Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 14, 19:11)
Ar tiesa, kad matematika labiau panaši į Balčyčio, nei Kiseliovo?

Taip, tiesa.
Bet, kadangi dauguma vaikų užduotis įveikia nesunkiai ir greitai, yra kur "paimprovizuot".
Atsakyti
Sveikutės.
Ačiū už patarimus dėl sąsiuvinukų viena linija. Pas mus irgi kontroliniai, repeticijos, šventės, vos spėjame suktis. Dar nieko rimto nesustygavome išleistuvėms, o jos čia pat.
Atsakyti
4u.gif Sveikos

QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 14, 16:15)
Pas mus nuo kitų mokslo metų ruošiasi visus vadovėlius keisti į ŠOK seriją. Jūs jau dauguma dirbate. Gal galite pasidalinti pliusais ir minusais?

Turim visą seriją. Matematika man patinka, lietuvių taip pat. Ne visada esu patenkinta gile- pasauliu. Kartais norisi kažkokio didesnio nuoseklumo,o tai toks vaizdas - čia apie batus, čia apie ratus.....
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 05 14, 20:40)
4u.gif  Sveikos
Turim visą seriją. Matematika man patinka, lietuvių taip pat. Ne visada esu patenkinta gile- pasauliu. Kartais norisi kažkokio didesnio nuoseklumo,o tai toks vaizdas - čia apie batus, čia apie ratus.....

drinks_cheers.gif Sutinku 100 %. Bet vis vien geriau nei Jonynienė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 14, 15:15)
Pas mus nuo kitų mokslo metų ruošiasi visus vadovėlius keisti į ŠOK seriją. Jūs jau dauguma dirbate. Gal galite pasidalinti pliusais ir minusais?

Man gilė labai jau nenuosekli. Šoka nuo vienos temos prie kitos. Čia mano nuomonė. Gan sunkiai sekėsi integruoti temas, nes viename dalyke paimi, o kito (gilės) nespėji. Ar jūsų komplektas jau bus su papildymais? Mes dirbam pagal pirmuosius leidimus.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 14, 19:33)
Taip, tiesa.
Bet, kadangi dauguma vaikų užduotis įveikia nesunkiai ir greitai, yra kur "paimprovizuot".

QUOTE(kusju @ 2013 05 14, 19:40)
4u.gif  Sveikos

QUOTE(b.s @ 2013 05 14, 19:55)
Sveikutės

Man gilė labai jau nenuosekli. Šoka nuo vienos temos prie kitos. Čia mano nuomonė. Gan sunkiai sekėsi integruoti temas, nes viename dalyke paimi, o kito (gilės) nespėji. Ar jūsų komplektas jau bus su papildymais? Mes dirbam pagal pirmuosius leidimus.

Ačiū labai mergaitės. Pirks naujausią leidimą, tai ko gero su pataisymais ax.gif . Jūsų atsiliepimai tokie, kaip ir kitų mano kolegių girdėti. Vadinasi tai tiesa. Na, nieko nepadarysim. Dirbsim su tuo, kas yra, tik bus sunku persiorientuoti į naujus vadovėlius po darbo visą gyvenimą su anais doh.gif . Dar gerai, kad ne mano laidai ledus reikės laužti, tai padarys kitos tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 14, 20:52)
drinks_cheers.gif Sutinku 100 %. Bet vis vien geriau nei Jonynienė mirksiukas.gif

Net nebandau prieštarauti biggrin.gif Man Raktas visai patiko kai dirbom

Kaunietiems ir miesto svečiams. Bus smagu mirksiukas.gif
Jau šį penktadienį, gegužės 17 d., VDU Kauno botanikos sode (Ž. E. Žilibero g. 6) vyks renginiai, skirti tarptautinei žavėjimosi augalais dienai – Augalų Žavadieniui (angl. Fascination of Plants Day) – paminėti.
http://botanika.vdu.lt/?page_id=5292

Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 14, 21:04)
Ačiū labai mergaitės. Pirks naujausią leidimą, tai ko gero su pataisymais  ax.gif . Jūsų atsiliepimai tokie, kaip ir kitų mano kolegių girdėti. Vadinasi tai tiesa. Na, nieko nepadarysim. Dirbsim su tuo, kas yra, tik bus sunku persiorientuoti į naujus vadovėlius po darbo visą gyvenimą su anais  doh.gif . Dar gerai, kad ne mano laidai ledus reikės laužti, tai padarys kitos  tongue.gif .

