Kokie man siti grazus http://www.javari.de...D...=/mythings/
Tik gadina viska baltas vidus
Beje ju kaina "Danijoj" 220 elte
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 11, 18:35)
Merginos ar atitinka Gabor dydziai, pvz nesioju 38-39 dydi, koki imti
Man nešiojančiai 38, tinka 38,5. Ne vieną modeliuką teko matuotis. Tai sakyčiau reiktų puse dydžio didesnius imti, nei įprastai nešiojat.
Ar grazins pinigus, jei panesiojau pora men. croksus ir suplyso oda prie siules
Ateinu, merginos, pagirti javari.de tempų.
Praėjusį penktadienį pirkau kambarines tapkes (Fly Flot, nebėra jau pirkti to modelio, 13 eurų. Negaliu vaizdo parodyti ). Išsiuntė paštu. Ir kaip nustebau, kai jau šiandien gavau savo šiltutes, patogias ir tinkamo dydžio tapkes
Taigi, nenusiminkit, jei prekę išsiunčia paštu, o ne DHL. Atkeliauja kartais ir paštu greitai, pasirodo
Praėjusį penktadienį pirkau kambarines tapkes (Fly Flot, nebėra jau pirkti to modelio, 13 eurų. Negaliu vaizdo parodyti ). Išsiuntė paštu. Ir kaip nustebau, kai jau šiandien gavau savo šiltutes, patogias ir tinkamo dydžio tapkes
Taigi, nenusiminkit, jei prekę išsiunčia paštu, o ne DHL. Atkeliauja kartais ir paštu greitai, pasirodo
QUOTE(yuki @ 2013 04 12, 08:15)
Labai grazu ant graziu koju
Kaip keistai - siu croksu kaina perkant i UK adresa tik 19 euru (33-34 dydzio)
http://www.javari.de... ...=/mythings/
http://www.javari.de... ...=/mythings/
QUOTE(Gricė @ 2013 04 12, 17:11)
Ateinu, merginos, pagirti javari.de tempų.
Na as dar nesulaukiu kovo 26d. uzsakytu batuku, kurie issiusti pastu. Taip kad mano atveju tempas letas
As irgi nesulaukiu pavasariniu, nors neaisku ar sulaukus ju reikes, nes manau prie tokiu sinoptiku prognoziu, tiesiai i basutes spirsimes
QUOTE(Gricė @ 2013 04 12, 18:11)
Praėjusį penktadienį pirkau kambarines tapkes Išsiuntė paštu. šiandien gavau
QUOTE(~me2za~ @ 2013 04 13, 09:01)
Na as dar nesulaukiu kovo 26d. uzsakytu batuku, kurie issiusti pastu. Taip kad mano atveju tempas letas
Pirkta javari.de Siuntė iš UK, tai gal taip greitai ir gavau
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 11, 19:12)
Man jie atrodo labai sunkiai priderinami, tokie sviesiai rudi su kailiuku su kalniuku...
Pvz mano zieminiai paltai raudoni ir melyni spalviskai netiks, o juoda turiu tik pukini palta, tokie aukstakulniai prie puchavyko irgi netinka.
Bet vistiek noriu, nes atrodo silti ir pigus.
Jus turit? Tikrai kulnas patogus?
Kaip dydis?
Pvz mano zieminiai paltai raudoni ir melyni spalviskai netiks, o juoda turiu tik pukini palta, tokie aukstakulniai prie puchavyko irgi netinka.
Bet vistiek noriu, nes atrodo silti ir pigus.
Jus turit? Tikrai kulnas patogus?
Kaip dydis?
Susigundžiau ir aš jais, dar laukiu. Bet pamąsčiau, kad atsiliepimai geri, kaina gera, o neišpirkti.. tai gal visai ne tokie jau jie geri
Gal kas susiduret su Manas batu dydziais.