Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(alaizy @ 2013 04 16, 19:03)
sveikinu, nusimetei naštą nuo pečių, dabar jau bus ramybė thumbup.gif

Ir taip ir ne rolleyes.gif Dabar galėsiu kitiems renginiams ruoštis: šviesoforo šventei, abėcėlės šventei, šeimos šventei cool.gif Ir dar... smile.gif

QUOTE(ninkute @ 2013 04 16, 19:43)
Zuzanėle, o kokie stebėtojai buvo ir kaip pavyko mokiniams įsivertinti?

Mūsų mokykloje kiekviena mokytoja pirmam ir antram pusmety turi parodyti po pamoką. Ateina valdžia ir mokytojos, kurios turi tą pamoką laisvos. Buvo 6 stebėtojai.
Aš vertinau tik žodžiu, dažnai gyriau. O vaikai savo pagrindinį darbą įsivertino iškeldami veidelius. To visiškai pakako - rezultatas akivaizdžiai matėsi visiems.
Man buvo labai didelė atsakomybė, nes tai mano naujas darbas, todėl, manau, buvau stebima "pro padidinamą stiklą". Atsiliepimai teigiami. Džiugu, kad direktorė paskambino ir mane pagyrė buvusiai mano direktorei. wub.gif
Todėl esu Jums visoms dėkinga už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 balandžio 2013 - 18:59
QUOTE(naminukė @ 2013 04 15, 23:09)
Sveikutės,

prieš porą savaičių pašte mačiau šaunų scenarijų, tinkantį Šeimos šventei. Ten buvo sudėti eilėraščiai apie visus šeimos narius. Ypač patiko eilėraštis apie šiuolaikinę močiutę. Dabar to scenarijaus pašte nebėra. Gal netyčia ištrynus iš išsiųstų jis išsitrynė ir iš gautųjų skyrelio? g.gif  Gaila, kad neprisimenu, kas tą scenarijų atsiuntė...  doh.gif Gal būtų galima jį dar kartelį pakartot?

Sveikos,

aš buvau ką tik įlindusi, paleidau paiešką "šeimos šventė' ir radau scenarijų. Persisiunčiau sau. Ar tas?
Atsakyti
Oi kiek daug prirašot,net nespėju perskaityt. Aš irgi ruošiuosi motinos dienai. Darysim gegužės 3d. Gegužės 5d. vykstu su projektu į Austriją, stebėt ten pradinių klasių mokyklų darbo. Po to grįžus tueriu pasidalint patirtimi. Taigi laukia išties dar daug darbų...O taip jau norisi atostogų. doh.gif
Atsakyti
Zuzanėle, labai smagu girdėti geras žinias. Šaunuolė!
Nokia, tau labai smagu, kad išlėksi į svetimus kraštus. Jei ne paslaptis, kokiu būdu ten pakliuvai? Džiaugiuosi už tuos žmones, kurie moka anglų kalbą.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 04 16, 20:03)
Sveikos,

aš buvau ką tik įlindusi, paleidau paiešką "šeimos šventė' ir radau scenarijų. Persisiunčiau sau. Ar tas?

Ten buvo ne šitas. schmoll.gif Anas buvo daugiau iš eilėraščių sudarytas.
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 04 16, 16:54)
Labas  4u.gif
  Gal kur turi ? Kaip tik man į temą ax.gif

Kaip tik laiško niekur nerandu. Dar pažiūrėsiu darbiniam kompiuteryje. O į paštą išsiunčiau šokio pamokos planą. Čia vedžiau atvirą pamoką rajono mokytojams. Visai neblogai pavyko.
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turit grazu pavietima motinos dienai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, nusiunčiau į paštą pranešimą ,,Darbas su tekstu lietuvių kalbos pamokose". Gal kam pravers ruošiantis lietuvių kalbai, teksto suvokimui mokyti.
Atsakyti
Labas rytas mielosios,

Turiu tokį klausimėlį, kaip turėtų būti užrašoma data antrokų sąsiuviniuose, labai rūpi lietuvių kalbos pamokos.. Reikia rašyti skaičiais ar žodžiais? Ar galima rašyti dvejopai?

ACIU 4u.gif
P.S. Su pavaaaaasariu - vasara! blush2.gif
vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 04 17, 11:23)
Labas rytas mielosios,

Turiu tokį klausimėlį, kaip turėtų būti užrašoma data antrokų sąsiuviniuose, labai rūpi lietuvių kalbos pamokos.. Reikia rašyti skaičiais ar žodžiais? Ar galima rašyti dvejopai?

ACIU  4u.gif
P.S. Su pavaaaaasariu - vasara!  blush2.gif
vacation4.gif

DATOS RAŠYMAS
Data gali būti rašoma ilguoju būdu:
2011 m. rugsėjo 1 d.
Data rašoma trumpuoju būdu:
2011 09 01
I klasės mokiniai datą rašo eilutės dešinėje pusėje žodžiais:
Gruodžio 15 d.
II-IV klasių mokiniai datą rašo paraštėje:
2011 12 15
Metus siūloma rašyti pradėjus naują sąsiuvinį.
II-III klasėse siūlome datą rašyti taip:
2011 12 15
Atsakyti
Labai aciu, buvau isitikinus, kad iki V klases mokiniai turi rasyti data zodziais, o ne skaiciais.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 04 17, 10:23)
Labas rytas mielosios,

ACIU  4u.gif
P.S. Su pavaaaaasariu - vasara!  blush2.gif
vacation4.gif

II klasėje datą skaičiais 2013 04 17 pradedame rašyti, kai matematikos pamokoje pradedame temą: TŪKSTANTIS.
Atsakyti