Baigiu įsimylėti naująjį Maybelline BB. Konsistencija tokia pudriškesnė, nei pirmojo BB (tas labai skystas), maskuoja tikrai neblogai, išsilaiko visą dieną (net per karščius), matiškumą išlaiko visai neblogai (nu bet tokiu oru tai tikrai nereikia tikėtis, kad matinė oda visąlaik bus) Tiesa, niekad nebandžiau tik vieno jo, užfiksuoju biria pudra, bet prieš tai turėjau labai prastą pudrą, su kuria blizgėjau nepaisant fiksavimo.
Dabar Droge jis kainuoja 15 litų, tai kai radau su akcija ir nusipirkau nesulaukus mėginuko (kurį šiandien gavau ) Jeigu ir toliau taip patiks, manau, bus vienas iš labai mėgiamų produktų
Siandien nusipirkau ABI spalvas!!! Niekaip negalejau apsispresti, kuri man tiks labiau, mat dabar esu kiek parudusi, tai tiko abi
Esu SUZAVETA siuo kremuku
QUOTE(^^liutuke @ 2013 05 12, 22:07)
Išbandžiau šiandien SeboCalm BB kremą, kurį radau žurnale. Na išties puikus kremas, toks tirštesnis, gan neblogai pamaskuoja ir tikrai gerai nuo ryto išliko (01 atspalvis man neįdegusiai tiko idealiai, bet jau ant ribos). Gal žinote, kur jį galima būtų įsigyti, nes rašo, kad tik grožio salonuose prekiaujama
QUOTE(Kasdiena_poviena @ 2013 06 04, 21:09)
Siandien nusipirkau ABI spalvas!!! Niekaip negalejau apsispresti, kuri man tiks labiau, mat dabar esu kiek parudusi, tai tiko abi
Kur pirkote?
O gal kas nors L'occitane BB kremą bandėt, įdomu kaip įspūdžiai
QUOTE(Kasdiena_poviena @ 2013 06 04, 21:09)
o man kažkaip nepatiko del to kad suprakaitavus jis "įkrito" į visas poras ir vaizdas buvo lyg visa taškuota, anyta su sausa oda patenkinta, man tai iš kremu sau spalva favoritas sebokalm paprastas drekiklis spf29, ot čia tai ner nieko geresnio ypač kai reikia greit iš ryto užtept ir lekt pro durys su vaikais į daržą ir šuniu
QUOTE(julkanos @ 2013 06 05, 08:39)
man tai iš kremu sau spalva favoritas sebokalm paprastas drekiklis spf29, ot čia tai ner nieko geresnio ypač kai reikia greit iš ryto užtept ir lekt pro durys su vaikais į daržą ir šuniu
o kaaip Julkanos su tu kremu atspalviais? Medium ir Light kiek zinau yra, tai cia kakas panasaus kaip Actipuro dvi spalvos ir sviesiausia tinka beveik visoms o beje, gal Actipura pati esi naudojusi ir palyginti gali?
Esu susidariusi ispudi,kad tu jau eksperte sioje srityje, kalbu aplamai apie riebia oda ir jos pireziura
as tai Actipur maisydavau abi, nes sviesi per sviesi buvo.
Gavau dovanu Vichy Idealia BB krema.
Sviesi spalva, labai sviesaii odai. gerai maskuoja, nesimato, bet blizga.
oda tausoja, tik sunku nuvalyt, kaip visus kremus su dideliu spf.
man atrodo, akd oda kazkaip palygejo ja naudojant.
Gavau dovanu Vichy Idealia BB krema.
Sviesi spalva, labai sviesaii odai. gerai maskuoja, nesimato, bet blizga.
oda tausoja, tik sunku nuvalyt, kaip visus kremus su dideliu spf.
man atrodo, akd oda kazkaip palygejo ja naudojant.
QUOTE(Emidora @ 2013 06 05, 10:39)
o kaaip Julkanos su tu kremu atspalviais? Medium ir Light kiek zinau yra, tai cia kakas panasaus kaip Actipuro dvi spalvos ir sviesiausia tinka beveik visoms o beje, gal Actipura pati esi naudojusi ir palyginti gali?
Esu susidariusi ispudi,kad tu jau eksperte sioje srityje, kalbu aplamai apie riebia oda ir jos pireziura
actipur man visai netiko labai sausino ir kimšo aš naudoju light atspalvi, bet vasaros gale maišiau su medium
eksperte jau pasidariau po lakstymu po kosmetologus ir germatologus kokius 10metu, методом проб и ошибок, bet kaip pati pradejau gylintis vos ne į chemiją tada daug maž ir susitvarkiau odą
Grozio salone Vilniuje, Vilniaus ir Klaipedos g. kampas :-)
Papildyta:
As misriaode - man labai tiko ir patiko :-) Odyte sudrekinta, lygi, apsauga nuo saules auksta, geros spalvytes
QUOTE(Gera_diena @ 2013 06 05, 08:53)
Kur pirkote?
Papildyta:
As misriaode - man labai tiko ir patiko :-) Odyte sudrekinta, lygi, apsauga nuo saules auksta, geros spalvytes
QUOTE(julkanos @ 2013 06 05, 09:39)
o man kažkaip nepatiko del to kad suprakaitavus jis "įkrito" į visas poras ir vaizdas buvo lyg visa taškuota, anyta su sausa oda patenkinta, man tai iš kremu sau spalva favoritas sebokalm paprastas drekiklis spf29, ot čia tai ner nieko geresnio ypač kai reikia greit iš ryto užtept ir lekt pro durys su vaikais į daržą ir šuniu
QUOTE(Kasdiena_poviena @ 2013 06 05, 11:14)
Grozio salone Vilniuje, Vilniaus ir Klaipedos g. kampas :-)
Papildyta:
Papildyta:
perkate lietuvoje ar siunciates is izraelio?
Lietuvoje Auksciau parasytame grozio salone
QUOTE(Emidora @ 2013 06 05, 13:31)
perkate lietuvoje ar siunciates is izraelio?
sveikos, pasimetusi esu tarp BB kremuku, nezinau kuris geriausias butu sausai odai su pigmentinemis demelemis, taip pat noreciau ,kad butu su nemaza apsauga nuo saules
http://www.douglas.l...b-cream-spf-30/ gal kas bandete sita, jis ne vyresnio amziaus moterims?
http://www.douglas.l...b-cream-spf-30/ gal kas bandete sita, jis ne vyresnio amziaus moterims?