Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(liaudija @ 2013 04 17, 23:45)
Aha, man irgi idomu pasidare, nes vieni odinukai iplyso praejus truputi daugiau negu metams. Vistiek galima is Javario garantijos tiketis?


Gal tik rankinėms odinėms...
Kaip jūs išsiverčiate Innenmaterial: Futtermix ? Googlis verčia "pašarų mix" g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 04 18, 09:54)
Kaip jūs išsiverčiate Innenmaterial: Futtermix ? Googlis verčia "pašarų mix" g.gif


Suvedus zodi "pasiltinimas" - isvercia Futter smile.gif
Zodziu ,suprantu kaip "pasiltinimo miksas" biggrin.gif "miksuotas pasiltinimas" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 18 balandžio 2013 - 09:06
QUOTE(Dideja @ 2013 04 18, 10:03)
Suvedus zodi "pasiltinimas" - isvercia Futter smile.gif
Zodziu ,suprantu kaip "pasiltinimo miksas" biggrin.gif "miksuotas pasiltinimas"  biggrin.gif


Kad nera pasiltinimo g.gif pvz. http://www.javari.de...../shoppingCart

Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 04 18, 09:27)


"Futter" yra pamušalas, įklotė. Bato viduje matyti, kad tas pamušalas pusiau odinis (nupiešta pusė odos ženkliuko). Mano supratimu, Futtermix yra vadinamoji presuota oda:

AR „PRESUOTĄ (MALTĄ)“ ODĄ GALIMA LAIKYTI NATŪRALIA ODA?

„Presuota (malta)“ oda – tai žmogaus sukurtas ir fabrikiniu būdu pagamintas gaminys, kurio sudėtyje yra dalis natūralios odos skaidulų (odos skaidulų skaičius būna skirtingas) ir kitų rišiklių (PU, latekso, klijų ir pan.).

Šios odos gamybos procesas panašus į dirbtinės odos ir susideda iš kelių etapų. Pirmiausia visi komponentai, kartu ir odos skaidulos (blogiausios kokybės odos žaliavos likučiai), permalami ir sumaišomi. Iš jų liejami lakštai. Vėliau ant tokio pagrindo uždedamas klijų ir plėvelės sluoksnis (PU), o ant jo – įspaudžiamas raštas, imituojantis odos tekstūrą. Pagaliau gaminys vyniojamas į ritinius. Gauta medžiaga palietus ir pagal išvaizdą labai panaši į natūralią odą, tačiau savo ypatybėmis ir esme negali būti lyginama su natūralia oda.


Esu turėjusi Caprice batelius su tokios "pusiau odos" vidumi. Vidus po poros mėnesių įtrūko per tas vietas, kur lankstosi pėda, o viršus liko ok. Visa bėda, kad vidaus spalva buvo kitokia, nei viršaus, ir tai matėsi. Žodžiu, nekas tas Futtermix.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 04 18, 10:27)


na, tikrai smile.gif
toki pati vertima duoda ir suvedus zodi "pamusalas" - Futter, tai suprasciau, kad vidus miksuotas, galbut ne vien oda smile.gif

nes va as laukiu tokiu, siltintu, tai prie ju irgi raso Futtermix smile.gif https://www.javari.de/dp/B008FKNTYQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 18 balandžio 2013 - 09:52
QUOTE(AuroraBO @ 2013 04 18, 09:54)
Gal tik rankinėms odinėms...
Kaip jūs išsiverčiate Innenmaterial: Futtermix ? Googlis verčia "pašarų mix" g.gif

Tai mes suprantam ir žinom, kad ODINĖM, įdomu ar ir LT priklausytų 2 metų garantija. Pirkau rankinukus pardėj lietuviškoj ir man greitai suplyšo, nunešiau pasitaisiau, parašiau laišką pardei, tai nulis reakcijos, bent apgailestavimo laišką atsiųstu. Tai va, jei galioja ir LT, tai kelčiau popierius ir vėją jiems kelčiau, ne du litus mokėjau..
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 04 17, 19:07)
kazkaip sunkiai tiketina  biggrin.gif gal ne tam javaryje ziurite  mirksiukas.gif


Tai parašiau jiems laišką. Pasirodo kažkaip pirkdama sugebėjau tuo pačiu e-pašto adresu, bet kitu slaptažodžiu (vienas ženklas skyrėsi) susikurti naują account'ą ir jie mato mano visus užsakymus, o aš senus, nes naujas - naujoje paskyroje blush2.gif doh.gif Vat taip vat būna. Nu bet visvien sekti kazkaip tų savo užsakymų negaliu tik pristatymo datos nurodytos ir viskas. O Lieferung verfolgen tokio iš vis nėra schmoll.gif Tai vat lauksiu toliau vadinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chruste: 18 balandžio 2013 - 15:39
Taip, šitą pastebėjau. Karta irgi vieną ne tą ženkliuką parašiau, prijungė, bet merklists tuščias, taip nutebau.. tiek batų buvau prisikrovus.. ir žiūriu, kad kažkaip pusiau pasijungus, tik vardą rodo, be pavardė, tai atsijungiau ir per nauja pasijungiau. Tad reikia but atsargiems su pasijungimu.
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau šių gražuolių http://www.javari.de...%...=/mythings/

Bet deja atitinka dydį, 41 dydis. O aš maniau bus pamažinti ir ėmiau didesnius, o ir kaina ant 10 eu buvo mažesnė biggrin.gif Tikrai gražučiai.

Teks nešti į išparduotuvę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau šiandien šlepetes. Kadangi esu šalčmirė, tai apsrupinau kitai žiemai. Pirkau mėlynas, 41 dydžio, vidpadžio ilgis 26 cm. Viduje vilna, jinai šiek tiek pešasi, na, kai pas mus vasaros praktiškai nelabai yra, tai neužilgo gal ir išbandysiu biggrin.gif
Kainavo 10,53 eur
https://www.javari.de/dp/B0082AS930

Pas prancūzus pagavom MB crocsus M10 (43,5) dydžio už 19,90 eur, juodos spalvos, vidpadis 29 cm. Turi tokius pačius dar nepranešiotus rudus, irgi už panašią kainą pirktus, tai blaškosi dabar tarp spalvų. Na, jis pas mane biški menininkas, tai tokiem dažnai sunku būna apsispręsti, ne tik batų klausimu biggrin.gif
http://www.javari.fr...h...=/mythings/

Pirkau ir smarkiai apkalbėtus Riekerius, tiesiog pažiūrėjau, kad kitam žiemos sezonui nei vienos nepranešiotos batų poros neturiu, tai taip liūdna pasidarė, o čia pirkinys neskausmingas, gal ir pravers biggrin.gif Pirkau 41 dydį, jei ką domins išmatavimai, galėsiu gavusi pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2013 04 17, 13:05)


pamenat rašiau kad ši rankinė man prairo, vakar parašiau javariui, tai jie be jokių foto ir klausimų šiandien išsiuntė man kitą tokią pat, o šią liepė jiems atsiųsti thumbup.gif likau maloniai nustebinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2013 04 18, 18:59)
Pagaliau sulaukiau šių gražuolių http://www.javari.de...%...=/mythings/

Bet deja atitinka dydį, 41 dydis. O aš maniau bus pamažinti ir ėmiau didesnius, o ir kaina ant 10 eu buvo mažesnė  biggrin.gif Tikrai gražučiai.

Laikiau ir aš juos ilgai savo merkliste smile.gif
O kiek cm vidpadis?
Atsakyti