Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(elimak7 @ 2013 04 14, 15:22)
Sveikos mergaites. O man auditas ant nosies. Gal turite kokiu idomesniu pamokos planu pasaulio pazinimo temomis "Apie draugyste ir draugus" ir 'Blogas ar nelaimingas" Buciau labai dekinga ax.gif

ŠITAS GĖRIS IR MAN ANT NOSIES, TIK VA MAN REIKIA KAZKO APIE PAVASARĮ IR VISKAS KAS SU JUO SUSIJE lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . jEI NUO PROTO NENUŠOKSIU BUS GERAI. NEŽINAU, KĄ DARYSIU PER LIETUVIŲ PAMOKAS, JAU PRADEDU PANIKUOTI, MINČIŲ NULIS verysad.gif , NESUGALVOJU NIEKO ĮDOMAUS.

KLAUSIMAS TOMS, KAS JAU ATLAIKĖ AUDITĄ, KAIP APRAŠĖTE LENTELĖJE VAIKUS VERTINTOJAMS, KURIE KELIA SUNKUMŲ PAMOKOSE, AR GEBA MAŽIAU, NEI KITI KLASĖS MOKINIAIS.

Mergaitės sveikinu, gavus šaunų atligį už įdėtą sunkų darbą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 14 balandžio 2013 - 15:12
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 13, 22:41)

QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 14, 08:05)

QUOTE(b.s @ 2013 04 14, 11:22)

QUOTE(R.@usra @ 2013 04 14, 11:37)

QUOTE(studija @ 2013 04 14, 13:08)

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 14, 15:10)

bis.gif aciuks.gif liezuvis.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 04 14, 16:04)

KLAUSIMAS TOMS, KAS JAU ATLAIKĖ AUDITĄ, KAIP APRAŠĖTE LENTELĖJE VAIKUS VERTINTOJAMS, KURIE KELIA SUNKUMŲ PAMOKOSE, AR GEBA MAŽIAU, NEI KITI KLASĖS MOKINIAIS.

Mes jau prieš du metus turėjom auditą. Vaikams aprašyti buvo duotos gairės. Tame pačiame lapelyje surašyt temą, uždavinį, mokinių skaičių, problematiškus vaikus ir kitą mokytojos nuožiūra svarbią info. Rašiau viena hiperaktyvi (nors nebuvo nustatyta, bet savo nuožiūra), vienai trūksta socialinio brandumo. Nei viena auditorė neuždavė jokio papildomo klausimo dėl tokio parašymo. Lapelį padėdavau ant pianino. Mostelėdavau viešniai ranka ir viskas. Pradedu savo darbą arba tęsiu, jei vėluoja lankytoja.
Nieko naujo nesugalvok daryt. Dirbk kaip įpratus, kad vaikai jaustųsi saugūs ir tvirti. SĖKMĖS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 14 balandžio 2013 - 15:11
QUOTE(GEG @ 2013 04 14, 15:18)
mus buvo vienais metais ta tema trečiokai išleidę. Vedė renginį berniukas, apsirengęs kaip laivo kapitonas. Scenoje buvo padarytas laivas. Ant kartono didelio nupieštas. Laivas buvo per visą sceną, į jį ir susodino visus ketvirtokus bei mus, mokytojas.
Šiaip tai koncertas toks eilinis, paprastas, tik dainos, sveikinimo žodžiai buvo parinkti irgi su laivų tematka.

Ačiū už mintis. Scenos papuošimą tai jau mintyse matau, bet man reikia mažų laivelių, kuriuos vaikai galėtų laikyti rankose. Gal esate matę kokių nors pirkti didmiesčiuose? Jei nieko nesumąstysime, tai lankstysime paprastus laivelius iš popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 04 14, 16:04)
ŠITAS GĖRIS IR MAN ANT NOSIES, TIK VA MAN REIKIA KAZKO APIE PAVASARĮ IR VISKAS KAS SU JUO SUSIJE  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . jEI NUO PROTO NENUŠOKSIU BUS GERAI. NEŽINAU, KĄ DARYSIU PER LIETUVIŲ PAMOKAS, JAU PRADEDU PANIKUOTI, MINČIŲ NULIS  verysad.gif , NESUGALVOJU NIEKO ĮDOMAUS. 

