybelline BB mėlynu stipriai labai blizgėjo..
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 07 25, 15:22)
Pagal aprašymą kaip supratau riebesnei. Mano riebi vasarą tikrai, tai man jis tinka, o va tarkim su Maybelline BB mėlynu stipriai labai blizgėjo..

http://www.kosmetikosdnr.lt/?p=808
Atsakyti
sveikos,
asnaudoju bb gream,garnier...esu laaaabai patenkinta..labai naturaliai pasidengia...vasara naudoju medium spalva....o ziema light...super
user posted image
Atsakyti
Kas naudojat maskuojanti krema is O.D.A. sakykit kokia jo spalva? as pati tokia labiau i tamsuma nei i sviesuma, ar nebus labai sviesi ji? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galit rekomenduoti krema labai sausai, jautriai odai? Turejau korejietisku pora, geri, bet noretusi daugiau drekinimo.. Gal zinot ka sausai odai?? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Luti @ 2013 07 11, 09:53)

Noreciau be SPF, labai negerai veidui kasdienis ilgalaikis SPF...

Nu jau.. Saule tikrai blogiau. Idealiausia apsauga aisku mineraliniai filtrai.
Atsakyti
Klausimas naudojančioms šį kremą: kaip patinka? smile.gif Šiandien išbandžiau mėginėlį ir kažkaip sunkiai jis man dengėsi, labai sunku lygiai išsitepti. Nors patiko tai, kad jo spalva prisitaiko prie odos.

L'oreal nude magique BB
user posted image
Atsakyti
Gal kas turėjot Deborah BB kremą? Šiandien tepliojau įvairius kremukus, šitas pasirodė maloniausias, tik įdomu, koks ilgalaikis poveikis g.gif O Loreal kiek bandžiau, visi labai jau "sunkūs" pasirodė, ne ką kitaip, nei pasitepus kremine pudra. Gal kažkas pasiūlys ką nors lengvo? Labai bijau, kad neužkimštų porų, ir taip su jomis vargstu..
Atsakyti
Nusipirkau Rasos BB (MEDIUM). Na, ką aš galiu pasakyti... užsitepti galima jį tik per vieną kartą, nes paskui tepant ant viršaus antrą sluoksnį jis pradeda nueidinėti plemais, kaip oda lupasi ilgai vonioj pagulėjus smile.gif) labai nepatiko... g.gif
Atsakyti
O tai kam tuos du sluoksnius tept? Manau, BB specialiai taip sukurtas, kad tai lengvo maskavimo kremas su spalva, vieno uztepimo yra sociai. Kita vertus, tiai tiesiog per silpna priemone, norint stipraus maskavimo. O karsta vonia turbut kiekviena BB, CC ar kremine pudra priverstu luptis nuo odos, nes juk atsiveria poros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2013 10 17, 17:45)

Pirma,kuri bb krema nusipirkau ir likau patenkinta ,tai siuo
user posted image
Ypac patiko naudoti vasara,nes turi spf,neapsunkina veiduko,aisku maskavimo kaip ir nera,taciau sulygina veido spalva ir suteikia sveikos odoa efekta.
galboju dar isbandyti garnier firmos bb krema,nes taipat esu girdejusi gerus atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2013 10 17, 19:20)
Nusipirkau Rasos BB (MEDIUM). Na, ką aš galiu pasakyti... užsitepti galima jį tik per vieną kartą, nes paskui tepant ant viršaus antrą sluoksnį jis pradeda nueidinėti  plemais, kaip oda lupasi ilgai vonioj pagulėjus smile.gif) labai nepatiko... g.gif

Ir rman netolygiai tepėsi.. 4u.gif

Dabar renkuosi tarp dviejų:
Dr. Hauschka tonuojantis kremas:
http://internet.biot...roduct_id=34479
Charlotte Meentzen Kräutervital tonuojantis veido kremas:
http://www.gaivosoaz...ame=tonuojantis
Gal kas galėtų pakomentuoti? Mano oda mišri.
Atsakyti
Gal kuri jau išbandžius DD kremą? Radau kuo skiriasi

user posted image
Atsakyti