Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Ninkute, neturiu šių metų tik praeitų. Jei teisingai suprantu, tai gegužės 6 paskelbs visai Lietuvai, tai galima bus dalyvauti savarankiškai.

Testai gal nėra toks jau baisus dalykas, jei vaikai pripratę juos rašyti.

Mokyklų reitingavimas ar pagal juos bus rengiamas? Ar yra kokie nors dar kiti kriterijai?

Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 27, 08:40)
Tie testai-gryniausia nesąmonė. Tokių kuriozų būna... Pas mus yra buvę, kad mergaitei su adaptuota programa pakliuvo patys sunkiausi testai  blink.gif

Va čia tai tikrai kuriozinė situacija, bet gal jai mažiau taškų reikėjo surinkti? nes jei tiek pat, tai tada tikra nesamonė.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 27, 09:40)
Tie testai-gryniausia nesąmonė. Tokių kuriozų būna... Pas mus yra buvę, kad mergaitei su adaptuota programa pakliuvo patys sunkiausi testai  blink.gif

Pas mus kas mokosi pagal adaptuota neraso, nebent tik tevai pageidauja. Ir siaip ten kiekviena uzduotis yra priskirta tam tikram lygiui. Mokinys neprivalo isspresti visu uzduociu. Nes kaip suprantu standartizuoti testai tai yra gabiu mokiniu ieskojimas. Nes labai daug metu vis buvo kalbama apie tai kad reikia padeti silpnesniem ir gabieji liko "uz borto". g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 27, 08:15)
Labas rytas  4u.gif

Gal galima tiksliau? Aš nerandu  blush2.gif

musiskiai rase situos praeitais metais http://www.nec.lt/343/ 2 varianta, nes 1 variantas buvo visiems zinomas isleistas knygoje kaip pavyzdinis

Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 04 27, 11:26)
musiskiai rase situos praeitais metais  http://www.nec.lt/343/ 2 varianta, nes 1 variantas buvo visiems zinomas isleistas knygoje kaip pavyzdinis

Skaitymo teste yra keli tekstai, tai juos atlikti reikia visus ar kiti skirti pritaikytai programai?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 27, 13:14)
Skaitymo teste yra keli tekstai, tai juos atlikti reikia visus ar kiti skirti pritaikytai programai?

Per 45 min turi atlikti viska arba tiek kiek suspeja Praktika rodo, kad tik 1-2 mokiniai sugeba atlikti viska, net ir patiems gabiausiems pamacius tokias apimtis istinka sokas doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais kas turit dainelę "Mes išmoksim mokyklėlėj"? Reikia žodžių, dainos ir fonogramos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 27, 15:23)
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais kas turit dainelę "Mes išmoksim mokyklėlėj"? Reikia žodžių, dainos ir fonogramos rolleyes.gif

Labai girdeta dainele g.gif Reikes pirmadieni darbe paieskoti
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 27, 07:15)
Labas rytas  4u.gif

Gal galima tiksliau? Aš nerandu  blush2.gif

Čia aš apie mokyklas, kurios rašys testus kalbėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 27, 18:43)
Čia aš apie mokyklas, kurios rašys testus kalbėjau  ax.gif

Tai jeigu nieko nezinote, tai ir nerasysite, nes man atrodo kad jau visos mokyklos kurios turejo rasyti jau parase. Arba kita savaite dar rasys. Bet jeigu nieko nezinote tai tikrai nerasysite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 25, 18:29)
Sveikutės,
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas. Ką žadat dovanoti išleistuvių proga?  Niekaip nesumąstau. Kokias sumas skiriate? Aš esu dovanojusi varpelius(tuos spalvotus ilgais vamzdeliais, po to knygas dovanojau, bet, kad kainos vis didėja, tai kiek gi galima išleisti, nes geresnė knyga kainuoja pinigus, o tiesą pasakius, nelabai jie vertina). Gal sulauksiu iš jūsų patarimų.

o pas mane tėveliai patys ėmėsi atsakomybės už išleistuves ir daro vaikams knygas (atspausdina spaustuvėje). Manęs tik paprašė, kad kartu su vaikais nupieštume piešinius "Kuo būsiu, kai užaugsiu", tada užpildyti anketą (vardas, gimimo data, svajonės, įsimintiniausia diena ir.t.t.) . Na, o aš nuo savęs turiu vaikų rašytus pirmos klasės diktantus, bei potretines nuotraukas (pati buvau nufotkinus pirmomis dienomis). Dar turėjau mintį, gal padaryti magnetukus su bendra klasės nuotrauką. Anksčiau dovanojau diską su nuotraukomis. Žodžiu kažką sumąstysiu.

QUOTE(naminukė @ 2013 04 25, 21:50)

Aš vėl nerimstu dėl baigiamųjų kontrolinių darbų. Ar pas jus kontrolinius rašo antrokai? Ar tik ketvirtokai?

pas mus rašo visi mokiniai, bet tik duotus mūsų pačios administracijos.

Dar gal kas pasinaudosit idėja mamyčių dienai. Su vaikais sėjam į jogurto indelius pipirnę (išdygsta per 2-3 dienas). Indelius aptrauksim krepiniu (tampomu popieriumi). Manau, kad atrodys tikrai gražiai, vaikams sėti labai patiko, paprasta ir greita bei naudinga.

Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 04 27, 19:09)
Dar turėjau mintį, gal padaryti magnetukus su bendra klasės nuotrauką.

Sudomino mintis apie magnetukus. Gal galite tiksliau kur darote ir kaip jie atrodo. Puiki mintis.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 27, 21:40)
Sudomino mintis apie magnetukus. Gal galite tiksliau kur darote ir kaip jie atrodo. Puiki mintis.

kažkada dariau savo vaikų nuotraukas, tai labai fainai. Nors gyvenu Vilniuje , bet dariau Kaune. Čia
http://www.spaudosma....lt/Magnetukai/
Atsakyti