Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Atrodo ir skaitau, ir kasdien įlendu, bet veiksmo nespėju susekti doh.gif

Visas gimusias gegužės mėn. sveikinu su gražia švente birthday.gif Šypsenos, laimės, meilės ir sveikatos!

Nokia, lauksim įspūdžių mirksiukas.gif Geros kelionės 4u.gif

O mes irgi vykstam cool.gif visa mokykla cool.gif į Egiptąegypt.gif savaitei cool.gif
Kas gausis įmesiu po savaitės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 03 gegužės 2013 - 16:05
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 03, 16:04)
Atrodo ir skaitau, ir kasdien įlendu, bet veiksmo nespėju susekti doh.gif

Visas gimusias gegužės mėn. sveikinu su gražia švente birthday.gif Šypsenos, laimės, meilės ir sveikatos!

Nokia, lauksim įspūdžių mirksiukas.gif Geros kelionės 4u.gif

O mes irgi vykstam cool.gif visa mokykla cool.gif į Egiptąegypt.gif  savaitei cool.gif

vau, kaip smagu...koks kolektyvas, nerealu. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš taip pat sveikinu visas gimusias gegužės mėn. su tortadieniu
happybday.gif Na, o aš ruošiuosi su pirmokais šventei. Kartu bus mamytėms, tėveliams ir abėcėlės šventė. Tai darbo tikrai daug, nežinau kaip mums pasiseks g.gif Bet jie labai stengiasi. Kaip smagu keliaujančioms, smagu dirbti tokiame kolektyve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 03, 17:04)

O mes irgi vykstam cool.gif visa mokykla cool.gif į Egiptąegypt.gif  savaitei cool.gif

Va čia tai bent !!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(daivajazz @ 2013 05 03, 17:04)

Kas čia tokias keliones dalina? blink.gif Nu nerealiai čia wub.gif O kaip su apmokėjimu? rolleyes.gif
Atsakyti
Man regis daivajazzz mus "išdūrė" lotuliukas.gif Greičiausiai mokykloje vyks kokia teminė savaitė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 03, 18:04)

ohoho thumbup.gif
QUOTE(linastri @ 2013 05 04, 10:26)
Man regis daivajazzz mus "išdūrė" lotuliukas.gif Greičiausiai mokykloje vyks kokia teminė savaitė biggrin.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
Pagaliau galiu ateiti ir čia.
Panašu, kad galit sveikint blush2.gif Liko sulaukti atestacinės komisijos galutinio posėdžio.
QUOTE(linastri @ 2013 05 04, 09:26)

mirksiukas.gif kažkodėl manau panašiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusju: 04 gegužės 2013 - 12:39
QUOTE(kusju @ 2013 05 04, 13:30)
4u.gif  Sveikos
Panašu, kad galit sveikint blush2.gif  Liko sulaukti atestacinės komisijos galutinio posėdžio.

Žinoma, kad jau gali priimti sveikinimą drinks_cheers.gif user posted image
O dėl viso kolektyvo kelionės į Egiptą, tai manau, kad po akreditacijos reikalingas visiškas atotrūkis, atsipalaidavimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2013 05 03, 20:30)
Sveikutės. Aš taip pat sveikinu visas gimusias gegužės mėn.  su tortadieniu 
happybday.gif

Atsiprašau, pražiopsojau gimtadienius ax.gif Visas gegužiukes su gražia Jūsų šventeuser posted image
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 05 04, 14:30)
4u.gif  Sveikos
Panašu, kad galit sveikint blush2.gif  Liko sulaukti atestacinės komisijos galutinio posėdžio.

mirksiukas.gif  kažkodėl manau panašiai biggrin.gif

sveikinimai.... patys nuoširdžiausi... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 05 04, 13:39)
Papildyta:
Atsiprašau, pražiopsojau gimtadienius ax.gif Visas gegužiukes su gražia Jūsų šventeuser posted image

O balandžiukes blush2.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 05 02, 21:49)

O man rezultatų nerodo. g.gif
Atsakyti