Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Sveikos,

ką tik išsiunčiau jums laiškelius. Tikiuosi kurį laiką bus ramu.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 05 16, 18:39)
Gal ši info pravers kuriai panevėžietei ir šiaulietei? smile.gif
Kvietimas mokinių tėvams į unikalius dviejų dienų praktinius nemokamus mokymus gegužės 18-19 dienomis
http://tevuforumas.l...kymai_05_18-19/
Seminarą ves daugumai iš mūsų girdėta psichologė Ramunė Želionienė

Superinė psichologė. Vakar pas mus skaitė paskaitą tėvams ir mokytojoms. 2,5 val. prabėgo akimirksniu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 16, 18:45)
Sveikos,

Ačiū. Gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 05 16, 19:39)
Gal gali daugiau papasakoti.  ax.gif Ar jie pas jus atvažiavo, ar jūs važiavote? Kokia kaina,o gal nemokamai? Ar čia Vilniuje ar kitame mieste?

Labai smagi edukacinė programėlė vaikams "Pirmas kontaktas", moko kaip teisingai bendrauti su šunimis Trukmė-gera pamoka.Lkd mokymo centras Vilniuje,mes Kaune. Atvažiuoja patys.Renginys nemokamas 4u.gif Galima jiems skambintis arba užsisakyti internetu, tik reikia palaukti šiek tiek. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 16 gegužės 2013 - 18:03
QUOTE(naminukė @ 2013 05 14, 22:33)
Dar norėjau paklaust, gal kas čia ketina dalyvaut?
http://www.upc.smm.l...os/atranka4.php

Skamba visai viliojančiai smile.gif Gal pati bandysi?

QUOTE(zuzanele @ 2013 05 15, 22:24)
Mes pratybas užsisakysim iš Pegaso, tai dovanų jau gavom po  "Mokytojo darbo kalendorių" ir vaikams po skaitymo medį su lapeliais thumbup.gif

O mums pegasas dovanas davė ir be pasižadėjimo, kad pas juos užsisakysim pratybas. O mokytojų knyga gerokai pasikeitusi. Man tai truksta kai kurių dalykų, kurie buvo anksčiau.

Sveikos,

Ačiū už rūpestį.
Man labai įdomu, ar mūsų bendraujančių tarpe yra Loreta iš Vilniaus?
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 05 16, 19:03)
O mums pegasas dovanas davė ir be pasižadėjimo, kad pas juos užsisakysim pratybas. O mokytojų knyga gerokai pasikeitusi. Man tai truksta kai kurių dalykų, kurie buvo anksčiau. 

Pas mus jau daug metų iš Pegaso užsisakinėja. Tenkina ir pristatymas, ir nuolaidos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 16, 13:17)
thumbup.gif  thumbup.gif Man ta mintis apie plintusą tikrai patiko lotuliukas.gif
Mes buvom. Viskas vyksta visai kitaip. Kai kurie vaikai buvo pernai tai sakė buvo visai kitaip. Po cechus nebevedžioja. Viskas vyksta kaip didelėj virtuvėj. Ten vaikai apsirengia ir jiems pasakoja kaip gaminamas šokoladas, parodo, o paskui patys daro. Kiek prisidaro, susideda į dėžutes ir namo lauktuvėms. Tada ėjom į muziejų. Labai patiko kaip gidas pasakojo. Labai išsamiai, konkrečiai, įdomiai jaunas vaikinukas papasakojo. Tada buvo toks lyg ir žinių patiksrinimas prie stalo kompiuterio. Tada žiūrėjom filmą apie šokolado kelią nuo pupelės iki saldainio. Vaikams labai patiko. Man irgi.

Ačiū už informaciją. Tikiuosi, kad vaikams patiks, ką dar lankėte Šiauliuose?
Papildyta:
Ačiū peliuk už rūpestį, kiek brangaus laiko atima tokie dalykai, o kažkas taip sakyčiau tyčiojasi.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 16, 17:45)
Sveikos,

ačiukas

QUOTE(zuzanele @ 2013 05 16, 18:11)
Pas mus jau daug metų iš Pegaso užsisakinėja. Tenkina ir pristatymas, ir nuolaidos thumbup.gif

Kokią nuolaidą žadėjo?
Atsakyti
Sveikutės,
Dėkui už raktelį. Man ir pikta, ir baisu kas čia daros. Negi taip suaugę žmonės gali žaisti? Gal čia įsisukęs koks nepažįstamas, kuris padaro tokius reikaliukus su mūsų paštais? Nes aš nenoriu tikėti, kad taip gali padaryti kuri nors iš mūsų.
Atsakyti
4u.gif Labutis. Dėl pašto tai žodžių nerasta. Nežinau ką ir besakyti.
Atsakyti
Dėkui už raktelį. Bet vis tiek nesuvokiu, koks tikslas žmogui keitinėt slaptažodį...Sąžiningumo nerasta.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Turbut visos gyvenat jau atostogu nuotaikomis blush2.gif , bent jau mano pirmokai tai dienas skaiciuoja, per ilgai jiems tie mokslo metai uzsitese. Mes pratybas turbut tik rugseji uzsakinesim, nes tik tada buna aisku kiek mokiniu ateis, per vasara gali daugkas keistis, dabar mokiniu teveliai nenuspejami, o ir knygu dar mokykla neuzsake, bandom atsikratyt Jonynienes vadoveliais, o Giles turim tik 1klasei. Gal kas dirbate tik su pratybomis be vadoveliu? Nezinau kaip cia 2 klasej reiks suktis.
Atsakyti
Sveikos,

Labai labai dėkingauser posted image
Atsakyti