Labai neblogas mano sausai odai BIODROGA BB kremas, yra 2 atspalvių (tamsus ir šviesus), nesu šviesi, bet šviesus (NUDE LOOK) puikiai tinka,neblogai maskuoja, drėkina, sunaudojau 2 tubeles tai jau norisi keisti (perku pas kosmetologę, kaina 99 lt atrodo).
Dabar turiu mėginuką Dr. SPILLER jie taip pat 2 atspalvių, tubelėj labai tamsūs, bet prisitaiko pagal odos toną, vėlgi man labiau tinka šviesesnis. Gerai drėkina, pamaskuoja, atrodo sveika oda. U- Biodrogą pigesnis, bet tikslios kainos nežinos (gavau mėginuką pas kosmetologę).
Dar esu bandžius BIODROGA CC kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais, tai labai patiko, oda išsilygina, nesimato jokių paraudimų. (kiek žinau yra ir papilkėjusiai odai atspalvis).
Iš parduotuvinių esu bandžius LOREAl tai labai nepatiko, šveisesnį atrodo, tai veidas buvo tragiškas, sausino labai.
Rasos BB tamsesnis nepatiko visai. Gal odai be priekaištų ir tinkamas būtų.
CLARINS BB per mažai drėkino, nelabai gražiai dengės.
QUOTE(Twiggy @ 2014 03 29, 15:18)
Keista, neradau temos apie BB kremus.
yra tema Veido priežiūroje: http://www.supermama...howtopic=916622
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 30, 03:28)
Naudoju Terre d'Oc 'bb' krema ir esu labai patenkinta Jis jau toks labiau link pudros, nes tikrai gerai pamaskuoja, bet nesunkus, naturaliai atrodo, gerai issilaiko ant odos. Gal tik spalvu paletes noretusi ivairesnes, nes teko tik is keliu foto apziurejus pirkt, tai pasirinkau antra spalva, o pasirodo realybej ji man tamsoka saltuoju metu, todel teko pirkt ir pirmaja bei maisyt jas kartu.
kur perkate?
Gal yra bandžiusių šį Anna Lotan kremą su spalva, domintų atsiliepimai?
http://le-caprice.co...spf30-50ml.html
http://le-caprice.co...spf30-50ml.html
QUOTE(ele888 @ 2014 03 31, 13:46)
kur perkate?
Viena siunciausi is lovelula.com, kita pirkau LT Juara parudotuvej - lovelula jau nebera, nebent tik tamsiausia spalva (kai reikejo sviesiausios, rasiau klausdama kada papildys, tai atrase, kad TD keicia tiekejus ir kolkas netures jie sios firmos).
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 02, 17:36)
Viena siunciausi is lovelula.com, kita pirkau LT Juara parudotuvej - lovelula jau nebera, nebent tik tamsiausia spalva (kai reikejo sviesiausios, rasiau klausdama kada papildys, tai atrase, kad TD keicia tiekejus ir kolkas netures jie sios firmos).
ačiū už info tikiuosi Juara dalyvaus "Pelenėje" ir ten bus galima gauti mėginukų pirmam pabandymui, nes nesinori tiek mokėti ir po to išmesti
QUOTE(ele888 @ 2014 04 02, 18:12)
ačiū už info tikiuosi Juara dalyvaus "Pelenėje" ir ten bus galima gauti mėginukų pirmam pabandymui, nes nesinori tiek mokėti ir po to išmesti
Tai gal parduotuvej jie megineliu ar testerius turi ir galima isbandyt? Nes ir Juaroj jis su nuolaida, tai itariu gali but ta pati ispardavimo priezastis (ir galbut ne nebetures jo stende parodoj ir pan)...
Sveikos mamytės ir ne tik labai vilioja La Mav ekologiškas BB kremas. Gal kas bandė ir gali pasakyti ar vertas dėmesio
Merginos gal patartumete kuris is siu geriau,gal kuri turit ar bandet?Domina Estee Lauder BB arba CC,idomu kuri daugiau verta pirkti
Nusipirkau ir isbandziau Loreal CC violetineje pakuotele "papilkejusiai odai". pirmas ispdis ( naudoju tik antra diena) labai geras. nors mano oda sviesi, jis susilieja su odos spalva ir nesimato, kur patepta, o kur ne. tepiau tik tas veido vietas, kurias noriu maskuoti - jis paslepia raudonuma, demeles, tikrai islygina veido spalva ir kartu nesimato, kaip kad skysta pudra. kol kas esu labai patenkinta ji isigijusi.
cc kremas
cc kremas
Parodoje PELENĖ pabandžiau aš patį šviesiausą Terre dOc BB, 951 spalvą tik ant riešo, nes mėginėlių neturėjo. Pirma patepus maskavimas buvo labai švelnus, negelsvas, taip kaip ir man patinka dengėsi gražiai, antrą kartą patepus pamaskavo stipriau, bet atsirado gelsvumas, bet ne toks stiprus oranžinis, koks pvz. pas L'oreal Paris Nude Magique BB. Konsultantė sakė kad, kuo daugiau tepi, tuo daugiau maskuoja. Taip ir buvo. Tik pasirodė, kad mažokai drėkina. Šiaip nesusidariau pilnos nuomonės, nes pilna nuomonė būtų tik išbandžius ant veido. Labai gaila, kad mėginukų neturėjo. Bet įspūdis tikrai neblogas
QUOTE(obelele @ 2014 04 03, 10:41)
Sveikos mamytės ir ne tik labai vilioja La Mav ekologiškas BB kremas. Gal kas bandė ir gali pasakyti ar vertas dėmesio
Man kaip šviesiaodei - per tamsus, ir sunkokas. Siūlyčiau prieš perkant išbandyti. Aš nesu labai patenkinta šituo pirkiniu , manau, antrą kartą nekartosiu.