Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(daivajazz @ 2013 05 05, 21:06)
drinks_cheers.gif Nu nedūriau aš jūsų ax.gif tik pasipasakojau. Praėjusiais metais buvom akmens amžiuj blush2.gif šiais metais Egipte ax.gif
Nu jo, projektas toks.  lotuliukas.gif
Tikiuosi nenuvyliau tų kurios patikėjo, kad mūsų kolektyvas toooks šaunus. Aš pati labai labai noriu pakeliaut, bet deja, deja....
Soriukas blush2.gif

Super tu čia biggrin.gif
Aš nepatikėjau, nes nerealu visai mokyklai ten nuvykt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 05 05, 22:17)
man patinka linksmi žmogučiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Čia gal daugiau buvo sielos šauksmas verysad.gif turiu puikią progą važiuoti savaitei į Šveicariją, nemokamai, o išvažiuoti negaliu doh.gif darbe ir ekskursija ir pirmokų priėmimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 05, 21:28)
Čia gal daugiau buvo sielos šauksmas verysad.gif turiu puikią progą važiuoti savaitei į Šveicariją, nemokamai, o išvažiuoti negaliu doh.gif darbe ir ekskursija ir pirmokų priėmimas verysad.gif

Nu čia ,,pavarei"... thumbup.gif thumbup.gif

Man prieš metus dėl darbo irgi teko praleist kelionę į Ispaniją.... Bet visi ,,durnino" kas tik galėjo... Tai pagalvojau, kad gyvenimas eina, po to labai graužiaus... Varyk į Šveicariją... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 05 05, 23:36)
Nu čia ,,pavarei"... thumbup.gif  thumbup.gif

Man prieš metus dėl darbo irgi teko praleist kelionę į Ispaniją.... Bet visi ,,durnino" kas tik galėjo... Tai pagalvojau, kad gyvenimas eina, po to labai graužiaus... Varyk į Šveicariją... smile.gif

Nėra tokių protingų, kurie vaduotų 9 pamokas, plius tris dienas už mane artų pirmokų priėmime ir dar į ekskursiją visus išvežtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 05, 21:27)
Aš nepatikėjau, nes nerealu visai mokyklai ten nuvykt rolleyes.gif

Realu smile.gif Kažkada , kai dirbau vienoj pradinėj mokyklėlėj, tai dauguma mokyklos mokytojų kartu atostogaudavo šiltuose/šaltuose kraštuose. Taip, kad nelabai nustebau paskaičius daivajazzz
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 05 06, 17:16)
Realu smile.gif Kažkada , kai dirbau vienoj pradinėj mokyklėlėj, tai dauguma mokyklos mokytojų kartu atostogaudavo šiltuose/šaltuose kraštuose. Taip, kad nelabai nustebau paskaičius daivajazzz

Man šiuo metu tai nerealu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 06, 17:18)
Man šiuo metu tai nerealu verysad.gif

Deja, šiuo metu ir man unsure.gif
Atsakyti
Gal kartais kas organizavot "Gudručių" rinkimus? Labai reikia užduočių ar klausimų 1-2 klasėms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 06, 18:28)
Gal kartais kas organizavot "Gudručių" rinkimus? Labai reikia užduočių ar klausimų 1-2 klasėms rolleyes.gif

Mokykloje turiu kažkokių BLIC turnyro klausimų 1-2 klasėms, ryt galėsiu atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2013 05 06, 20:28)
Mokykloje turiu kažkokių BLIC turnyro klausimų 1-2 klasėms, ryt galėsiu atsiųsti.

Oi kaip būtų gerai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 05 04, 13:30)
4u.gif  Sveikos
Pagaliau galiu ateiti ir čia.
Panašu, kad galit sveikint blush2.gif  Liko sulaukti atestacinės komisijos galutinio posėdžio.

clap.gif clap.gif clap.gif
Sveikinu clap_1.gif drinks_cheers.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
4u.gif Na. mergaitės, atrodo, kad dabar Kengūros rezultatai jau nebedings tongue.gif Vėl yra internete smile.gif
Atsakyti