Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

Niekaip neapsisprendziu kuri Loereal CC pasirinkti, mano oda riebi,turiu spuogeliu,inkstiru,pigmentiniu demeliu,siandien prisitepliojau ant rankos visus tris meginelius,bet taip ir neapsisprendziau, kuri pasirintki,gal kas patartu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuls @ 2013 05 10, 00:48)

O cia BB?  blink.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 10 gegužės 2013 - 21:42
Žurnale radau mėginuką ir išbandžiau tokį BB. Labai patiko, lyginant su analogu prieš tai buvusiu, šitas tirštesnis, geriau pamaskuoja, nesausina. Nors ir tas senasis man nesausino veido, bet šitas patiko labiau.

Gal užmatėt, kur jo yra pirkti? Mano miestelio parduotuvėse dar nėra, bet rytoj lėksiu į Vilnių, gal rasiu ten bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 11, 10:00)
Žurnale radau mėginuką ir išbandžiau tokį BB. Labai patiko, lyginant su analogu prieš tai buvusiu, šitas tirštesnis, geriau pamaskuoja, nesausina. Nors ir tas senasis man nesausino veido, bet šitas patiko labiau.

Gal užmatėt, kur jo yra pirkti? Mano miestelio parduotuvėse dar nėra, bet rytoj lėksiu į Vilnių, gal rasiu ten bigsmile.gif

user posted image

Droge šiandien mačiau šitą.

Buvau gavusi Lorealio BB, šiandien išbandžiau, nu man žiauriai per tamsus g.gif Išmečiau iškart mėginėlio pakelį tai neatkreipiau dėmesio koks ten atspalvis, ar jis tik vienos rūšies (spalvos) yra g.gif Nes išėmus iš pakelio atrodė baltas, bet pradėjus tepti parudavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 11, 11:00)
user posted image

Yra Droge, dabar jam nuolaida. Yra dviejų atspalvių.
Atsakyti
Gavau savo BIODROGA BB kremą NUDE LOOK atspalvio, nors nesu labai šviesi, pvz. bourjois HM naudoju 54 numeriuką http://shop.biodroga...p?productID=373. Kol kas labai patinka, puikiai dengias, pamaskuoja, spalva užtepus ant veido ima tamsėti ir prisitaiko prie odos, labai skalsus, labai gražiai atrodo, po 9 val nenuvarvėjęs dar.
Atsakyti
Išbandžiau šiandien SeboCalm BB kremą, kurį radau žurnale. Na išties puikus kremas, toks tirštesnis, gan neblogai pamaskuoja ir tikrai gerai nuo ryto išliko (01 atspalvis man neįdegusiai tiko idealiai, bet jau ant ribos). Gal žinote, kur jį galima būtų įsigyti, nes rašo, kad tik grožio salonuose prekiaujama 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15 sitas kremukas neblogas ir su spalva.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 05 12, 21:07)
Išbandžiau šiandien SeboCalm BB kremą, kurį radau žurnale. Na išties puikus kremas, toks tirštesnis, gan neblogai pamaskuoja ir tikrai gerai nuo ryto išliko (01 atspalvis man neįdegusiai tiko idealiai, bet jau ant ribos). Gal žinote, kur jį galima būtų įsigyti, nes rašo, kad tik grožio salonuose prekiaujama 4u.gif
user posted image

Kokiam zurnale radot?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 05 14, 10:00)
Kokiam zurnale radot?

Žurnale Moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 05 14, 12:10)
Žurnale Moteris  smile.gif

Sveiki, matau, kad klausete, kur galima isigyti sio kremo smile.gif sioje nuorodoje galite pasiziureti: http://www.atraskgrozi.lt/adoreshop_lt/sebocalm-bb-priesraukslinis-maskuojantis-spf-35-kremas-beige-38-g
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2013 05 14, 11:58)
Sveiki, matau, kad klausete, kur galima isigyti sio kremo smile.gif sioje nuorodoje galite pasiziureti: http://www.atraskgrozi.lt/adoreshop_lt/sebocalm-bb-priesraukslinis-maskuojantis-spf-35-kremas-beige-38-g

Ačiū smile.gif Dar kol kas jį bandausi, bet manau, kad pirksiu, labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 14 gegužės 2013 - 14:19