Naudoju jį, žiemai labai tiko, dabar jau noriu keist, nes mano oda riebi, tai su juo labai greitai išlenda blizgesys. Vasarai reikia ieškot ko nors lengvesnio.
Naudoju jį, žiemai labai tiko, dabar jau noriu keist, nes mano oda riebi, tai su juo labai greitai išlenda blizgesys. Vasarai reikia ieškot ko nors lengvesnio.
vasara per karščius subega į poras vaisdelis nekoks alia taškuotas visas veidas ir sunkokas vasarai riebiaj odai, iš sebokal vasarai naudoju krema su spalva su spf 29 išlaiko puikiai
Man kosmetologė davė mėginuką ir patiko
Bet pastudijavus sudėtį, matau kad įeina komponentas, kuris pagal kosmetikosDNR vertinimą apibūdintas kaip kemšantis poras (5 balai iš 5 galimų). Sakykit, ar jums jis nekimšo porų?
Man kosmetologė davė mėginuką ir patiko
Bet pastudijavus sudėtį, matau kad įeina komponentas, kuris pagal kosmetikosDNR vertinimą apibūdintas kaip kemšantis poras (5 balai iš 5 galimų). Sakykit, ar jums jis nekimšo porų?
Naudoju jau kuris laikas. Maskavimo man uztenka, light spalva puikiai tiko, bet noretusi bent kiek svytejimo. Dabar jei kelias savaites pylingo nepasidarau ir oda pati is saves nesvyti, tai tas cc kremas toks truputi kaip kauke atrodo. Finishas labiau i matine puse jo. Beje paraudimus gan neblogai paslepia