Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

Dar BEYU turi BB kremą ne vieno atspalvio, bet išbandyt nespėjau dar smile.gif jei pasveiks. Kol kas pagal aprašą labiausiai vistiek traukia BIODROGA, susirgo kosmetologė, kuri dirba su ta kosmetika, tai kol kas nečiupinėjau. Mano problema yra labai sausa T zona, tai ir kankinuos paieškose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 03 gegužės 2013 - 15:09
O kuo BB skiriasi nuo CC? smile.gif gal kas paaiskins.
Atsakyti
Bandau dabar Dior Nude BB Creme, tai labai fainas man jis pasirodė, šiek tiek pamaskuoja, bet labai gražiai susilygina su oda ir net nepasakytum, kad kas tepta smile.gif
Atsakyti
Aš ir naudoju ODA antialegrinį kremą, kuris yra su atspalviu. Tai man labai fainas, vėsina odą ir paslėpia net spuogelius, kažkaip ir nekemša porų. Labai man tiko ir patiko.

Esu naudojus ir Actipur kremą su spalvyte, tai matyt mano oda nuo jo alergizuodavo, nes priberdavo pūlingų spuogelių, kur tik patepdavau su juo.

Kol kas aš už ODA ir dar vasarą, kai pudros nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2013 05 03, 21:08)
O kuo BB skiriasi nuo CC? smile.gif gal kas paaiskins.

Parfumerija Douglas Lietuva atsakymas į tokį pat klausimą FB:
CC kremai (angl. „color correcting“) buvo pradėti gaminti Azijos šalyse kaip tobulesnis BB kremų variantas. Kas gavosi? Maskuojantis, veidui suteikiantis tolygią spalvą, antioksidantų prisotintas kremas hibridas. BB kremai pirmiausia buvo sukurti odos priežiūrai ir tik lengvam maskavimui. CC kur kas intensyviau slepia dėmeles,
spuogelius ar negilias raukšles. Jis yra lengvesnės konsistencijos, todėl labiau tinka riebiai ar mišriai odai, turi
didesnį apsaugos nuo saulės faktorių, šviesina odą, bei naikina pigmentines dėmes.

Naudok jį, jei:

* Tavo oda riebi arba mišri.
* Turi pigmentinių dėmių arba dėmių likusių po spuogų.
* BB kremas buvo per šviesus arba per tamsus.
* BB kremas paslėpdavo ne visus odos trūkumus.
* Nori didesnės apsaugos nuo saulės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 06 gegužės 2013 - 19:24
QUOTE(Orma @ 2013 04 27, 19:55)
JEi skaitai rusiskai, cia aprasyma Lumene: http://www.elle.ru/k...bb-kremy/Lumene

Buvau pardeje, ant akiu pasitaike sis kremukas, tai ir nupirkau.
Yra 2 spalvu.
Ta sviesi man visai tiko.
Beet, kazkodel nedristu jo tepti ant "nuogos" odos, pries tai butinai istepu drekikliu su matiniu efektu, o tik po to si.
Su SPF, bet palieka blizgesi - tad be sausos pudros neapsieisi, o cia jau gaunasi visas makiazas.
Maskuoja tikrai neblogai, sukuria tokio svytincio veido efekta.
KAs del kimsimo, negaliu vienareikmiskai pasakyti. Buvo spuogeliu per ta savaite, bet nedaznu, tad nezinau, kas kaltas, ciklas ar kremas...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 06, 19:09)
Parfumerija Douglas Lietuva atsakymas į  tokį pat klausimą FB:
CC kremai (angl. „color correcting“) buvo pradėti gaminti Azijos šalyse kaip tobulesnis BB kremų variantas. Kas gavosi? Maskuojantis, veidui suteikiantis tolygią spalvą, antioksidantų prisotintas kremas hibridas. BB kremai pirmiausia buvo sukurti odos priežiūrai ir tik lengvam maskavimui. CC kur kas intensyviau slepia dėmeles,
spuogelius ar negilias raukšles. Jis yra lengvesnės konsistencijos, todėl labiau tinka riebiai ar mišriai odai, turi
didesnį apsaugos nuo saulės faktorių, šviesina odą, bei naikina pigmentines dėmes.

Naudok jį, jei:

* Tavo oda riebi arba mišri.
* Turi pigmentinių dėmių arba dėmių likusių po spuogų.
* BB kremas buvo per šviesus arba per tamsus.
* BB kremas paslėpdavo ne visus odos trūkumus.
* Nori didesnės apsaugos nuo saulės.

Pagal aprašymą man tada labiau tiktų CC kremukas g.gif

Gal išbandžiusios gali palyginti kokius ar parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 08, 10:04)
Pagal aprašymą man tada labiau tiktų CC kremukas  g.gif

Gal išbandžiusios gali palyginti kokius ar parekomenduoti?

siunčiuosi iš ebay.co.uk naująjį Max Factor,bandžiau ant riešo ,patiko kaip dengia.O su siuntimu iš UK- 20 lt.pigiau nei LT parduotuvėse ax.gif
Atsakyti
O kur galima pabandyti ODA kremo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2013 05 06, 09:16)
Aš irgi toki naudoju  thumbup.gif

kur ji galima nusipirkti? g.gif
Atsakyti
Uzsisakiau siandien Eton House - Bright it ax.gif
Norejau paklausti bandziusiu, kuris geriau Bright it ar All day strong? Nes kazkodel tik viena spalva buvo pas Bellogirl All day strong ir pabijojau pirkt, kad nebutu tamsi. g.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2013 05 02, 21:45)
Gal jau išbandėte? bigsmile.gif
user posted image

O cia BB? blink.gif

Atsakyti
Šiandien ryte pasitepiau savuojuo Loreal CC kremu (žalsvu), kol kas puikus įspūdis - pasidengė gražiai, pamaskavo kaip dienai pakankamai, ant veido gražiai atrodo, veidukas leičiant toks aksominis, jokio riebumo jausmo kaip man karštuoju sezonu nuo pudrų būna.
Atsakyti