Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

QUOTE(veriru @ 2015 05 08, 21:21)
https://www.sebocalm...-innovation-eng

Man kosmetologė davė mėginuką ir patiko 4u.gif
Bet pastudijavus sudėtį, matau kad įeina komponentas, kuris pagal kosmetikosDNR vertinimą apibūdintas kaip kemšantis poras (5 balai iš 5 galimų). Sakykit, ar jums jis nekimšo porų? 4u.gif

Man taip pat nekimšo porų, pirkau pas kosmetologę, bet Vilniuje, man atrodo Universiteto vaistinėje yra, pirmame aukšte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2014 05 12, 10:43)
Gal būtų atsiliepimų apie Rasos BB?  4u.gif
user posted image

Man tinka - patinka. Jau kelintą kartą perku.
Oda - mišri.
Atsakyti
Mano mišri - normali, nieko gero, išmečiau vos po kelių panaudojimų. Labai blogai dengiasi, ypatingai blogai. Reginai siūlau pasiskaityti atsiliepimus internete, ten daugiau tokių nusivylusių Rasa BB.
Atsakyti
Aš labai džiaugiuosi šį atradusi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 05 24, 10:41)
Mano mišri - normali, nieko gero, išmečiau vos po kelių panaudojimų. Labai blogai dengiasi, ypatingai blogai. Reginai siūlau pasiskaityti atsiliepimus internete, ten daugiau tokių nusivylusių Rasa BB.

Aš taip pat išmečiau po vieno pabandymo. Dengiasi labai netolygiai ir negražiai.
Atsakyti
laba diena,
sakykit prasau, kas esate naudojusios ODA kosmetika, o kaip su to maskuojancio kremo atspalviais?ar maskuojantis nr1 tiks sviesiai odai?
ar jie turi spf?
ar ka dar patartumete kad maskuotu ir spf didesni turetu ir neriebintu odos?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2015 04 01, 19:17)
o man visai patiko Anna Lotan premium B.B.creme su spf atrode naturaliai,puikiai drekino,issilaike visa diena!

As irgi ta naudojau, bet mano oda misri (nosies zona linkusi i riebuma), tai kosmetologe patare pabandyt GUINOT toki Tinted moisturiser (as naudoju natural atspalvi, nes oda sviesi, o i soliariuma del pigmentiniu demeliu nevaikstau). Tai tas nesiskaito kaip BB, jis su atspalviu, bet drekiklis, neturi spf. Tai sake, vasarai kaip tik bus jau tikras BB su spf, reikes pabandyt, nes siaip is kosmetologes girdejau, kad vasara negalima be veido apsaugos vaikscioti, jei nenori pigmentiniu demeliu. Tai BB kremas su spf pats tas pasirinkimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokolada: 05 birželio 2015 - 12:27
Labai lengvas, mazai maskuojantis, poru nekemsantis pasirode Paulas Choice Barely There tinted moisturizer, isbandziau meginukus ir uzsisakiau pilna pakuote.
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2015 05 14, 13:33)
Dar radau gerų atsiliepimų apie Lumene CC kremą ir kosmetikosDNR neblogai ji įvertina, gal kas bandėt?  rolleyes.gif

http://www.kosmetiko...kremas-cc-6in1/

Įsigijau Light spalvytę, kol kas labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 09 birželio 2015 - 15:52
Nu va, gavau iš kosmetologės naujo kremo su atspalviu mėginėlį. Guinot Hydra Finish. Įdomus toks smile.gif Išspaudus spalva rausvoka, jokio atspalvio nesimato, bet užtepus ant veido - normali krempudrytė. Kol kas patinka (mano veidas ir taip šiek tiek įdegęs, tai labai skirtumo nesimato akivaizdžiai), oda sudrėkinta, su atspalviu ir plius turi spf (čia kažkam aktualu buvo). Jei patiks, parašysiu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokolada: 10 birželio 2015 - 12:29
Googlinau, skaiciau tema tiesiai ir aplink - bet taip ir nepriejau galutinio sprendimo. Tai koks BB ar CC tiktu veidui su sausais plotais tarp antakiu ir prie nosies, sviesiai ir lepiai, kuris nekimstu poru? Aciu!!!
Atsakyti
Prieš kelias dienas nusipirkau Uriage Roseliane CC kremą - žinokit, visai neblogas, gerai pasidengia, spalva natūrali, nesubėga, o dar ir SPF 30 turi. O dar ir akciją pagavau - vienžo, nuoširdžiai giriu biggrin.gif mano oda normali/mišri/dehidratuota.
Atsakyti