Man atrodo, aš jau nebemokėčiau su Šaltiniu dirbt... Šokas geras ir tuo, kad mokytojo knygos gan gerai paruoštos, belieka tik pasiskaityti "griaučius" ir aplipdyti juos patinkančia ir pamokai tinkančia "mėsa" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 14, 19:09)
Dirbu su pilnu komplektu. Jau antrus metus. Sekasi neblogai. "Riešute" kur kas daugiau nuoseklumo nei pas Kiseliovus. I kl. matematika buvo kiek per lengva, o pasaulio paž. neretai nesuspėdavom per pamoką.
II kl. viskas ok. Bet, aišku, nuo klasės priklauso...

Nors 2 klasės"Riešutas" man patiko, visgi turėčiau šiokių tokių priekaištų dėl temų išdėstymo. Buvo labai daug pamokų skirta dviženklių sk. sudėčiai ir atimčiai, o daugyba prasidėjo tik kovo pradžioj, dalyba -balandį, dviveiksmiai tekstiniai uždaviniai - taip pat pavasario vidury... Taip išeina, kad beveik visus metus mokomės sudėti, o visos kitos svarbios temos lieka pavasariui, kai jau pavargę ir saulė šviečia ir į kiemą kviečia... Ir dėl matematikos olimpiados truputį apmaudu, nes visi, kurie mokosi pagal Kiseliovų ar Balčyčio vadovėlius, jau būna su daugyba/dalyba susipažinę ir tekstinių uždavinių daugiau ragavę. Kai turėsiu kitą antrokų laidą, tai gal kažką dar šalia bandysiu derinti.
Atsakyti
Dar norėjau paklaust, gal kas čia ketina dalyvaut?
http://www.upc.smm.l...os/atranka4.php
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 05 14, 20:07)

Pas mus dabar baigiamieji kontroliniai darbai, tai kažkosk siaubas. Vaikai jau visai nebemąsto... O dar krūvos renginių, čia kontrolinis, čia repeticija. Tai kai pažiūrėjau kontrolinio rezultatus, tai šaltas prakaitas išmušė doh.gif

Taip, taip, kai parašo paskutiniuosius kontrolinius, ir rankos nusvyra, ir siutas ima... Nu, rodos, nieko nesimokė. Aišku, ,,išgelbėja" nors keli geri darbai... verysad.gif

Atsakyti
Man "Pupa" 1 klasės, tai labai nepatiko. Vaikai jau turi ateiti skaitydami. Ir tekstai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 05 13, 19:12)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=61336057
Geras straipsnis, atsibudo protingieji, kad Lietuvoje masinis neraštingumas, bet ir toliau kuria kokius tik nori vadovėlius, pratybas ir vis į užsienį lygiuojamės.

Taigi, kad daromės beraščiai, kai naudojamės pratybomis. Jei įrašau ne tą raidę, tai tiks kita. Aš, kai dirbau su ketvirtokais, tai man pratybos buvo, kai gramatikos vadovėlis. Viską nurašinėdavom. Pliusas tas, kad man nereikėdavo tampyti sunkiųjų pratybų ir vaikai tobulino rašto įgūdžius. Geras straipsnis yra ir "Dialoge" (balandžio 11 d.) apie lietuvių raštingumą ir kopijavimą nuo
užsienio.
Man patinka mokytojo knygos "Šok" serijos.
Atsakyti