Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(daivajazz @ 2013 04 25, 20:18)
Išduokit paslapą, kur tas cviakas, kuriam pašte ieškot blush2.gif

Pastas Nr.1 -ieškoti prie šventės (2012 02 22 )
Atsakyti
Dėkui, labai gera mintis. Bet dabar galvoju, kaip surišti pradinių klasių baigimą ir vinį. Man pačiai pirma mintis šovusi - pirma vinis į karstą (čia žinoma su jumoru) Todėl reikia kažkokios istorijos. Gal kas turit minčių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 25, 23:12)
Dėkui, labai gera mintis. Bet dabar galvoju, kaip surišti pradinių klasių baigimą ir vinį. Man pačiai pirma mintis šovusi - pirma vinis į karstą (čia žinoma su jumoru) Todėl reikia kažkokios istorijos. Gal kas turit minčių? g.gif

Pasakėčia apie vinis

Karta gyveno labai temperamentingas jaunas žmogus. Jo tėvas davė jam maišelį su vinimis ir liepė kiekvieną kartą, kai jis nesuvaldys savo pykčio, įkalti vieną vinį į tvoros lentą.
Pirmą dieną tvoroje buvo 37 vinys. Kitą savaitę jaunuolis išmoko suvaldyti savo pykti, su kiekviena diena vinių skaičius ėmė mažėti. Vaikinas suprato, kad lengviau yra valdyti savo temperamentą, nei kalti vinis.
Pagaliau atėjo ta diena, kai jaunuolis nebeprarasdavo savitvardos. Jis papasakojo apie tai savo tėvui, ir šis nutarė, kad kiekvieną dieną, kai sūnui pavyks susitvardyti, jis gali ištraukti iš tvoros po vieną vinį.
Bėgo laikas. Atėjo diena, kai vaikinas galėjo pranešti tėvui, kad stulpe nebeliko vinių. Tada tėvas paėmė sūnų už rankos ir nusivedė prie tvoros:
- Tau gan gerai sekėsi, bet matai, kiek tvoroje liko skylių. Ji jau niekada nebus tokia, kokia buvo. Kai pasakai žmogui ką nors pikta, jam pasilieka toks pat randas kaip šios skylės. Nesvarbu, kiek kartų po to atsiprašysi – randas išliks.

Gal galima kaip nors šitą supaprastinus pritaikyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 04 25, 22:18)
Pasakėčia apie vinis

Karta gyveno labai temperamentingas jaunas žmogus. Jo tėvas davė jam maišelį su vinimis ir liepė kiekvieną kartą, kai jis nesuvaldys savo pykčio, įkalti vieną vinį į tvoros lentą.
Pirmą dieną tvoroje buvo 37 vinys. Kitą savaitę jaunuolis išmoko suvaldyti savo pykti, su kiekviena diena vinių skaičius ėmė mažėti. Vaikinas suprato, kad lengviau yra valdyti savo temperamentą, nei kalti vinis.
Pagaliau atėjo ta diena, kai jaunuolis nebeprarasdavo savitvardos. Jis papasakojo apie tai savo tėvui, ir šis nutarė, kad kiekvieną dieną, kai sūnui pavyks susitvardyti, jis gali ištraukti iš tvoros po vieną vinį.
Bėgo laikas. Atėjo diena, kai vaikinas galėjo pranešti tėvui, kad stulpe nebeliko vinių. Tada tėvas paėmė sūnų už rankos ir nusivedė prie tvoros:
- Tau gan gerai sekėsi, bet matai, kiek tvoroje liko skylių. Ji jau niekada nebus tokia, kokia buvo. Kai pasakai žmogui ką nors pikta, jam pasilieka toks pat randas kaip šios skylės. Nesvarbu, kiek kartų po to atsiprašysi – randas išliks.

Gal galima kaip nors šitą supaprastinus pritaikyti? 4u.gif

Dėkui labai, šita tikrai labai faina. Kažkaip reikia padirbėti šia linkme. Man tikrai patiko tas cviakas
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 25, 18:53)
Na ką, mergaitės, pasiruošę rytoj "daryt"? smile.gif
Šiukšlių maišais apsirūpinot?

