Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Sveikos 4u.gif . Aš jau šiandien parašiau prašymą atostogoms, vis kažkaip bent mintyse jas priartinu blush2.gif doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 09, 18:06)
Rugsėjis būtų skirtas tėvų mokymui mirksiukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 09, 18:19)
Sveikos  4u.gif . Aš jau šiandien parašiau prašymą atostogoms, vis kažkaip bent mintyse jas priartinu  blush2.gif  doh.gif ...

nuo kada išeini? kada grįžti?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 05 09, 16:56)
thumbup.gif  biggrin.gif
nuo kada išeini? kada grįžti?

Išeinu birželio 17, grįžtu rugpjūčio 16 (viena diena prisidėjo už rugsėjo 1 šeštadienį mirksiukas.gif ). Man labai patinka taip eiti atostogų. Pusę birželio padirbi ir viską susitvarkai, o paskui prieš rugsėjį ramiai pasiruoši mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 09 gegužės 2013 - 17:20
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 09, 17:20)
Išeinu birželio 17, grįžtu rugpjūčio 16 (viena diena prisidėjo už rugsėjo 1 šeštadienį  mirksiukas.gif ). Man labai patinka taip eiti atostogų. Pusę birželio padirbi ir viską susitvarkai, o paskui prieš rugsėjį ramiai pasiruoši  mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif
Mes iseinam birzelio 27, fgriztam rugpj 23, suspesim viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 09, 17:19)
Sveikos  4u.gif . Aš jau šiandien parašiau prašymą atostogoms, vis kažkaip bent mintyse jas priartinu  blush2.gif  doh.gif ...

Mes prašymus jau seniai parašėm mirksiukas.gif
Išeinu atostogauti nuo birželio 10 d. Man jau kvepia atostogom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 05 09, 16:39)
nurodyk ir man kurioje vietoje paste ieskoti blush2.gif

balandžio 25 diena. DĖL ATVIRŲ DURŲ dienos. Pirmam pašte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 05 09, 19:48)
balandžio 25 diena. DĖL ATVIRŲ DURŲ dienos. Pirmam pašte smile.gif

Aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip smagu - atostogos kvepia. Pas mus kitą savaitę susitikimai su tėvais, reikia juos kartu su vaikais užimti (jei ateis). Kažką paruošti šeimų dienai.
Atsakyti
QUOTE(Neringarate @ 2013 05 09, 19:31)
Sveiki,

Esu Vytauto Didžiojo universiteto IV kurso Sociologijos studijų studentė ir atlieku sociologinį tyrimą, kurio tikslas - nustatyti moterų požiūrį profesinės karjeros atžvilgiu ir savo galimybių vertinimą darbo rinkoje. Apklausa skirta moterims nuo 25 metų amžiaus.

Būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėte ir atsakytumėte į mano apklausos klausimus, kurią galima rasti čia: http://www.manoapkla...ausa/458845464/

smile.gif

4u.gif Pasistengiau pagelbėti.
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 05 09, 20:39)
4u.gif Pasistengiau pagelbėti.

Užpildžiau ir aš smile.gif anketą.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 05 08, 20:59)
Sveikos. O aš radau laikiną su išdykučiais susišnekėjimo būdą. Su mokiniais sutarėme, kad drausmingas elgesys pamokų ir pertraukų metu = garantuota išvyka į kokią nors ekskursiją.
Taigi, šiandien buvom fantastiškoje išvykoje pas kariūnus. thumbup.gif  Super programa- labai patiko ir berniukams, ir mergaitėms,ir mokytojoms.  smile.gif Davė pašaudyti iš įvairaus kalibro ginklų, pamaitino kareiviška koše, vaikai dalyvavo kariškose pratybose- estafetėse, stebėjo kariūnų pasirodymą su ginklais, imitacines kovas, senovės riterių kovas ir t.t.t.t

Ir mes ten vakar buvom mirksiukas.gif
rnginukas išties smagus thumbup.gif

QUOTE(lutute1 @ 2013 05 08, 22:50)
Dėl ekskursavimo savarankiškai, tai, ko nežinau, tai nežinau... ax.gif  Bet informaciją apie šį fantastišką renginuką buvau siuntusi į mūsų paštą- ten turėtų būti ir koordinatės.

Mus prižiūrėjęs kareivukas sakė, kad tokios atvirų durų dienos pas juos būna 2 kartus per metus.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 09, 18:20)
Išeinu birželio 17, grįžtu rugpjūčio 16 (viena diena prisidėjo už rugsėjo 1 šeštadienį  mirksiukas.gif ). Man labai patinka taip eiti atostogų. Pusę birželio padirbi ir viską susitvarkai, o paskui prieš rugsėjį ramiai pasiruoši  mirksiukas.gif

O mums neleidžia, kada norim, primąsto visokių nesąmonių, tai šiemet išleidžia nuo liepos 1 d. verysad.gif
Atsakyti