Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

Aš šiuo metu naudoju Dior BB kremą. Pirkau 001 spalvytę, nes 002 man pasirodė "ryžavota". Pats kremukas išties puikus! Mišriai odai labai tinka, veidas tampa lygus, skaistus, itin švelnus, su subtiliu švytėjimu. Sutvirtinimui dienos metu panaudoju Guerlain 4 seasons matinį bronzantą. Vasarą šios priemonės man idealios rolleyes.gif

Tiesa, kai pirkau išbandžiau ir kitus BB kremukus. Labai patiko Declare, suteikia matiškumo, bet nebebuvo reikiamos spalvytės. Pupos pasirodė per tirštas, labai išryškinantis poras. Dar Be You kažkoks visai nieko buvo, bet visgi likau prie Dior'o, kurio ant veido nesimato, bet atrodo kažkas wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 06 19, 21:41)
Aš šiuo metu naudoju Dior BB kremą. Pirkau 001 spalvytę, nes 002 man pasirodė "ryžavota". Pats kremukas išties puikus! Mišriai odai labai tinka, veidas tampa lygus, skaistus, itin švelnus, su subtiliu švytėjimu. Sutvirtinimui dienos metu panaudoju Guerlain 4 seasons matinį bronzantą. Vasarą šios priemonės man idealios  rolleyes.gif

Tiesa, kai pirkau išbandžiau ir kitus BB kremukus. Labai patiko Declare, suteikia matiškumo, bet nebebuvo reikiamos spalvytės. Pupos pasirodė per tirštas, labai išryškinantis poras. Dar Be You kažkoks visai nieko buvo, bet visgi likau prie Dior'o, kurio ant veido nesimato, bet atrodo kažkas wow  wub.gif

Sveiki, gal galima būtų nuorodėlę, koks konkrečiai čia BB
Atsakyti
As siuo metu naudoju Loreal nude magique BB cream, light tona ax.gif ir labai patenkinta esu, nusipirkus siek tiek per daug uztepdavau tai per tamsus budavo, dabar atsitaikiau kiek man jo reikia ir super labai labai naturaliai atrodo, daug komplimentu del ngrazios veido odos sulaukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaniline24 @ 2013 06 22, 13:24)
Sveiki, gal galima būtų nuorodėlę, koks konkrečiai čia BB

Mano turimas šis:

http://shop.nordstro...-spf-15/3486918
Atsakyti
Isbandziau siandien Clarins BB Skin Perfecting krema, sviesiausias atspalvis rodes kad bus per tamsus, bet issklaidzius prisitaike spalvyte. Kaip mergaites ir minejo, nustebino kad tirstas tas kremukas, drekinimo uzteko, specialiai netepiau drekinancio kremo pries tai, nes ieskau drekinamojo su spalva ir apsuaga nuo suales. Maskavimo man uzteko, nors oda likus nukentejus nuo spuogu. Po poros valandu nesupratau,ar oda svyti,ar blizga biggrin.gif pasitepiau Bare Minerals veilo, pasirodo nelabai blizgejo, o siaip gaiviai oda atrodo. Zodziu, patiko, tik idomu ar nekims poru smile.gif
Atsakyti
Subaigusi meegineli per 4dienas Clarins BB kremuko,jo nepirksiu, ant veido atsirado tokiu vidiniu inkstiriuku, oda mano buvusi problemine, o dabar paranojiskai visko bijau doh.gif tad gristu prie Actipur'o smile.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote ar skiriasi kaip atrodo ant odos dienos eigoje Dioro BB su skirtingais SPF ar be jo?
Noreciau be SPF, labai negerai veidui kasdienis ilgalaikis SPF...
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 07 11, 08:53)
labai negerai veidui kasdienis ilgalaikis SPF...

kodėl negerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 07 10, 11:58)
Subaigusi meegineli per 4dienas Clarins BB kremuko,jo nepirksiu, ant veido atsirado tokiu vidiniu inkstiriuku, oda mano buvusi problemine, o dabar paranojiskai visko bijau  doh.gif  tad gristu prie Actipur'o  smile.gif

aš turėjau Clarins kompaktinę pudrą , labai proas užkimšo, dar turėjau kremų mėginukų, nuo jų prikilo raudonų spuogų blink.gif daugiau nieko nenoriu iš Clarins schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 12 liepos 2013 - 08:16
turiu estee lauder BB krema 01 spalvyte, patinka labai...
bandzuiau ir clinique, bet ne taip...

mane irgi domina kaip del to kad BB kremas maniskis su 35 SPF ir bunu visa diena...
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 03, 11:37)
As siuo metu naudoju Loreal nude magique BB cream, light tona  ax.gif ir labai patenkinta esu, nusipirkus siek tiek per daug uztepdavau tai per tamsus budavo, dabar atsitaikiau kiek man jo reikia ir super labai labai naturaliai atrodo, daug komplimentu del ngrazios veido odos sulaukiu  blush2.gif

Kokia jūsų oda, ar tiktų riebesnei? Aš šiuo metu naudoju Loreal CC, bet dairausi ir į BB.. g.gif

------------------------

O gal kas bandė ir gali palyginti Loreal CC (geriausiai žalią) su Loreal BB? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 07 25, 12:43)
Kokia jūsų oda, ar tiktų riebesnei? Aš šiuo metu naudoju Loreal CC, bet dairausi ir į BB..  g.gif
O gal kas bandė ir gali palyginti Loreal CC (geriausiai žalią) su Loreal BB?  ax.gif

O CC labiau kokiai odai?
Gal kas bandė L'oreal CC ir žalioje,ir violetinėje pakuotėje?Kuris labiau tinkamas riebesnei/mišriai odai?
Atsakyti