Sveikos,
Kažkas žadėjo įmest 2-okams baigiamuosius testus... O gal nerandu?
QUOTE(janiku @ 2013 04 28, 19:33)
Sveikute. Tai čia visą jūsų skyrių naikina. Kiek km iki jūsų pagrindines mokyklos?
Naikina visa skyriu, simet buvo 11 mokiniu (buvo 1 jungtinis komplektas 2,3,4 kl.), kitais metais liktu 9. Iki pagrindines mokyklos apie 11 km, taciau ta mokykla jau irgi priklauso kitai pagrindinei mokyklai mieste. Tai didele mokykla, apie 1500 vietu, dabar joje tik apie 600 mokiniu. Siulo uzdaryti musu skyriu ir dar 2 pagrindines mokyklas, vaikus suvezt i miesta, dar ten sociai vietos liktu O apie darba ... tai tik pasvajot rajone nei vienos laisvos vietos nenusimato, juolab, kad dar daugiau skyriu ruosiasi uzdaryt uz tai ir noreciau uzdarymo proga kazkokios liudnos atsisveikinimo sventes gal turit kokiu zodeliu ar kazka panasaus
Vilnietėms:
http://www.vu.lt/kvi...
http://www.vu.lt/kvi...
QUOTE(domassss @ 2013 04 28, 22:21)
Įmesiu ryt-poryt, nes skeneris mokykloj. Nepamiršau
Vildinga, sveikinimai Tau!
Pusele, nepavydžiu tau dabartinės būsenos, pas mus kaime irgi uždaro skyrių, mokytojai per pokalbį su tėvais ir valdžios atstovais žadėjo darbą, dabar jau nebežada...
Pusele, nepavydžiu tau dabartinės būsenos, pas mus kaime irgi uždaro skyrių, mokytojai per pokalbį su tėvais ir valdžios atstovais žadėjo darbą, dabar jau nebežada...
Mergaitės į 1 paštą nusiunčiau skaidres apie žuvis 2 klasei pasaulio pažinimui. Gal pasinaudosit.
[/quote]
O tai ačiū! Kaip tik penkta pamoka apie tai
[/quote]
O tai ačiū! Kaip tik penkta pamoka apie tai
QUOTE(pusele30 @ 2013 04 28, 23:27)
Naikina visa skyriu, simet buvo 11 mokiniu (buvo 1 jungtinis komplektas 2,3,4 kl.), kitais metais liktu 9. Iki pagrindines mokyklos apie 11 km, taciau ta mokykla jau irgi priklauso kitai pagrindinei mokyklai mieste. Tai didele mokykla, apie 1500 vietu, dabar joje tik apie 600 mokiniu. Siulo uzdaryti musu skyriu ir dar 2 pagrindines mokyklas, vaikus suvezt i miesta, dar ten sociai vietos liktu O apie darba ... tai tik pasvajot rajone nei vienos laisvos vietos nenusimato, juolab, kad dar daugiau skyriu ruosiasi uzdaryt uz tai ir noreciau uzdarymo proga kazkokios liudnos atsisveikinimo sventes gal turit kokiu zodeliu ar kazka panasaus
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 29, 08:03)
Vildinga, sveikinimai Tau!
žinios liūdnos, užjaučiu, linkiu striprybės
Aš dabar čia iš kitos opertos.
Ar dalyvavot ketvirtokės Gintaro kelias konkurse. Tiesiog klausimas atsistojo, o tai kur jie tuos surinktus pinigus deda. Kengūroj bent pieštuką ir diplomėlį duoda. Čia padėkas atsispausdinsim patys. Prizai tik tiems tarptautiniams nugalėtojams, o tai lietuviams kas? Ir apskritai aš tai kitų šalių ko tai neradau
Aš ne prieš konkursą, maniškiai tikrai gausiai dalyvavo, bet vat dabar sėdžiu ir galvoju. Gal kas iš jūsų jau nebe pirmi metai tame.
Pusele, Bet gal čia tinka posakis nėra to blogo, kas neišeitų į gera.
Ar dalyvavot ketvirtokės Gintaro kelias konkurse. Tiesiog klausimas atsistojo, o tai kur jie tuos surinktus pinigus deda. Kengūroj bent pieštuką ir diplomėlį duoda. Čia padėkas atsispausdinsim patys. Prizai tik tiems tarptautiniams nugalėtojams, o tai lietuviams kas? Ir apskritai aš tai kitų šalių ko tai neradau
Aš ne prieš konkursą, maniškiai tikrai gausiai dalyvavo, bet vat dabar sėdžiu ir galvoju. Gal kas iš jūsų jau nebe pirmi metai tame.
QUOTE(pusele30 @ 2013 04 28, 22:27)
Šiaip pagal ministerija užtektų ir 8 mokinių, nes buvo laikai kai pati tuo labai domėjausi. Viskas priklausys nu savivaldybes.
QUOTE(ninkute @ 2013 04 28, 15:42)
Dar noriu pasitikslinti dėl magnetukų. Jie lygūs ar iškilūs ir kaip suprantu tai tokie kaip klijuojami pavz. prie šaldytuvo. Kokio dydžio sakėtės, kad gražiau atrodytų.
Jie lygūs, klijuojami prie šaldytuvo. Klasės nuotrauką planuoju daryti ant didesnio formato.
QUOTE(Vildinga @ 2013 04 28, 18:13)
Sveikutės ,
senokai čia jau buvau .
Atestavausi
Pagaliau palipau vienu laipteliu aukštyn - dabar jau turiu VYR.
senokai čia jau buvau .
Atestavausi
Pagaliau palipau vienu laipteliu aukštyn - dabar jau turiu VYR.
Valio
QUOTE(pusele30 @ 2013 04 28, 18:20)
Sveikos merginos, pasigusiu, praeitą savaitę gavau atleidimo lapelį: greičiausiai bus uždarytas mūsų skyrius, liko tik 9 mokinukai Laukiam ministerijos nurodymų jau pradėjau galvot apie pakutinį skambutį. Gal kuriai yra tekę susidurt su panašia situacija? Gal turit kokį "liūdną" scenarijų šia tema? Jokios mintys nebekyla, būčiau LABAI dėkinga
Užjaučiu
Nagi kolegės, greit visos į
Taip darbo vietų daugiau sukursim
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 29, 13:38)
Aš dabar čia iš kitos opertos.
man dabar kilo klausimas - o kaip su kalbos kengūros diplomais? ar gausime, ar patiems spausdintis?
QUOTE(alaizy @ 2013 04 29, 17:39)
man dabar kilo klausimas - o kaip su kalbos kengūros diplomais? ar gausime, ar patiems spausdintis?
Mūsų tai anglistės atnešė, net nelabai žinau kaip gavo, bet pagal vaizdą, tai buvo spausdinti.