Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 15, 16:53)
Įsivertinimui. Mes turim trijų spalvų veidukus. Tai kai paskelbi uždavinį sutariam, koks veidukas už kiek klaidų bus ( aukšt.lygis, pagr., patenk.). Kai buvo auditas tai labai teigiamai įvertino tokį įsivertinimą. Nežinau, ar aiškiai parašiau. Jei ne, tai - AŽ  parašyk. Gal rasčiau ir veidukus? Mes  juos turim ir naudojam. Užsilaminavom, susidėjom į mažyčius vokelius.

Įsivertinimas - viskas aišku. O kaip mokytoja įvertina mokinių darbą? Lipdukais? Paveikslėliais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 15, 17:14)
Įsivertinimas - viskas aišku. O kaip mokytoja įvertina mokinių darbą? Lipdukais? Paveikslėliais?  g.gif

Aš pagirčiau žodžiu
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 15, 17:14)
Įsivertinimas - viskas aišku. O kaip mokytoja įvertina mokinių darbą? Lipdukais? Paveikslėliais?  g.gif

Mane tai sitas dalykas erzina. Sugriove vertinimo sistema, o dabar reikia verstis per galva ir galvoti kaip cia ivertinti. Ir svarbiausia kad niekas tiksliai nezino kaip tai turi buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 04 15, 18:07)
Mane tai sitas dalykas erzina. Sugriove vertinimo sistema, o dabar reikia verstis per galva ir galvoti kaip cia ivertinti. Ir svarbiausia kad niekas tiksliai nezino kaip tai turi buti doh.gif

Va tas mane ir "biesina" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 15, 16:14)
Sveikutės 4u.gif
Aš vis prie to pačio blush2.gif
Kaip reiktų įvertinti mokinius pabaigoj pamokos? (Esu numačius pamokos eigoje žodinį vertinimą, o pabaigoj pamokos norėčiau kitokį. Bet kokį? Gal turit minčių?)

Iš tiesų įsivertinimo būdų yra labai daug. Mes dažnai naudojame šviesoforą, kuris kabo lentoje, o po pamokos vaikai atsineša savo spalvą, prisikabina ir aptariame kas nepavyko, kur reikia stengtis arba priešingai viskas labai puuiku. Dar gali turėti ant suolų iškirptus veidukus be šypsenėlių ir pamokos pabaigoje nusipiešti.
Sakykit ar kas nors dalyvavote piešinių konkurse „Išgirsk slapčiausią gamtos kalbą“. Gal žinote rezultatus ar parodos atidarymo datą?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 15, 18:27)
Iš tiesų įsivertinimo būdų yra labai daug. Mes dažnai naudojame šviesoforą, kuris kabo lentoje, o po pamokos vaikai atsineša savo spalvą, prisikabina ir aptariame kas nepavyko, kur reikia stengtis arba priešingai viskas labai puuiku. Dar gali turėti ant suolų iškirptus veidukus be šypsenėlių ir pamokos pabaigoje nusipiešti.
Sakykit ar kas nors dalyvavote piešinių konkurse „Išgirsk slapčiausią gamtos kalbą“. Gal žinote rezultatus ar parodos atidarymo datą?

Vaikų pačių įsivertinimas- viskas aišku.
O ar mokytojas turi kažkaip įvertinti mokinių darbą? Ar užtenka žodžiu pasakyti, pagirti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 14, 23:14)
Visai įdomi mintis. Gal turite laivelių trafaretą?

Čia:
http://ejournal.emok...ndex.php?action[]=IArticleShow::showArticle('20723')
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 15, 18:31)
O ar mokytojas turi kažkaip įvertinti mokinių darbą? Ar užtenka žodžiu pasakyti, pagirti? g.gif

Mes turime pasiekimų knygeles, o žodinis įvertinimas niekada nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 15, 18:40)
Čia:
http://ejournal.emok...ndex.php?action[]=IArticleShow::showArticle('20723')

Labai labai dėkoju. Kiek grožio turite, renginiai kokie spalvingi. Tikrai laiveliai atrodo spalvingai ir gražiai. Dar kartą ačiū. Pasinaudosime idėja.
Atsakyti
Į paštą nusiunčiau vaizdingų posakių iliustruotų. Gal kam pravers.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 15, 17:31)

aš stengiuosi visada aptarti pamoką žodžiu, pamokos pabaigoje. Dėl to priekaištų nuo auditorių nebuvo.

tarp kitko, radau tą lapą, kur trumpai reikėjo pristatyti klasę auditoriams. Jei kam reikia informuokit, atsiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 15 balandžio 2013 - 20:01
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 15, 17:31)

Sveikutės, užteko tikrai žodinio įvertinimo. Tačiau reikia pamokos eigoje ir pagirti gan dažnai.
Atsakyti