Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(daivajazz @ 2013 04 23, 22:42)
Mano vaikams patinka žaidimas su pupelėm. Jis labai universalus. Gali būti pradžioje sudėtis, atimtis, po to daugyba. Apskritimas padalintas į tiek dalių, kiek mums reikia skaičių. Kiekviena dalis turi savo skaičių ( turiu du variantus. Pirmas nuo 1 iki 5, antras nuo 1 iki 10). Galima žaisti poromis arba grupėmis. Pirmas žaidėjas meta dvi pupeles ir atlieka veiksmus su skaičiais ant kurių nukrito pupelė (pvz. skaičiai 2 ir 5. Jei pirmokiukai gali sudėti ar atimti, antrokai - sudauginti) Komandos draugai tikrina ar teisingai suskaičiavo. Jei sunkiai sekasi mintinai, galima ant lapelių rašyti.
Jei kam įdomu, galėsiu nuskanuoti lapus, ten su visom taisyklėm yra.

įdomu, noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 23, 20:44)
Sveikutės. Nusiunčiau į paštą naudingos svetainės adresiuką  mirksiukas.gif

Labai gera svetainė, įvairių užduotėlių yra ir matematikai ir lietuvių. Iš kur jūs taip randate?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 23, 20:44)
Sveikutės. Nusiunčiau į paštą naudingos svetainės adresiuką  mirksiukas.gif

Smilga, šios svetainės autorės pačios aktyviai dalina nuorodą į savo svetainę palikdamos po komentarą kolegių svetainėse. mirksiukas.gif
Bet svetainė- išties puiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 23, 21:29)
Smilga, šios svetainės autorės pačios aktyviai dalina nuorodą į savo svetainę palikdamos po komentarą kolegių svetainėse. mirksiukas.gif
Bet svetainė- išties puiki thumbup.gif

drinks_cheers.gif Būtent taip ir sužinojau apie jas mirksiukas.gif . Bet svetainė tikrai verta dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 04 23, 21:45)
įdomu, noriu  thumbup.gif

4u.gif Aš irgi noriu tongue.gif
Testatoriai pašte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 04 23, 21:45)
įdomu, noriu  thumbup.gif

Sveika, aš siunčiau į paštą skenuotą knyga 2 klasei. Man atrodo padalomoji medžiaga 2 klasei. Ten yra domino ir daugybai, ir dalybai, ir sudėčiai ir atimčiai. Mano vaikams patinka dėlioti.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 04 24, 17:01)
Sveika, aš siunčiau į paštą skenuotą knyga 2 klasei. Man atrodo padalomoji medžiaga 2 klasei. Ten yra domino ir daugybai, ir dalybai, ir sudėčiai ir atimčiai. Mano vaikams patinka dėlioti.

gabija, gal gali patikslinti?
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 04 24, 16:56)
Testatoriai pašte mirksiukas.gif

Ačiūūūū 4u.gif
Taip. Čia ketvirtai klasei. Gal kas turit pirmai, antrai ir trečiai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 22, 10:30)
pamokos pradžioje uždavinys - pabaigoje, o kaip gi jis įgyvendintas. Būtinas atgalinis ryšys.
http://www.ugdome.lt...ymo-pavyzdziai/
Čia yra visokių įsivertinimo šablonų. Jie skirti vyresniems. Pradinukams supaprastinu. Pvz. pyragas - nubrėžtas apskritimas, jį dalini į tiek dalių kiek vaikų grupėje. Gabaliuko dydis priklauso nuo to, kiek darbo įdėjo tas vaikas. nežinau ar aiškiai paaiškinau.
Su balais visai paprastai. Kiekvienas grupės narys skiria sau balus nuo 0 iki 10. Kiek jis teisingai padarė (pagal uždavinį), tada visa grupė sudeda visus balus ir išveda grupės vidurkį. Ketvirtokai tą tikrai padaro. Galima taip vesti visos klasės vidurkį. Tada mokytoja apskaičiuoja.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 04 24, 19:22)
gabija, gal gali patikslinti?

pradinukiumatematika@gmail.com sausio 5 dienos siuntinys padalijamoji didaktine medžiaga 2 klasei. Ten yra 2 dalys. Pažiūrėk yra domino. Aš pasidarius ant kietesnio popieriaus .Vaikams labai patinka.
Atsakyti
Na ką, mergaitės, pasiruošę rytoj "daryt"? smile.gif
Šiukšlių maišais apsirūpinot?
Atsakyti
mes nuo rytdienos atostogaujam thumbup.gif
Atsakyti