Šiemet "Darom" dėl vėlyvo pavasario perkelta į gegužės 11 dieną.
http://www.mesdarom.lt/

Mes kol kas dar nesiruošiam "daryt", laukiam bendro starto. smile.gif

Aš vėl nerimstu dėl baigiamųjų kontrolinių darbų. Ar pas jus kontrolinius rašo antrokai? Ar tik ketvirtokai? Jei kam įdomu,tai galėčiau į paštą įmest mūsiškius antrokų kontrolinius. Gal kas pagelbėtų ir įmestų 4 klasei skaitymo testų? Turiu parengt ketvirtokams skaitymo testą. Testai iš Jakavonytės knygelės ir praėjusių metų standartizuoti nelabai tinka, nes jau visi žinomi ir rašyti...

Lutute, rašau tau laiškus, bet jie man neišsisiunčia, rašo, kad gal dėžutė per pilna... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 25 balandžio 2013 - 21:51
QUOTE(naminukė @ 2013 04 25, 22:50)

Aš vėl nerimstu dėl baigiamųjų kontrolinių darbų. Ar pas jus kontrolinius rašo antrokai? Ar tik ketvirtokai? Jei kam įdomu,tai galėčiau į paštą įmest mūsiškius antrokų kontrolinius.

Labai reikėtų antrokams... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 25, 18:53)
Na ką, mergaitės, pasiruošę rytoj "daryt"? smile.gif
Šiukšlių maišais apsirūpinot?

QUOTE(naminukė @ 2013 04 25, 22:50)
Šiemet "Darom" dėl vėlyvo pavasario perkelta į gegužės 11 dieną.
http://www.mesdarom.lt/

Mes kol kas dar nesiruošiam "daryt", laukiam bendro starto.  smile.gif

Aš vėl nerimstu dėl baigiamųjų kontrolinių darbų. Ar pas jus kontrolinius rašo antrokai? Ar tik ketvirtokai? Jei kam įdomu,tai galėčiau į paštą įmest mūsiškius antrokų kontrolinius.

mes ir rytoj "darom" smile.gif
jeigu galit, imeskit antroku uzduotis, idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 25 balandžio 2013 - 22:05
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(studija @ 2013 04 25, 19:33)
Puiki nuoroda, bet man labai mažai ką atidarė, gal žnote ką reikia daryti? ax.gif

Aš kiek atidarinėjau, tai viskas atsidarė, net nežinau ką pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 04 25, 22:18)
Pasakėčia apie vinis

ačiū, thumbup.gif
QUOTE(naminukė @ 2013 04 25, 23:50)
Aš vėl nerimstu dėl baigiamųjų kontrolinių darbų. Ar pas jus kontrolinius rašo antrokai? Ar tik ketvirtokai? Jei kam įdomu,tai galėčiau į paštą įmest mūsiškius antrokų kontrolinius. Gal kas pagelbėtų ir įmestų 4 klasei skaitymo testų? Turiu parengt ketvirtokams skaitymo testą. Testai iš Jakavonytės knygelės ir praėjusių metų standartizuoti nelabai tinka, nes jau visi žinomi ir rašyti...

antrokams labai reikia.
ketvirtokams žiūrėsiu ką turiu savo archyve, jei rasiu, ką protingo - įmesiu į paštą
Atsakyti
Kur butu galima suzinoti kuriose mokyklose vyks 4-oku ziniu patikrinimas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turite kokių pažymėjimų pavyzdžių pirmokams Abėcėlės šventei?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 26, 18:05)
Sveikos 4u.gif
Gal turite kokių pažymėjimų pavyzdžių pirmokams Abėcėlės šventei?

Turiu, bet neprisimenu lyg ir iš mūsų lobių, jei kolegės nesupyks, galiu nusiųsti.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2013 04 26, 18:50)
Turiu, bet neprisimenu lyg ir iš mūsų lobių, jei kolegės nesupyks, galiu nusiųsti.

O šiaip tai noriu paklausti kokia mūsų forumiečių nuomonė, kai pavyzdžiui medžiaga atsisiųsta iš mūsų lobių ir tikrai ne mano kurta, bet jei kolegės prašo, tai aš su mielu noru puolu dalintis, bet ar neįžeidžiu tų, kurių yra tikrieji darbai. Pasakykit savo nuomonę, kokios taisyklės. Tikrai nesisavinu sau kitų vardų, bet geranoriškai pasidalinu.
Atsakyti