QUOTE(ninkute @ 2013 04 25, 18:29)
Sveikutės,
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas. Ką žadat dovanoti išleistuvių proga? Niekaip nesumąstau. Kokias sumas skiriate? Aš esu dovanojusi varpelius(tuos spalvotus ilgais vamzdeliais, po to knygas dovanojau, bet, kad kainos vis didėja, tai kiek gi galima išleisti, nes geresnė knyga kainuoja pinigus, o tiesą pasakius, nelabai jie vertina). Gal sulauksiu iš jūsų patarimų.
o pas mane tėveliai patys ėmėsi atsakomybės už išleistuves ir daro vaikams knygas (atspausdina spaustuvėje). Manęs tik paprašė, kad kartu su vaikais nupieštume piešinius "Kuo būsiu, kai užaugsiu", tada užpildyti anketą (vardas, gimimo data, svajonės, įsimintiniausia diena ir.t.t.) . Na, o aš nuo savęs turiu vaikų rašytus pirmos klasės diktantus, bei potretines nuotraukas (pati buvau nufotkinus pirmomis dienomis). Dar turėjau mintį, gal padaryti magnetukus su bendra klasės nuotrauką. Anksčiau dovanojau diską su nuotraukomis. Žodžiu kažką sumąstysiu.
QUOTE(naminukė @ 2013 04 25, 21:50)
Aš vėl nerimstu dėl baigiamųjų kontrolinių darbų. Ar pas jus kontrolinius rašo antrokai? Ar tik ketvirtokai?
pas mus rašo visi mokiniai, bet tik duotus mūsų pačios administracijos.
Dar gal kas pasinaudosit idėja mamyčių dienai. Su vaikais sėjam į jogurto indelius pipirnę (išdygsta per 2-3 dienas). Indelius aptrauksim krepiniu (tampomu popieriumi). Manau, kad atrodys tikrai gražiai, vaikams sėti labai patiko, paprasta ir greita bei naudinga.