Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(naminukė @ 2013 04 25, 22:50)
Lutute, rašau tau laiškus, bet jie man neišsisiunčia, rašo, kad gal dėžutė per pilna...  unsure.gif

Pratrinsiu dėžutę ir lauksiu žinutės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 04 26, 16:55)
Kur butu galima suzinoti kuriose mokyklose vyks 4-oku ziniu patikrinimas?

Ar dalyvaujate standartizuotu testu rasyme informuoja mokyklos administracija. Musiskiai jau parase visas tris dalis. Dabar lauksim rezultatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 26, 18:54)
Turiu, bet neprisimenu lyg ir iš mūsų lobių, jei kolegės nesupyks, galiu nusiųsti.
Papildyta:

O šiaip tai noriu paklausti kokia mūsų forumiečių nuomonė, kai pavyzdžiui medžiaga atsisiųsta iš mūsų lobių ir tikrai ne mano kurta, bet jei kolegės prašo, tai aš su mielu noru puolu dalintis, bet ar neįžeidžiu tų, kurių yra tikrieji darbai. Pasakykit savo nuomonę, kokios taisyklės. Tikrai nesisavinu sau kitų vardų, bet geranoriškai pasidalinu.

Manau, jei būtų man gaila, tai neduočiau savo medžiagos niekam. Jei persiunčiau, tai, vadinasi, negaila - dalinkimės. Aš už sklaidą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 26, 18:54)

O šiaip tai noriu paklausti kokia mūsų forumiečių nuomonė, kai pavyzdžiui medžiaga atsisiųsta iš mūsų lobių ir tikrai ne mano kurta, bet jei kolegės prašo, tai aš su mielu noru puolu dalintis, bet ar neįžeidžiu tų, kurių yra tikrieji darbai. Pasakykit savo nuomonę, kokios taisyklės. Tikrai nesisavinu sau kitų vardų, bet geranoriškai pasidalinu.

Jei medžiaga siųsta mūsų forumo dalyvių, tai kam ją persiųsti antrą kartą? Kam ta pačia medžiaga pildyti paštą? Reikia tik atidžau paieškoti pašte, arba nurodyti kolegei siuntnio datą ar panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 04 26, 20:08)
Jei medžiaga siųsta mūsų forumo dalyvių, tai kam ją persiųsti antrą kartą? Kam ta pačia medžiaga pildyti paštą? Reikia tik atidžau paieškoti pašte, arba nurodyti kolegei siuntnio datą ar panašiai.

Gal čia turėta omeny savo asmeniniuose archyvuose turima medžiaga, kurios autorius esi ne pats. Ta prasme, ar etiška dalinti kitiems medžiagą, kurią gavai iš interneto platybių ar kolegių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 26 balandžio 2013 - 20:00
QUOTE(slapta_mintis @ 2013 04 26, 16:55)
Kur butu galima suzinoti kuriose mokyklose vyks 4-oku ziniu patikrinimas?

emokyklos portale

QUOTE(GORGONE @ 2013 04 26, 19:47)
Ar dalyvaujate standartizuotu testu rasyme informuoja mokyklos administracija. Musiskiai jau parase visas tris dalis. Dabar lauksim rezultatų ax.gif

blink.gif bigsmile.gif blink.gif nesupratau???
http://www.nec.lt/fa...FIKAS_2013m.pdf
Atsakyti
Gal parašė praeitų metų, o ne šių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 04 26, 21:57)
Gal parašė praeitų metų, o ne šių  rolleyes.gif

Gal turite šių metų testus?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(agė-melagė @ 2013 04 26, 20:47)
emokyklos portale

Gal galima tiksliau? Aš nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 27 balandžio 2013 - 07:26
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 04 26, 21:57)
Gal parašė praeitų metų, o ne šių  rolleyes.gif

Mes jau antri metai is eiles rasome standartizuotus, kurie yra neskelbiami jokiose internetinese svetainese. Mes patys nezinome kokios bus uzduotys. Administracija tik egzamino dienos ryta atplesia voka su uzduotimis. Pas mus tikras egzaminas doh.gif

http://www.nec.lt/fa...FIKAS_2013m.pdf o cia kaip suprantu gal jau kai mokyklos kurios dalyvauja patikrinime bus parasiusios, tai ides uzduotis, kad galetu visi pasiziureti
Atsakyti
Aš tai pasidžiaugiau, kad mūsų pavaduotojos protingos. Kai atėjo raštas ar nori mūsų mokykla dalyvauti, pasitarė ir nusprendė, kad vaikams stresų ir taip užtenka. ax.gif Tai mes su kolege vaikams vietyinės reikšmės be įtampos, praėjusių metų užduotis duodim ir sakysim, kad čia jų baigiamasis. Tiesiog dėl savęs pasižiūrėti, kaip jiems sekasi.

Ups, blush2.gif
Labas rytas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 27 balandžio 2013 - 08:29
Tie testai-gryniausia nesąmonė. Tokių kuriozų būna... Pas mus yra buvę, kad mergaitei su adaptuota programa pakliuvo patys sunkiausi testai blink.gif
Atsakyti