Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva

QUOTE(suave @ 2013 10 17, 17:45)
Gal kas turėjot Deborah BB kremą? Šiandien tepliojau įvairius kremukus, šitas pasirodė maloniausias, tik įdomu, koks ilgalaikis poveikis  g.gif O Loreal kiek bandžiau, visi labai jau "sunkūs" pasirodė, ne ką kitaip, nei pasitepus kremine pudra. Gal kažkas pasiūlys ką nors lengvo? Labai bijau, kad neužkimštų porų, ir taip su jomis vargstu..

Turejau. Oda mano misri, bet brandi, spalva grazi, bet blizga veidas jau po valandos doh.gif , bet sausiaodem, manau tiktu 4u.gif
P.s. ir labai greitai ta grazi spalva nuteka verysad.gif , dingsta velniai zino kur, paskui plemais lieki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 27 spalio 2013 - 09:40
QUOTE(virgaxxx @ 2013 10 17, 19:00)
Pirma,kuri bb krema nusipirkau ir likau patenkinta ,tai siuo
Ypac patiko naudoti vasara,nes turi spf,neapsunkina veiduko,aisku maskavimo kaip ir nera,taciau sulygina veido spalva ir suteikia sveikos odoa efekta.
galboju dar isbandyti garnier firmos bb krema,nes taipat esu girdejusi gerus atsiliepimus.

aš turiu šios firmos 'dream pure'. taip pat esu labai patenkinta - gerai tepasi ir gražiai prisitaiko prie odos spalvos, ilgai laikosi
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 09 26, 13:20)
Sveikutes, gal galit rekomenduoti krema labai sausai, jautriai odai? Turejau korejietisku pora, geri, bet noretusi daugiau drekinimo.. Gal zinot ka sausai odai?? unsure.gif
Papildyta:

Nu jau.. Saule tikrai blogiau. Idealiausia apsauga aisku mineraliniai filtrai.

Mano oda išsausėjus baisiai tai labai tinka BIODROGA BB kremas, pirkau iš kosmetologės, bet yra internetinėj pardėj man atrodo 99 lt kaina.
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2013 10 17, 19:20)
Nusipirkau Rasos BB (MEDIUM). Na, ką aš galiu pasakyti... užsitepti galima jį tik per vieną kartą, nes paskui tepant ant viršaus antrą sluoksnį jis pradeda nueidinėti  plemais, kaip oda lupasi ilgai vonioj pagulėjus smile.gif) labai nepatiko... g.gif

Kadangi esu čia naujokė,tai visų pirma noriu su visom pasisveikinti mirksiukas.gif
Kaip tik vakar nusipirkau ir šiandien ryte pirmą kartą išmėginau šį kremuką.Man tikrai labai patiko.Anksčiau nesu naudojus tokių kremų,visada naudodavau makijažo pagrindą.Kremas sulygina veido spalvą,aišku didesnių bėdelių nemaskuoja,bet už tai tikrai naturaliai atrodo.Dėl to,kad jį tepti reikia vienu sluoksniu,pilnai sutinku,tepant antrą sluoksnį nuėjo gumuliukais,bet plėmų man neatsirado.Ir iš tikro,kam gi tie du sluoksniai?Jei mažai maskuija,gal tada geriau pudrą naudot?Čia juk kremas,o kremų juk netepam keliais sluoksniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2013 06 10, 11:58)
Ši SeboCalm BB kremą naudoju jau keli mėn. labai patinka ir apsauga didelė  thumbup.gif
Tik truputi mažiau mokėjau  blush2.gif

rašo, kad jis brandžiai odai. Jūs riebiai naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 14 lapkričio 2013 - 19:34
kuris is siu geresnis? Garnier BB Cream ar Maybelline Dream Pure. My Webpage
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 11 14, 22:05)
kuris is siu geresnis? Garnier BB Cream ar Maybelline Dream Pure. My Webpage

Man vienareikšmiškai tik Maybelline.
Atsakyti
Abieju turejau meginukus, man irgi daug labiau patiko Maybelline.
Atsakyti
sakykit prasau, kuom nusiplaunat bb kremus?
Atsakyti
QUOTE(punta @ 2013 11 18, 15:22)
sakykit prasau, kuom nusiplaunat bb kremus?

valomuoju pieneliu wink.gif
Atsakyti
as papasakosiu savo istorija su spalva suteikianciomis priemonemis. Ilga laika apie metus, naudoju noreva sviesinamaji krema, neblogas, bet mano oda nera labai sviesi, tai tas sviesenio tono, veida truputi padaro kaip su kauke ir nera jokiu drekinimu, sausina manyciau oda. Bet as kadangi megstu, kad siek tiek pagyvintu veida, tai sitas man nelabai. nors odai jis tinka ir patinka. ant jo naudoti pradejau lancome, kuri pries tai temoje merginos gyre, kad geras. Niu man jis vienas visiskai nemaskuoja, tik suteikia odai sioki toki blizgejima, kad sveika oda, bet tikrai nemaskuoja. Labai lengvai nebent, pas mane 3 numeris, ar antras, nepamenu, tai tepu ant norevos dabar ir tikrai gerai atrodo, nes lancome tamsesnis, oda atrodo pailsejusi, o noreva uzdeda sluoksni spalvos ir sausina oda, tad tikrai netiks sausnesnes odos turetojoms. va kaip issisprendziau smile.gif
o nusiplauti juos lengva su paprastomis putomis, prausiklio. sita kombinacija islieka iki vakaro , laiko apie 6-8 valandas, atrodo beveik tobulai, bent jau mano veidui.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Planuoju pirkti L'oreal CC (zalia), gal yra daugiau bandziusiu? 4u.gif
Atsakyti