Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

QUOTE(^^liutuke @ 2013 05 12, 22:07)
Išbandžiau šiandien SeboCalm BB kremą, kurį radau žurnale. Na išties puikus kremas, toks tirštesnis, gan neblogai pamaskuoja ir tikrai gerai nuo ryto išliko (01 atspalvis man neįdegusiai tiko idealiai, bet jau ant ribos). Gal žinote, kur jį galima būtų įsigyti, nes rašo, kad tik grožio salonuose prekiaujama 4u.gif
user posted image

Teko ir man išbandyti ši kremą.Tai atsiliepimai irgi kuo puikiausi, maskavo netgi geriau nei naudojama krempudra(Kanebo Sensai fluid finish), spalva 01gan tamsoka, bet dienos eigoje susilygino su veido oda.Tik jau jis toks riebesnis,tai galvoju,gal labiau tinkamas būtų rudens-žiemos laikotarpiui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 05 12, 22:07)
Išbandžiau šiandien SeboCalm BB kremą, kurį radau žurnale. Na išties puikus kremas, toks tirštesnis, gan neblogai pamaskuoja ir tikrai gerai nuo ryto išliko (01 atspalvis man neįdegusiai tiko idealiai, bet jau ant ribos). Gal žinote, kur jį galima būtų įsigyti, nes rašo, kad tik grožio salonuose prekiaujama 4u.gif
user posted image

Išbandžiau ir aš šį mėginuką iš žurnalo. Įspūdžiai - patiko maskavimas, kremo tekstūra, išsilaiko visą dieną. Jų atstovai parašė man tik vieno salono Vilniuje kontaktus, tai paskambinus ten sužinojau, kad yra tik du atspalviai (natural ir beige), kremo kaina - 104 Lt.
Man dabar įdomu gal kas naudoja beige atspalvį, ar jis labai skiriasi nuo natural?
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2013 05 15, 07:04)
Išbandžiau ir aš šį mėginuką iš žurnalo. Įspūdžiai - patiko maskavimas, kremo tekstūra, išsilaiko visą dieną. Jų atstovai parašė man tik vieno salono Vilniuje kontaktus, tai paskambinus ten sužinojau, kad yra tik du atspalviai (natural ir beige), kremo kaina - 104 Lt.
Man dabar įdomu gal kas naudoja beige atspalvį, ar jis labai skiriasi nuo natural?

Sveikos, sunaudojau per tris dienas ir aš gautą mėginuką žurnale. Mano oda mišri, žandai nusausėję. Maskuoja kremas labai gerai, kaip makiažo kremas, tačiau drėkinimo iš jo pasigedau. Žandai nusišerpetojo, o ant kaktos ir nosies maži spuogiukai iškilo. Mano nuomone, tokių pinigų nevertas.
Atsakyti
Gal yra jau atsiliepimų apie naująjį Lumiere BB?:
user posted image
Atsakyti
kaip supratau tai geriausia ziureti kuo sviesesne spalva. Gal todel sviesiu spalvu sunkiausia rast parsisiut. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2013 05 15, 07:04)

nebandėt paklausti,ar parduotų mažą kiekį pabandymui - kad atspalvį būtų galima atitaikyti?

p.s.pasidalinkite,koks tas salonas Vilniuje,kuris prekiauja SeboCalm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 05 25, 18:48)
nebandėt paklausti,ar parduotų mažą kiekį pabandymui - kad atspalvį būtų galima atitaikyti?

p.s.pasidalinkite,koks tas salonas Vilniuje,kuris prekiauja SeboCalm? 4u.gif

Dėl mažesnio kiekio nepagalvojau užklausti doh.gif
Kad nebūtų kaip reklama, į AŽ jums parašiau salono pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 25, 01:07)
Gal yra jau atsiliepimų apie naująjį Lumiere BB?:
user posted image

Naudoju savaite laiko, tai esu patenkinta, bandžiau ir maybeline, ir garnier, tai šis man labiausiai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 05 28, 15:24)
Naudoju savaite laiko, tai esu patenkinta, bandžiau ir maybeline, ir garnier, tai šis man labiausiai patinka  wub.gif

O porų neužkemša? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
nusipirkau vakar as Collistar BB krema
user posted image
tai siaip tepasi labai maloniai,sulygina neblogai veido spalva ir suteikia toki ,kaip svytejima.tik sakyciau man maskavimo didesnio noretusi( turiu raudonu plemu) ir siek tiek sausina man oda. tai siandien tepiausi savo iprastu drekinamu kremu ir ant virsaus siuo BB. kol kas neblogas ji man ,zesim kaip toliau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 10, 09:29)
Šiandien ryte pasitepiau savuojuo Loreal CC kremu (žalsvu), kol kas puikus įspūdis - pasidengė gražiai, pamaskavo kaip dienai pakankamai, ant veido gražiai atrodo, veidukas leičiant toks aksominis, jokio riebumo jausmo kaip man karštuoju sezonu nuo pudrų būna.

Na va, ilgesnį laiką naudoju jau, įspūdžiai geri. Kas dieną pamiršau pudras, tik šitą kremuką tepu, maskavimo pakanka. Nepastebėjau, kad kimštų poras. Dienos metu blizgesys išlenda, bet man su jokia pudra neišsilaiko visą dieną niekad.
Atsakyti
QUOTE(Briggittte @ 2013 05 29, 12:20)
O porų neužkemša?  unsure.gif

Na kol kas ne biggrin.gif labai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti