Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

QUOTE(chelsa @ 2013 06 09, 17:34)
sveikos, pasimetusi esu tarp BB kremuku, nezinau kuris geriausias butu sausai odai su pigmentinemis demelemis, taip pat noreciau ,kad butu su nemaza apsauga nuo saules  g.gif
http://www.douglas.l...b-cream-spf-30/  gal kas bandete sita, jis ne vyresnio amziaus moterims?  g.gif

Aš bandžiau šį Clinique BB, tikrai patiko. Manau tiks normaliai-sausesnei odai. Šiuo metų laiku ant maniškės išlenda blizgesys. Šiaip tikrai malonus, kažkokio stangrinimo nepajutau. Tik malonų drėkinimą. Nėra lengvas. Vėsesniu metų laiku turbūt prie jo grįšiu smile.gif
Atsakyti
kuris labiausiai tiktų šiveisiai riebiai odai? loreal per tamsūs schmoll.gif gal iš brangesnių žinote?
Atsakyti
O kaip su maskavimu? pamaskuotu demeles man ?
dar galvoju ir apie Clarins BB Skin Perfecting Cream , bet irgi kazin kaip su tuo maskavimu g.gif

QUOTE(Malena @ 2013 06 09, 18:12)
Aš bandžiau šį Clinique BB, tikrai patiko. Manau tiks normaliai-sausesnei odai. Šiuo metų laiku ant maniškės išlenda blizgesys. Šiaip tikrai malonus, kažkokio stangrinimo nepajutau. Tik malonų drėkinimą. Nėra lengvas. Vėsesniu metų laiku turbūt prie jo grįšiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2013 06 09, 19:15)
O kaip su maskavimu? pamaskuotu demeles man ?
dar galvoju ir apie Clarins BB Skin Perfecting Cream , bet irgi kazin kaip su tuo maskavimu  g.gif

Pamaskuos manau. Pasiimkit mėginuką, yra juk jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Actipuras tai man normaliai pamaskuoja, daug metu naudojau ir nieko geriau neradau anau ir naudosiu toliau biggrin.gif
Susigundziau reklama, nusipirkau ta CC zalia. Na ka galiu pasakyt, raso, kad koreguoja veido spalva, tai man nei demiu nuo spuogu nei kapiliaru nei paraudimu, nieko nemaskuoja jis biggrin.gif Realiai tinka toms, kurios drasiai gali eit ir be maskavimu.
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2013 05 15, 06:04)
Išbandžiau ir aš šį mėginuką iš žurnalo. Įspūdžiai - patiko maskavimas, kremo tekstūra, išsilaiko visą dieną. Jų atstovai parašė man tik vieno salono Vilniuje kontaktus, tai paskambinus ten sužinojau, kad yra tik du atspalviai (natural ir beige), kremo kaina - 104 Lt.

Ši SeboCalm BB kremą naudoju jau keli mėn. labai patinka ir apsauga didelė thumbup.gif
Tik truputi mažiau mokėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 06 04, 17:05)
Baigiu įsimylėti naująjį Maybelline BB. Konsistencija tokia pudriškesnė, nei pirmojo BB (tas labai skystas), maskuoja tikrai neblogai, išsilaiko visą dieną (net per karščius), matiškumą išlaiko visai neblogai (nu bet tokiu oru tai tikrai nereikia tikėtis, kad matinė oda visąlaik bus) Tiesa, niekad nebandžiau tik vieno jo, užfiksuoju biria pudra, bet prieš tai turėjau labai prastą pudrą, su kuria blizgėjau nepaisant fiksavimo.
Dabar Droge jis kainuoja 15 litų, tai kai radau su akcija ir nusipirkau nesulaukus mėginuko (kurį šiandien gavau laugh.gif ) Jeigu ir toliau taip patiks, manau, bus vienas iš labai mėgiamų produktų

Šitas ir mane visai sužavėjo, tiesa, bandžiau tik iš mėginio rasto žurnale. Bet manau, kad riebesnei odai vienas tinkamesnių BB kremų. Tik pati firma man labai nepatikima (dauguma produktų, kiek bandžiusi, kemša poras ir pan doh.gif ), tai pabijojau visą pakuotę pirkti...
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2013 06 09, 19:15)
dar galvoju ir apie Clarins BB Skin Perfecting Cream , bet irgi kazin kaip su tuo maskavimu  g.gif

Clarinso BB gana stipriai pamaskuoja, jis toks ne skystalas, prie tirstesniu kremu priskirciau..taip kad su maskavimu viskas gerai, tikrai pamaskuotu
bent jau Douglase meginiu neturi, bet galima paprasyt kad i induka idetu pabandymui ( as uz induka susimokejau 3,95 smile.gif )

Dar man irgi patinka Actipur , tik manau sausaodem nlb jis, nes net man su misria , i riebuma oda , jis padziovina oda, tai skruostu srity as ji pamaisau su drekikliu

O prie lengvesniu kremu galeciau pagirt Guinot kremuka su spalva...beveik nemaskuoja, bet grai padrekina ir suteikia grazia naturalia spalva veidui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 10 birželio 2013 - 18:34
QUOTE(Girl. @ 2013 06 10, 12:05)
Šitas ir mane visai sužavėjo, tiesa, bandžiau tik iš mėginio rasto žurnale. Bet manau, kad riebesnei odai vienas tinkamesnių BB kremų. Tik pati firma man labai nepatikima (dauguma produktų, kiek bandžiusi, kemša poras ir pan doh.gif ), tai pabijojau visą pakuotę pirkti...

Man visai nekemša, nors ir oda ir nėra tokia, kur nuo žvilgsnio užsikemša, bet būna taip (nuo Nivea pudrų klaikiai kimšdavo doh.gif)

Naudoju jau dvi savaites ir labai labai patinka vis dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 10 birželio 2013 - 20:25
QUOTE(Girl. @ 2013 06 10, 11:05)

man praktiskai viskas kemsa poras, tai kaip nustebau, kai is Maybelline krempudra Fit Me nekimso bigsmile.gif naudoju antra buteliuka bigsmile.gif tai gal ir cia taip netiketai gera sudetis,kad nebekemsa? po jusu pasisakymu reikes isbandyti smile.gif
siaip actipur tai man iskart uzkiso poras schmoll.gif
dar bandziau kazkiek patiko L‘Erbolario , tikrai nekimso, tik lengvoka gal smile.gif
Atsakyti
is neturejimo ko veikt oroo uoste sniukstinejau kosmetikos parde ir radau Guerlain BB !

va toki

siaip tik uztepus, nerealiai lygus veidas atrodo, bet po kurio laiko dienos begyje veidelis kazkaip pasikeicia. dar nesupratau kas buna kitaip, bet tokio wau! nebera. pakankamai gerai maskuoja, nera skystas toks. riebalas irgi islenda, bet irgi reikia nugert servetele, kaip rasiau anksciau apie Vichy bb.

spalva kiek per sviesi jau tokiam laikui, bet kazkaip nelabai iseina kompaktini bronzeri naudot, nes poros isryskeja ir siaip "they don't marry" smile.gif tai turbut reikes pirkti tamsesni ir maisyt. bendrai paemus, neblogas.

p.s. man graziausiai iseina ji uzsitept pirstais, be jokiu beautyblenderiu ir sepetuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 16 birželio 2013 - 21:13
gal yra bandžiusių loccitane tonuojantį kremą? smile.gif
http://www.loccitane...8123,392523.htm
Atsakyti