Mano oda sausa Olay gerai tiko
Aciu, imarta, olay man irgi visai nieko, bet norisi didesnio drekinimo, jau taip atsibodo tas odos serpetojimas Tepk netepes, drekink nedrekines
QUOTE(Nirgundė @ 2014 03 22, 18:08)
O as kaip tik ieskau SAUSAI odai skirto kremuko - ir tegul blizga, noriu as to svytejimo
Sausiaodes, ka jus atrade siam pavasariui/vasarai?
Sausiaodes, ka jus atrade siam pavasariui/vasarai?
Charlotte Meentzen
QUOTE(ele888 @ 2014 03 27, 16:17)
Charlotte Meentzen
ele888, kalbat apie si ? Ar yra ir kitu mergaiciu bandziusiu?
QUOTE(Nirgundė @ 2014 03 27, 21:18)
ele888, kalbat apie si ? Ar yra ir kitu mergaiciu bandziusiu?
ne, apie šį:
QUOTE(ele888 @ 2014 03 27, 20:59)
jis vienos spalvos? į šviesumą ar tamsesnis labiau?
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 27, 22:02)
jis vienos spalvos? į šviesumą ar tamsesnis labiau?
yra dviejų spalvų - naturell (šviesesnė) ir terra (tamsesnė). Esu šviesiadodė, abu naudojau, abu tiko. Nors esu šviesi, bet netgi ta tamsesnė man labiau patinka ir tikrai natūraliai atrodo veidas, neturi geltonumo bei labai lengvai tepasi, net kelis kartus tepant neatsiranda plėmai. Mano žandai linkę sausėti, tai man jis tikrai tiko ir patiko.
Neseniai išbandžiau L'oreal Paris Nude Magique BB, medium spalvą, tai ir nebesinori toliau naudoti, teks išmesti.. Šiaip labai įdomus tas jo virsmas iš balkšvos spalvos su granulėmis tepant ant veido į rudą, pliusas, kad ilgai išsilaikė, bet suteikė geltonumą, kurio labai nemėgstu ir plėmavosi.
QUOTE(ele888 @ 2014 03 27, 22:21)
yra dviejų spalvų - naturell (šviesesnė) ir terra (tamsesnė). Esu šviesiadodė, abu naudojau, abu tiko. Nors esu šviesi, bet netgi ta tamsesnė man labiau patinka ir tikrai natūraliai atrodo veidas, neturi geltonumo bei labai lengvai tepasi, net kelis kartus tepant neatsiranda plėmai. Mano žandai linkę sausėti, tai man jis tikrai tiko ir patiko.
O kur pirkot?
QUOTE(Simumu @ 2014 03 27, 23:32)
O kur pirkot?
perku internetu čia, siųstis iš užsienio neverta, nes panaši kaina gaunasi
Keista, neradau temos apie BB kremus.
Papasakokite, kokius naudojat, kokie patiko/nepatiko, kur perkat, gal siunčiatės iš e-shop'ų?
Kokie tinka kuriems odos atspalviams?
Mano patirtis labai minimali, esu naudojus tik Maybelline Pure BB šviesų atspalvį, šiuo metu įpusėjau antrą tubelę, bet pradeda nebepatikti.
Mano oda riebi, šiuo metu po žiemos dehidratavusi, šviesi su gelsvu atspalviu. Ką galėtumėt patarti?
Papasakokite, kokius naudojat, kokie patiko/nepatiko, kur perkat, gal siunčiatės iš e-shop'ų?
Kokie tinka kuriems odos atspalviams?
Mano patirtis labai minimali, esu naudojus tik Maybelline Pure BB šviesų atspalvį, šiuo metu įpusėjau antrą tubelę, bet pradeda nebepatikti.
Mano oda riebi, šiuo metu po žiemos dehidratavusi, šviesi su gelsvu atspalviu. Ką galėtumėt patarti?
Naudojau loreal nude magic BB, tai pradžioj visai nieko buvo, bet visgi yra geresnių pudrų, be to, naudojau light atspalvį, tai man jis buvo gerokai per geltonas ir per tamsus, nors mano da ir nėra labai šviesi
Kazkodel itariu, kad gali but kokia tema prie veido priemoniu (ar bent kremu su spalva tema), bet tingiu ieskot, tai rasau cia...
Naudoju Terre d'Oc 'bb' krema ir esu labai patenkinta Jis jau toks labiau link pudros, nes tikrai gerai pamaskuoja, bet nesunkus, naturaliai atrodo, gerai issilaiko ant odos. Gal tik spalvu paletes noretusi ivairesnes, nes teko tik is keliu foto apziurejus pirkt, tai pasirinkau antra spalva, o pasirodo realybej ji man tamsoka saltuoju metu, todel teko pirkt ir pirmaja bei maisyt jas kartu.
Dar Physician's formula 'organic wear' serijos CC kremas labai patinka - spalva gera, graziai padengia, neapsunkina odos. Paminiu ji, nes kaip ir nematau pati skirtumo tarp visu tu raidyciu....
Is nepatikusiu teko bandyt Andalou Naturals BB - bespalvis man labai patiko, na kaip kasdieninis kremas jis, o vat su spalva nepatiko butent del atspalvio. Man per tamsus ir per geltonas, todel ir vertint daugiau negaliu, nes tiesiog netiko....
Neseniai pora spalvu Mineral Fusion BB isbandziau - nepatiko nei atspalviai, nei dengimas, kazkaip per kudai padengia.
Daugiau nepamenu Nors atrodo, kad bandzius ir daugiau, o gal tiesiog maisau su kremais su spalva...
Naudoju Terre d'Oc 'bb' krema ir esu labai patenkinta Jis jau toks labiau link pudros, nes tikrai gerai pamaskuoja, bet nesunkus, naturaliai atrodo, gerai issilaiko ant odos. Gal tik spalvu paletes noretusi ivairesnes, nes teko tik is keliu foto apziurejus pirkt, tai pasirinkau antra spalva, o pasirodo realybej ji man tamsoka saltuoju metu, todel teko pirkt ir pirmaja bei maisyt jas kartu.
Dar Physician's formula 'organic wear' serijos CC kremas labai patinka - spalva gera, graziai padengia, neapsunkina odos. Paminiu ji, nes kaip ir nematau pati skirtumo tarp visu tu raidyciu....
Is nepatikusiu teko bandyt Andalou Naturals BB - bespalvis man labai patiko, na kaip kasdieninis kremas jis, o vat su spalva nepatiko butent del atspalvio. Man per tamsus ir per geltonas, todel ir vertint daugiau negaliu, nes tiesiog netiko....
Neseniai pora spalvu Mineral Fusion BB isbandziau - nepatiko nei atspalviai, nei dengimas, kazkaip per kudai padengia.
Daugiau nepamenu Nors atrodo, kad bandzius ir daugiau, o gal tiesiog maisau su kremais su spalva...