Mergaitės sveikinu, gavus šaunų atligį už įdėtą sunkų darbą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As irgi pergyvenu, nes liko savaitele ir prasides malonumai. "Sijono ant galvos nesimausiu", nes turi duoti patarimu bet kokiu atveju. Tai gali issinerti is odo, bet ras prie ko prisikabinti. Bet aisku nervu suvalgys daug, tiksliau jau valgo. Naktiniai kosmarai jau lankomane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 04 14, 14:22)
Sveikos mergaites. O man auditas ant nosies. Gal turite kokiu idomesniu pamokos planu pasaulio pazinimo temomis "Apie draugyste ir draugus" ir 'Blogas ar nelaimingas" Buciau labai dekinga ax.gif

Manęs spalio mėn. laukia tas "malonumas' doh.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 04 14, 15:04)

O kas tai per naujiena. Aš apie tai dar nieko negirdėjau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 04 14, 17:13)

O kas tai per naujiena. Aš apie tai dar nieko negirdėjau....  g.gif

Taip taip, Aurute, nieko čia naujo. Vertintojas iš karto turi žinoti klasės situaciją. O kaip kitaip negaišdamas laiko tai sužinos? Parašyt reikia ir kiek vaikų pamokoje nėra...
Atsakyti
gal kas turite sia knygele " SVEIKAS, PAVASARI!Loreta Barzdonytė-Morkevičienė " gal yra kokiu idomesniu uzduoteliu joje blush2.gif gal kas nuskanuosite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 04 14, 15:04)
ŠITAS GĖRIS IR MAN ANT NOSIES, TIK VA MAN REIKIA KAZKO APIE PAVASARĮ IR VISKAS KAS SU JUO SUSIJE  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . jEI NUO PROTO NENUŠOKSIU BUS GERAI. NEŽINAU, KĄ DARYSIU PER LIETUVIŲ PAMOKAS, JAU PRADEDU PANIKUOTI, MINČIŲ NULIS  verysad.gif , NESUGALVOJU NIEKO ĮDOMAUS. 

Kiek pamenu, mes gavome formą, kurią užpildėme kompu. Tai ir buvo tokia bendra informacija apie klasę. Kiek mokinių, ar turi kas programas. Tada prieš kiekvieną pamoką ranka užrašydavome kokia pamokos tema, uždavinys ir t.t. Žodžiu kažko smulkiai tikrai neaprašydavome.
QUOTE(ninkute @ 2013 04 14, 15:42)
Ačiū už mintis. Scenos papuošimą tai jau mintyse matau, bet man reikia mažų laivelių, kuriuos vaikai galėtų laikyti rankose. Gal esate matę kokių nors pirkti didmiesčiuose? Jei nieko nesumąstysime, tai lankstysime paprastus laivelius iš popieriaus.

žinok, nemačiau jokių laivelių. O kukiu tikslu mokinukai laikys laivelius.

QUOTE(elimak7 @ 2013 04 14, 16:06)
As irgi pergyvenu, nes liko savaitele ir prasides malonumai. "Sijono ant galvos nesimausiu", nes turi duoti patarimu bet kokiu atveju. Tai gali issinerti is odo, bet ras prie ko prisikabinti. Bet aisku nervu suvalgys daug, tiksliau jau valgo. Naktiniai kosmarai jau lankomane doh.gif

Apsiraminkit, tai tikrai nėra kažkas tokio. Baisu buvo pirmq dieną, paskui kažkaip nustojau apie juos galvot. Didžiausią dėmesį pas mus kreipė į uždavinių skelbimą, užduočių diferencijavimą, pamokos struktūrą, klasės valdymą bei ar sugebame sutilpti į pamokos laiką. Tarp kitko labai patiko pas mane vertintojams, kad stipresnieji padeda silpnesniesiems. Praktikuoju tai pakankamai dažnai.
Atsakyti
Ruošiuosi pamokai. Labai reikia kokio skaitymo apie abėcėlę ir kompiuterinio žaidimo (kad reiktų sudėti raides pagal abėcėlę ar kažkas panašaus)
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 04 13, 19:23)
1aviada,   sveikinimai nuoširdžiausi. Visada malonu, kai kas kuo nors dalinasi.

Jei negaila, įkelk ką nors pamokėlių į paštą.  Norėtūsi pamatyt nors kelias išbaigtas pamokas.
Aš turiu klasėje SMATą. labai daug naudoju, bet nei vieno nuoseklios išbaigtos pamokos neturiu paruoštos. Tik man reikiamos detalės, užduotys. Įsijungiu, kai reikia ką nors atlikt. O visos pamokos ištisai su SMARTu nevedžiau dar. Nežinau, ar tai labai blogai.

Ačiū, mergaitės, už sveikinimus bigsmile.gif

Aurute, ištisai visos pamokos su SMARTu ir aš nevedžiau, dirbu kaip tu ir aprašei. Bet konkurso sąlygose buvo nurodyti ne mažiau kaip 7 puslapiai - tai ir lipdžiau juos. Porą pamokėliu išsiunčiau į paštą.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 04 14, 18:11)
žinok, nemačiau jokių laivelių. O kukiu tikslu mokinukai laikys laivelius.

Dainuos apie jūrą ir įteiks ketvirtokams, kad jie sėkmingai tais laiveliais išplauktų.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 14, 19:06)
Dainuos apie jūrą ir įteiks ketvirtokams, kad jie sėkmingai tais laiveliais išplauktų.

va koki radau wink.gif http://stranamastero...cs/modular-ship
grazu... bet kiek darbelio... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 14 balandžio 2013 - 18:59