Sveikos . Aš jau šiandien parašiau prašymą atostogoms, vis kažkaip bent mintyse jas priartinu ...
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 09, 18:06)
Rugsėjis būtų skirtas tėvų mokymui
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 09, 18:19)
Sveikos . Aš jau šiandien parašiau prašymą atostogoms, vis kažkaip bent mintyse jas priartinu ...
nuo kada išeini? kada grįžti?
QUOTE(alaizy @ 2013 05 09, 16:56)
Išeinu birželio 17, grįžtu rugpjūčio 16 (viena diena prisidėjo už rugsėjo 1 šeštadienį ). Man labai patinka taip eiti atostogų. Pusę birželio padirbi ir viską susitvarkai, o paskui prieš rugsėjį ramiai pasiruoši
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 09, 17:20)
Išeinu birželio 17, grįžtu rugpjūčio 16 (viena diena prisidėjo už rugsėjo 1 šeštadienį ). Man labai patinka taip eiti atostogų. Pusę birželio padirbi ir viską susitvarkai, o paskui prieš rugsėjį ramiai pasiruoši
Sveikutes
Mes iseinam birzelio 27, fgriztam rugpj 23, suspesim viska
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 09, 17:19)
Mes prašymus jau seniai parašėm
Išeinu atostogauti nuo birželio 10 d. Man jau kvepia atostogom
QUOTE(GORGONE @ 2013 05 09, 16:39)
nurodyk ir man kurioje vietoje paste ieskoti
balandžio 25 diena. DĖL ATVIRŲ DURŲ dienos. Pirmam pašte
QUOTE(agė-melagė @ 2013 05 09, 19:48)
balandžio 25 diena. DĖL ATVIRŲ DURŲ dienos. Pirmam pašte
Aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sveikos, kaip smagu - atostogos kvepia. Pas mus kitą savaitę susitikimai su tėvais, reikia juos kartu su vaikais užimti (jei ateis). Kažką paruošti šeimų dienai.
QUOTE(Neringarate @ 2013 05 09, 19:31)
Sveiki,
Esu Vytauto Didžiojo universiteto IV kurso Sociologijos studijų studentė ir atlieku sociologinį tyrimą, kurio tikslas - nustatyti moterų požiūrį profesinės karjeros atžvilgiu ir savo galimybių vertinimą darbo rinkoje. Apklausa skirta moterims nuo 25 metų amžiaus.
Būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėte ir atsakytumėte į mano apklausos klausimus, kurią galima rasti čia: http://www.manoapkla...ausa/458845464/
Esu Vytauto Didžiojo universiteto IV kurso Sociologijos studijų studentė ir atlieku sociologinį tyrimą, kurio tikslas - nustatyti moterų požiūrį profesinės karjeros atžvilgiu ir savo galimybių vertinimą darbo rinkoje. Apklausa skirta moterims nuo 25 metų amžiaus.
Būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėte ir atsakytumėte į mano apklausos klausimus, kurią galima rasti čia: http://www.manoapkla...ausa/458845464/
Pasistengiau pagelbėti.
QUOTE(R.@usra @ 2013 05 09, 20:39)
Pasistengiau pagelbėti.
Užpildžiau ir aš anketą.
QUOTE(lutute1 @ 2013 05 08, 20:59)
Sveikos. O aš radau laikiną su išdykučiais susišnekėjimo būdą. Su mokiniais sutarėme, kad drausmingas elgesys pamokų ir pertraukų metu = garantuota išvyka į kokią nors ekskursiją.
Taigi, šiandien buvom fantastiškoje išvykoje pas kariūnus. Super programa- labai patiko ir berniukams, ir mergaitėms,ir mokytojoms. Davė pašaudyti iš įvairaus kalibro ginklų, pamaitino kareiviška koše, vaikai dalyvavo kariškose pratybose- estafetėse, stebėjo kariūnų pasirodymą su ginklais, imitacines kovas, senovės riterių kovas ir t.t.t.t
Taigi, šiandien buvom fantastiškoje išvykoje pas kariūnus. Super programa- labai patiko ir berniukams, ir mergaitėms,ir mokytojoms. Davė pašaudyti iš įvairaus kalibro ginklų, pamaitino kareiviška koše, vaikai dalyvavo kariškose pratybose- estafetėse, stebėjo kariūnų pasirodymą su ginklais, imitacines kovas, senovės riterių kovas ir t.t.t.t
Ir mes ten vakar buvom
rnginukas išties smagus
QUOTE(lutute1 @ 2013 05 08, 22:50)
Dėl ekskursavimo savarankiškai, tai, ko nežinau, tai nežinau... Bet informaciją apie šį fantastišką renginuką buvau siuntusi į mūsų paštą- ten turėtų būti ir koordinatės.
Mus prižiūrėjęs kareivukas sakė, kad tokios atvirų durų dienos pas juos būna 2 kartus per metus.
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 09, 18:20)
O mums neleidžia, kada norim, primąsto visokių nesąmonių, tai šiemet išleidžia nuo liepos 1 d.