Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(lutute1 @ 2013 05 10, 19:47)
Nemačiau tavęs smile.gif Gal jūs buvote nuo 13val?

Taip mirksiukas.gif
Ačiū už pasiūlymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 10, 19:13)
. Visko užteko, oras buvo geras, vaikams patiko. Maniškiai jau liūdi, kad pas graikus nebepateks verysad.gif

vargšiukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos , mergaites. Tik vakar grįžau iš Austrijos. Įspūdžius aprašysiu vėliau. Tik vieną sakinį galiu pasakyti apie švietimo sistemą: dirbantis direktorius kaip komandos dalis( be pavaduotojų, sekretorių) ir ,,išsilaisvinęs'' mokytojas ir mokiniai. Pasitikėjimas mokytoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 05 10, 21:22)
Įspūdinga thumbup.gif Laaabai patiko pasakojimas ir nuotraukos wub.gif Įdėta daug darbo, kūrybiškumo, išmonės,... Puiki idėja, ačiū smile.gif

O be to ir vaikai ruošdamiesi praktiškai prisiliečia prie to laikotarpio. Tikrai ilgam prisimins tai, ką išsistudijavo ir kūrė. Taip ir turėtumėm dirbti. Bet tikrai neįsivaizduoju, kaip mano motinos padėtų vaikams taip apsirengti ir t.t. Elementariausių dalykų turi maldaut... O čia bigsmile.gif Jos "neįvažiuotų", ko ta mokytoja čia nori blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 05 11, 20:09)
O be to ir vaikai ruošdamiesi praktiškai prisiliečia prie to laikotarpio. Tikrai ilgam prisimins tai, ką išsistudijavo ir kūrė. Taip ir turėtumėm dirbti. Bet tikrai neįsivaizduoju, kaip mano motinos padėtų vaikams taip apsirengti ir t.t. Elementariausių dalykų turi maldaut... O čia bigsmile.gif Jos "neįvažiuotų", ko ta mokytoja čia nori blink.gif

drinks_cheers.gif tikrai sutinku, kad ne su visais tėvais galima tokius dalykus daryti. Bet daug darbo pasidaro ir patys vaikai. Pvz. akmens amžiaus papuošalus darėme patys klasėje iš odos. (vienas tėtis parūpino atraižų). Ant kaklo papuošimus šiais metais darėsi patys vaikai. Mano vieno berniuko nebuvo tėvų namuose. Senelis įdėjo baltą paklodę, ją surišom, užsidėjo ant kaklo ankaklį ir visai gerai atrodė. Taip kad tikrai nebūtina, kad tėvai siūtų. Nes ir pas mus buvo visokių. pvz vieni susipjaustė marškinėlius, atseit vergai ir juos varo plakdamas vergvaldys lotuliukas.gif investicijų - sugadinti marškinėliai ir viskas, o vaizdas geras thumbup.gif Čia maniškiai tik pasistengė, turbūt kad paskutinį kartą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 11 gegužės 2013 - 21:01
QUOTE(NOKIA @ 2013 05 11, 10:00)
Sveikos , mergaites. Tik vakar grįžau iš Austrijos. Įspūdžius aprašysiu vėliau. Tik vieną sakinį galiu pasakyti apie švietimo sistemą:  dirbantis direktorius kaip komandos dalis( be pavaduotojų, sekretorių) ir ,,išsilaisvinęs'' mokytojas ir mokiniai. Pasitikėjimas mokytoju. smile.gif

Lauksim tavo pasakojimo. Kai aš buvau Suomijoj arba Estijoj, tai ten irgi mokytojai ar darželių auklėtojai dirba su mažom klasėm (grupėm), o jei ji didelė, yra keli mokytojai. Darbas vyksta integruotai, o ne kaip pas mus.
Atsakyti
Labas visoms,
laukia nauji darbai 4u.gif Turiu klausimuką, gal kuri prilaikote kokių testukų būsimų pirmokėlių brandumui mokyklai nustatyti ir šiaip kokių užduotėlių būsimiems pirmokams. Kitą savaitę jų visas šimtukas pareina doh.gif bus ką veikti doh.gif
Atsakyti
4u.gif Labas

QUOTE(daivajazz @ 2013 05 12, 13:56)
Labas visoms,
laukia nauji darbai 4u.gif Turiu klausimuką, gal kuri prilaikote kokių testukų būsimų pirmokėlių brandumui mokyklai nustatyti ir šiaip kokių užduotėlių būsimiems pirmokams. Kitą savaitę jų visas šimtukas pareina doh.gif bus ką veikti doh.gif

Visas šimtas? Gražus skaičius smile.gif Tai kiek klasių komplektuosit? 5? 4? Brandumui mačiau yra pašte. Mano mokyklinis gyvenimas verčiasi aukštyn kojom, tad ir aš prisijungiu prie daivajazz- pirmokiškų reikalų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 05 12, 17:51)
4u.gif Labas
Visas šimtas? Gražus skaičius  smile.gif  Tai kiek klasių komplektuosit? 5? 4?  Brandumui mačiau yra pašte. Mano mokyklinis gyvenimas verčiasi aukštyn kojom, tad ir aš prisijungiu prie daivajazz- pirmokiškų reikalų mirksiukas.gif

Tikslumo dėlei, penktadienį buvo 97 blush2.gif
bus dvi klasės.
o kad verčiasi čia gerai ar blogai g.gif pašte žiūrėjau, bet nemačiau, matyt blogai žiūrėjau ax.gif
Kusju, būsim kolegės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 12 gegužės 2013 - 16:07
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 12, 13:56)
Labas visoms,

Šiaip turiu kažkiek darbe, jei nepamiršiu, pažiūrėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 12, 18:11)
Šiaip turiu kažkiek darbe, jei nepamiršiu, pažiūrėsiu mirksiukas.gif

Būtų labai smagu ax.gif Užduotėlių tai turiu, bet norisi ko nors naujesnio. O brandumo visokie klausimai pasimetė per kraustymus doh.gif reikėtų susirasti naujų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 12, 16:07)
Tikslumo dėlei, penktadienį buvo 97 blush2.gif
bus dvi klasės.

O čia kaip blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ?
Atsakyti