Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Labas,mergaitės, paskaitinėju jūsų pokalbius, bet rašau labai retai, nes turiu ketvirtokus, tai darbų iki kaklo. Ačiū visoms, kad toks puslapis egzistuoja. Čia kažkas prašė ketvirtokų aprašo, tai išsiųsiu tuoj į pirmą paštą.
Papildyta:
Na neleidžia man įkelt, nes rašo kad pakeistas slaptažodis, kai gausiu naują, būtinai įkelsiu.
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2013 05 16, 09:24)
Labas,mergaitės, paskaitinėju jūsų pokalbius, bet rašau labai retai, nes turiu ketvirtokus, tai darbų iki kaklo. Ačiū visoms, kad toks puslapis egzistuoja. Čia kažkas prašė ketvirtokų aprašo, tai išsiųsiu tuoj į pirmą paštą.
Papildyta:
Na neleidžia man įkelt, nes rašo kad pakeistas slaptažodis, kai gausiu naują, būtinai įkelsiu.

Siųskite iš savo pašto į pradinukių. Taip jūsų laiškai nebus ištrinami. Lyg ir buvome dėl to susitarusios.
Atsakyti
Peliuk, ar gali atsiųst slaptažodį, reikia vienos dainelės pamokai iš Vaikiškų dainų karaokes1. Neturiu įrašo klasėj.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 15, 23:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pakėlei nuotaiką  drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif Man ta mintis apie plintusą tikrai patiko lotuliukas.gif

QUOTE(ninkute @ 2013 05 15, 23:53)
Mergaitės, kurios buvote Šiauliuose „Rūtos“ saldainių fabrike, ar įdomu vaikams, ką ten parodo, ar vaikai lieka patenkinti?

Mes buvom. Viskas vyksta visai kitaip. Kai kurie vaikai buvo pernai tai sakė buvo visai kitaip. Po cechus nebevedžioja. Viskas vyksta kaip didelėj virtuvėj. Ten vaikai apsirengia ir jiems pasakoja kaip gaminamas šokoladas, parodo, o paskui patys daro. Kiek prisidaro, susideda į dėžutes ir namo lauktuvėms. Tada ėjom į muziejų. Labai patiko kaip gidas pasakojo. Labai išsamiai, konkrečiai, įdomiai jaunas vaikinukas papasakojo. Tada buvo toks lyg ir žinių patiksrinimas prie stalo kompiuterio. Tada žiūrėjom filmą apie šokolado kelią nuo pupelės iki saldainio. Vaikams labai patiko. Man irgi.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 05 15, 21:23)
Man tai patiko biggrin.gif  Mano pirmokai atėjo iš namų, nelankę nei darželio, nei priešmokyklinės grupės, bet puikiausiai išmoko g.gif  netgi jau lapkrity pradėjo skaityt sąmoningai smile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 15, 22:20)
Labai liūdna, kad reikia saugoti viską kaip cerberiui. O dar ir visas nuodingas strėles susirinkti.

aciuks.gif Ačiū, mielas peliuk, už tavo kantrybę ir gerumą. Man turbūt rankos jau būtų nusvirusios...console.gif
Atsakyti
Kad pasimirštų visi nemalonumai ir rūpesčiai- "Mankštinkimės visą vasarą, nuo gegužės 16 d. iki rugpjūčio 1 d., kiekvieną ketvirtadienį, 18.30!"

http://impuls.lt/akc...Prisijunk_ir_tu
Atsakyti
ax.gif aš tai neprisijungiu prie paštų
Atsakyti
Sveikutės,
ir vėl mum kažkas koją bando pakišti. Kažkokios paskutinės m.m. dienos darosi per sunkios. Peliuk, jei kuo galėsim, kreipkis drąsiai.
QUOTE(vaiduuse @ 2013 05 16, 11:18)
Peliuk, ar gali atsiųst slaptažodį, reikia vienos dainelės pamokai iš Vaikiškų dainų karaokes1. Neturiu įrašo klasėj.

Parašyk ko tau reikia, gal kuri pagelbėsi.
Atsakyti
Ką tik grįžau namo. Sakau reikia " eit pasivaikščiot po autostradą", nes jau stogas važiuoja unsure.gif
Nesusikalbėjimas su vaikais, beprotiškas klasėj karštis, repeticijos. Šiandien vienas mano mokinukas alpt pradėjo unsure.gif
Atsakyti
O mes šiandien bendravome su kinologais iš LKD mokymo centro ir jų nuostabiais šuniukais
http://www.kinologij...p=19822&lan=ltu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 16 gegužės 2013 - 15:40
O aš jau galvoju apie tai, kaip pagirt vaikus už pastangas, pasiekimus ir visa kita. Per Mokslo metų užbaigimo šventę noriu įteikt padėkos raštus, bet net nebesugalvoju "nominacijų". Pirmūnai, sportininkai, knygų draugai... Kreipiuosi į jus, bendražygės... Gal minčių pametėtumėt? ax.gif O ir kur gražių padėkų pasidaryt, nebežinau. Nes kasmet tas pats per tą patį...
Atsakyti
Gal ši info pravers kuriai panevėžietei ir šiaulietei? smile.gif
Kvietimas mokinių tėvams į unikalius dviejų dienų praktinius nemokamus mokymus gegužės 18-19 dienomis
http://tevuforumas.l...kymai_05_18-19/
Seminarą ves daugumai iš mūsų girdėta psichologė Ramunė Želionienė
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2013 05 16, 16:38)
O mes šiandien bendravome su kinologais iš LKD mokymo centro ir jų nuostabiais šuniukais
http://www.kinologij...p=19822&lan=ltu

Gal gali daugiau papasakoti. ax.gif Ar jie pas jus atvažiavo, ar jūs važiavote? Kokia kaina,o gal nemokamai? Ar čia Vilniuje ar kitame mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 gegužės 2013 - 17:40