Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(simba3 @ 2013 05 04, 18:35)
Sveikutes 4u.gif
O man rezultatų nerodo. g.gif

Pradingo rolleyes.gif Gal dar buvo per anksti rodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 04, 17:55)

Zuzanėle, puikus parašas thumbup.gif , pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 04, 19:10)
Zuzanėle, puikus parašas  thumbup.gif , pritariu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 04, 18:07)
O balandžiukes  blush2.gif  lotuliukas.gif ?

Nejaugi ir jas pravėpsojau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Balandžiukės, aš Jus pajauninau, todėl SU GIMTADIENIU!!!user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 04 gegužės 2013 - 19:42
QUOTE(R.@usra @ 2013 05 04, 19:41)
Nejaugi ir jas pravėpsojau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Balandžiukės, aš Jus pajauninau, todėl SU GIMTADIENIU!!!user posted image

Taip ir supratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Gerai, kad jaunėjam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Šiandieną net nesinori kambaryje sėdėti, kai toks puikus oras, bet vakare vistiek negaliu nosies neįkišus pas jus. Keista, kad dingo matematikos kengūros rezultatai, bet spėjau pažiūrėti. Gerai, kad vaikams neskelbiau kokią vietą užėmė rajone. Gal dar bus pasikeitę rezultatai. Sakykit, o jūs kažką gavot už gamtos, istorijos, lietuvių kengūras, ar čia nebuvo padėkų mokiniams. Negi už 5 Lt. nenusipelnė. Mes dalyvavome ir Gintaro kelyje ir Eruditus, bet čia padėkos bus internete gegužės 6 d., tai atsispausdinsime.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 03, 15:24)
Sveikos 4u.gif
Kaip pas jus su prailginta grupe? Jei tokia yra- kaip su apmokėjimu? Ar mokykla moka mokytojams už darbą? Ar perkat patentą? Ar kažkaip kitaip ji vyksta? g.gif

pas mus perka patentą, 1 h - 1,70
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 03, 16:04)

O mes irgi vykstam cool.gif visa mokykla cool.gif į Egiptąegypt.gif  savaitei cool.gif
Kas gausis įmesiu po savaitės

Negi čia rimtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 22, 20:47)
Aš ne vilnietė, bet smalsu- o kokias dovanėles iš jų darysit? rolleyes.gif

Atsakymą nusiunčiau į paštą, džiaugiuosi, kad po ilgų vargų ir kruopštaus darbo, pavyko įgyvendinti idėją. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 05 05, 01:07)
Atsakymą nusiunčiau į paštą, džiaugiuosi, kad po ilgų vargų ir kruopštaus darbo, pavyko įgyvendinti idėją.  ax.gif

Įdomus sprendimas wub.gif

Vėliau ir aš sukelsiu savo pirmokėlių darbelius. Įmesiu pašte nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 gegužės 2013 - 07:28
Nusiunčiau į paštą savo mokinukų darbelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 05 03, 23:44)
Va čia tai bent !!!!!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 05 04, 10:18)
Sveikos 4u.gif
Kas čia tokias keliones dalina? blink.gif Nu nerealiai čia wub.gif O kaip su apmokėjimu? rolleyes.gif

QUOTE(linastri @ 2013 05 04, 10:26)
Man regis daivajazzz mus "išdūrė" lotuliukas.gif Greičiausiai mokykloje vyks kokia teminė savaitė biggrin.gif

drinks_cheers.gif Nu nedūriau aš jūsų ax.gif tik pasipasakojau. Praėjusiais metais buvom akmens amžiuj blush2.gif šiais metais Egipte ax.gif
Nu jo, projektas toks. lotuliukas.gif
Tikiuosi nenuvyliau tų kurios patikėjo, kad mūsų kolektyvas toooks šaunus. Aš pati labai labai noriu pakeliaut, bet deja, deja....
Soriukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 05, 22:06)
drinks_cheers.gif Nu nedūriau aš jūsų ax.gif tik pasipasakojau. Praėjusiais metais buvom akmens amžiuj blush2.gif šiais metais Egipte ax.gif
Nu jo, projektas toks.  lotuliukas.gif
Tikiuosi nenuvyliau tų kurios patikėjo, kad mūsų kolektyvas toooks šaunus. Aš pati labai labai noriu pakeliaut, bet deja, deja....
Soriukas blush2.gif

man patinka linksmi žmogučiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti