Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 25, 18:54)
mes nuo rytdienos atostogaujam  thumbup.gif

Pavydžiu...

Papildyta:
Kažkaip neramu po vakarykštės laidos apie erkes. Mūsų teritorija, kurioje rinksim šiukšles, apaugusi nešienauta aukšta žole... Nežinau nežinau, ar gerai mes darom su ta "Darom"...
Atsakyti
Labai laukiau atostogų, nes visur dalyvauk, renginiai renginius veja.. Nusiplūkėm su vaikais.
Atsakyti
Sveikutės,
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas. Ką žadat dovanoti išleistuvių proga? Niekaip nesumąstau. Kokias sumas skiriate? Aš esu dovanojusi varpelius(tuos spalvotus ilgais vamzdeliais, po to knygas dovanojau, bet, kad kainos vis didėja, tai kiek gi galima išleisti, nes geresnė knyga kainuoja pinigus, o tiesą pasakius, nelabai jie vertina). Gal sulauksiu iš jūsų patarimų.
Atsakyti
Nusiunčiau į 1 paštą žaidimą su pupelėmis.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 25, 19:29)
Sveikutės,
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas. Ką žadat dovanoti išleistuvių proga?  Niekaip nesumąstau. Kokias sumas skiriate? Aš esu dovanojusi varpelius(tuos spalvotus ilgais vamzdeliais, po to knygas dovanojau, bet, kad kainos vis didėja, tai kiek gi galima išleisti, nes geresnė knyga kainuoja pinigus, o tiesą pasakius, nelabai jie vertina). Gal sulauksiu iš jūsų patarimų.

Įkišiu trigrašį. Dovanojau diską su skaidrėm iš visų 4 metų ir tokius laminuotus paveikslėlius, kuriuose vaiko iškirptos rankytės I kl.( ant jų surašė raideles, kurias mokėjo tik atėję į mokyklą) ir IV kl.( mintys apie mokyklą ).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sveikutės,
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas. Ką žadat dovanoti išleistuvių proga?

Aš tradiciškai ketvirtokams dovanoju jų kūrybos knygą. Surenku per keturis metu ką sukūrė, vaikai patys savo kūrinį iliustruoja, atkopijuoju, susegu ir jiems būna pati didžiausia dovana. Aišku, kai jie iliustruoja, nežino, kad tokią pačią knygą gaus dovanų. Sakau, ji liks man prisiminimui rolleyes.gif Dar sukuriam knygos pavadinimą. Kai jie dirba prie jos, vis žadinu aistras, kad jie jos norėtų mirksiukas.gif Tai kai ją gauna- neapsakomai džiaugiasi wub.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kreipiuosi į ketvirtokų mokytojas. Ką žadat dovanoti išleistuvių proga?  Niekaip nesumąstau. Kokias sumas skiriate? Aš esu dovanojusi varpelius(tuos spalvotus ilgais vamzdeliais, po to knygas dovanojau, bet, kad kainos vis didėja, tai kiek gi galima išleisti, nes geresnė knyga kainuoja pinigus, o tiesą pasakius, nelabai jie vertina). Gal sulauksiu iš jūsų patarimų.

As visiems ketvirtokams dovanojau po kompakta su keturiu metu nuotraukomis ir po zurnaliuka su visom ekskursijomis.
Atsakyti
Sveikutės,

Sveika, ir aš jau suku galvą, vaikų - 25.
Diskas su nuotraukomis jau ruošiamas. Ir dar vis prisimenu kažkurios mergaitės nuotrauką su vinimis.(buvo pašte) Tai jei MB pasirašys, bandysiu daryt (ačiū už idėją 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2013 04 25, 21:14)
Sveika, ir aš jau suku galvą, vaikų -  25.
Diskas su nuotraukomis jau ruošiamas. Ir dar vis prisimenu kažkurios mergaitės nuotrauką su vinimis.(buvo pašte) Tai jei MB pasirašys, bandysiu daryt (ačiū už idėją  4u.gif )

Išduokit paslapą, kur tas cviakas, kuriam pašte ieškot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 25, 19:54)
mes nuo rytdienos atostogaujam  thumbup.gif

kokios puikios žinios....

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 25, 21:03)
Įkišiu trigrašį. Dovanojau diską su skaidrėm iš visų 4 metų ir tokius laminuotus paveikslėlius, kuriuose vaiko iškirptos rankytės I kl.( ant jų surašė raideles, kurias mokėjo tik atėję į mokyklą) ir IV kl.( mintys apie mokyklą ).

aš kaip zuzanelė, dovanoju jų pačių kūrybos knygas. atsiminimai - visam gyvenimui:)
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 23, 22:44)
Sveikutės. Nusiunčiau į paštą naudingos svetainės adresiuką  mirksiukas.gif

Puiki nuoroda, bet man labai mažai ką atidarė, gal žnote ką reikia daryti? ax.gif
Atsakyti
Keistas klausimas
Gal mūsų tarpe yra Audrutė iš Klaipėdos(gimus kitur)

Atsakyti