Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Kažkas pakeitė antro pašto slaptažodį.

Dabar slaptažodis pakeistas visiems paštams. Šiąnakt pakeisiu dar kartą ir atsiųsiu jums naują slaptažodį. Tikiuosi jūs luktelėsite rytojaus.
Atsakyti
Ačiū peliuk, tikras genijus. O čia negalėjo būti virusas, man vakar atėjo į telefoną sms, bet ten rašo, kad sms gali ateiti nuorodą į nuotraukas, kurių neatidaryti, nes labai pavojingas virusas.
Atsakyti
4u.gif Sveikos.
Visai nebejuokinga... Kas čia savivaliauja šitaip? Atrodo visos suaugę moterys, o elgesys- kaip lopšelinukių.... doh.gif
Atsakyti
Štai dėl tokių dalykų ir nedaliname slaptažodžio taip paprastai.

Ir ateityje nedalinsime, ir užmėtykite mane akmenimis, jei kam tas nepatiks wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 15 gegužės 2013 - 21:10
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 15, 22:49)
Kažkas pakeitė antro pašto slaptažodį.

Dabar slaptažodis pakeistas visiems paštams.  Šiąnakt pakeisiu dar kartą ir atsiųsiu jums naują slaptažodį. Tikiuosi jūs luktelėsite rytojaus.

aišku, palauksim,
bet niekaip nesuprantu žmonių, kurie nori kitam bloga padaryti...
QUOTE(ninkute @ 2013 05 15, 22:56)
Ačiū peliuk, tikras genijus.

pritariu thumbup.gif
QUOTE(kusju @ 2013 05 15, 23:03)
4u.gif Sveikos.
Visai nebejuokinga... Kas čia savivaliauja šitaip?  Atrodo visos suaugę moterys, o elgesys- kaip lopšelinukių.... doh.gif

kažkas matyt jaučia malonumą kitiems stresą sukeldami.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 05 15, 21:56)
Ačiū peliuk, tikras genijus. O čia negalėjo būti virusas, man vakar atėjo į telefoną sms, bet ten rašo, kad sms gali ateiti nuorodą į nuotraukas, kurių neatidaryti, nes labai pavojingas virusas.

Manau, kad čia ne virusas, o sąmoningas kažkieno darbas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 15, 22:10)
Manau, kad čia ne virusas, o sąmoningas kažkieno darbas  verysad.gif

Tai koks gali būti tikslas tokio žmogaus? Ką laimėsi pakeitęs slaptažodį, ar tik dėl įdomumo, kaip sureaguos, nes vistiek, peliuk, tavo dėka slaptažodis pakeistas ir tas žmogus jau nebeįeis. Bet jei tarp mūsų sėdi tas žmogus, tai labai liūdna.
Atsakyti
Tikiuosi, kad nebeįlys, bet ar visada pavyks sureaguoti - nežinau. Labai liūdna, kad reikia saugoti viską kaip cerberiui. O dar ir visas nuodingas strėles susirinkti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 05 15, 22:17)
Tai koks gali būti tikslas tokio žmogaus? Ką laimėsi pakeitęs slaptažodį, ar tik dėl įdomumo, kaip sureaguos, nes vistiek, peliuk,  tavo dėka slaptažodis pakeistas ir tas žmogus jau nebeįeis. Bet jei tarp mūsų sėdi tas žmogus, tai labai liūdna.

Aš buvau šiandien įlindu į pirmą paštą be problemų, žiūrinėjau ten atsiųtas nuotraukas. Man atrodo GEG jas atsiuntė. Šauniai pasidarbavai thumbup.gif

Pati verčiuosi per galvą- vakar susirinkimas, penktadienį koncertas, kitą savaitę Abėcėlės šventė. Tik spėk suktis doh.gif Todėl įlendu pas jus, pasiskaitau kuo gyvenat ir vėl dingstu mirksiukas.gif

Mes pratybas užsisakysim iš Pegaso, tai dovanų jau gavom po "Mokytojo darbo kalendorių" ir vaikams po skaitymo medį su lapeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 15, 22:20)
Tikiuosi, kad nebeįlys, bet ar visada pavyks sureaguoti - nežinau. Labai liūdna, kad reikia saugoti viską kaip cerberiui. O dar ir visas nuodingas strėles susirinkti.

Tegalime tik pasakyti AČIŪsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 05 15, 21:24)
Tegalime tik pasakyti AČIŪsmile.gif

drinks_cheers.gif ir dar užtarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 05 15, 21:20)

Ačiū tau, peliuk, visos mes tau dėkingos bigsmile.gif
Atsakyti