QUOTE(22peliukas22 @ 2013 04 14, 15:04)
ŠITAS GĖRIS IR MAN ANT NOSIES, TIK VA MAN REIKIA KAZKO APIE PAVASARĮ IR VISKAS KAS SU JUO SUSIJE
. jEI NUO PROTO NENUŠOKSIU BUS GERAI. NEŽINAU, KĄ DARYSIU PER LIETUVIŲ PAMOKAS, JAU PRADEDU PANIKUOTI, MINČIŲ NULIS
, NESUGALVOJU NIEKO ĮDOMAUS.
KLAUSIMAS TOMS, KAS JAU ATLAIKĖ AUDITĄ, KAIP APRAŠĖTE LENTELĖJE VAIKUS VERTINTOJAMS, KURIE KELIA SUNKUMŲ PAMOKOSE, AR GEBA MAŽIAU, NEI KITI KLASĖS MOKINIAIS.
Kiek pamenu, mes gavome formą, kurią užpildėme kompu. Tai ir buvo tokia bendra informacija apie klasę. Kiek mokinių, ar turi kas programas. Tada prieš kiekvieną pamoką ranka užrašydavome kokia pamokos tema, uždavinys ir t.t. Žodžiu kažko smulkiai tikrai neaprašydavome.
QUOTE(ninkute @ 2013 04 14, 15:42)
Ačiū už mintis. Scenos papuošimą tai jau mintyse matau, bet man reikia mažų laivelių, kuriuos vaikai galėtų laikyti rankose. Gal esate matę kokių nors pirkti didmiesčiuose? Jei nieko nesumąstysime, tai lankstysime paprastus laivelius iš popieriaus.
žinok, nemačiau jokių laivelių. O kukiu tikslu mokinukai laikys laivelius.
QUOTE(elimak7 @ 2013 04 14, 16:06)
As irgi pergyvenu, nes liko savaitele ir prasides malonumai. "Sijono ant galvos nesimausiu", nes turi duoti patarimu bet kokiu atveju. Tai gali issinerti is odo, bet ras prie ko prisikabinti. Bet aisku nervu suvalgys daug, tiksliau jau valgo. Naktiniai kosmarai jau lankomane
Apsiraminkit, tai tikrai nėra kažkas tokio. Baisu buvo pirmq dieną, paskui kažkaip nustojau apie juos galvot. Didžiausią dėmesį pas mus kreipė į uždavinių skelbimą, užduočių diferencijavimą, pamokos struktūrą, klasės valdymą bei ar sugebame sutilpti į pamokos laiką. Tarp kitko labai patiko pas mane vertintojams, kad stipresnieji padeda silpnesniesiems. Praktikuoju tai pakankamai dažnai.