Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(viga @ 2013 04 20, 23:59)
Gal kuri su vaikais lankėtės geležinkelio muziejuj, kokie atsiliepimai?

Atsiliepimai kuo puikiausi. Tikrai buvo įdomu. Tokia šauni gidė buvo thumbup.gif Ir pažiūrėt, ir pačiupinėt buvo ką, tai vaikai tikrai patenkinti liko. Mes paskui dar traukiniu iki oro uosto ir atgal pasivažinėjom. Traukinys toks naujutėlaitis smile.gif

"Chorų karai" išties liūdnoki. Žiūrėjau ir vis ašarot norėjos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2013 04 21, 23:17)
Dėkui už atsakymą. smile.gif  4u.gif
Nenoriu įkyrėti ,bet dar paklausiu rolleyes.gif Sakykim uždavinys-gebės 3-4 sakiniais papasakoti apie... Tai gale pamokos ir vertiname ar pavyko papasakoti ar nepavyko ?
Vadinasi įsivertinimas visada siejasi su pamokos uždaviniu?
O gal galima plačiau apie pyrago dalinimą ir tų balų skyrimą. blush2.gif

Ar turit sunkių vaikų?
Kažkaip liūdna..Žiūriu "Chorų karus".

pamokos pradžioje uždavinys - pabaigoje, o kaip gi jis įgyvendintas. Būtinas atgalinis ryšys.
http://www.ugdome.lt...ymo-pavyzdziai/
Čia yra visokių įsivertinimo šablonų. Jie skirti vyresniems. Pradinukams supaprastinu. Pvz. pyragas - nubrėžtas apskritimas, jį dalini į tiek dalių kiek vaikų grupėje. Gabaliuko dydis priklauso nuo to, kiek darbo įdėjo tas vaikas. nežinau ar aiškiai paaiškinau.
Su balais visai paprastai. Kiekvienas grupės narys skiria sau balus nuo 0 iki 10. Kiek jis teisingai padarė (pagal uždavinį), tada visa grupė sudeda visus balus ir išveda grupės vidurkį. Ketvirtokai tą tikrai padaro. Galima taip vesti visos klasės vidurkį. Tada mokytoja apskaičiuoja.

Radau tel. dėl testatoriaus. Rašo, kad UAB "Aurita", bet internete rašo, kad ši įmonė užsiima finansais, bet vienoj nuorodoj radau - medienos gaminiai. Tai kam įdomu reiktų skambintis, nes prie mūsų skambino ir viskas gerai buvo. Tel. 861237309.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 22 balandžio 2013 - 08:31
QUOTE(naminukė @ 2013 04 22, 00:27)
Atsiliepimai kuo puikiausi. Tikrai buvo įdomu. Tokia šauni gidė buvo  thumbup.gif Ir pažiūrėt, ir pačiupinėt buvo ką, tai vaikai tikrai patenkinti liko. Mes paskui dar traukiniu iki oro uosto ir atgal pasivažinėjom. Traukinys toks naujutėlaitis  smile.gif
"Chorų karai" išties liūdnoki. Žiūrėjau ir vis ašarot norėjos. verysad.gif

O kaip su traukiniu pavažinėjote? Čia iš anksto užsakinėjai ar tai įėjo į ekskursijos programą? Kai buvau prieš kelis metus, jokių pasivažinėjimų nebuvo. O gal aš kažką praleidau? g.gif
Atsakyti
http://www.lavinamie...i.lt/1000ziedu/
Naujas konkursas "1000 žiedų mamai" smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis Vilnietės 4u.gif , labai reikia pagalbos blush2.gif . SOS gal kuri gyvenate prie Rimi ir galėtumėte dar šiandien nupirkti puodelių (jiems šiandien dar nuolaida taikoma), darysim dovanėles mamytėms, bet kaip tyčia Kaune kiek radau visus supirkau, bet dar trūksta.
Rytoj vyras važiuoja į Vilnių bet rytoj jau nuolaidos nebebus doh.gif
gal kas dar spėtų šiandien? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 22, 20:38)
Labas vakarėlis Vilnietės 4u.gif , labai reikia pagalbos blush2.gif . SOS gal kuri gyvenate prie Rimi ir galėtumėte dar šiandien nupirkti puodelių (jiems šiandien dar nuolaida taikoma), darysim dovanėles mamytėms, bet kaip tyčia Kaune kiek radau visus supirkau, bet dar trūksta.

Aš ne vilnietė, bet smalsu- o kokias dovanėles iš jų darysit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 22, 14:28)
O kaip su traukiniu pavažinėjote? Čia iš anksto užsakinėjai ar tai įėjo į ekskursijos programą? Kai buvau prieš kelis metus, jokių pasivažinėjimų nebuvo. O gal aš kažką praleidau? g.gif

Čia su muziejum nieko bendro. smile.gif Tiesiog taip susiplanavom, kad po ekskursijos traukinių muziejuj dar spėtume ir tikru traukiniu pasivažinėt. Kasoje bilietukus nusipirkom, tokią nuolaidą pritaikė, kad visai centai gavosi...

Lutut, labai norėčiau Tavo projektinį puslapėlį pamatyt. Tą, apie mažuosius Vilniaus keliauninkus 4u.gif

Dar norėjau prašyt, gal kas turi baigiamųjų kontrolinių darbų ketvirtokams pavyzdžių? Ypač reikėtų teksto suvokimo užduočių...
Atsakyti
Šiemet mes į Vilnių keliausim, seniau rašėt, kad įdomu aerouoste. Kiek laiko maždaug ten užtrukot, kurios buvot?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 20, 18:23)
Tuiru darbe. Jei nepamiršiu, pirmadienį nufotografuosiu mirksiukas.gif

ačiū
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 22, 19:38)
Rytoj vyras važiuoja į Vilnių bet rytoj jau nuolaidos nebebus doh.gif
gal kas dar spėtų šiandien? blush2.gif

jaučiu, kad jau per vėlu. Aš vlnietė ir pravažiuoju ne vieną rimi...
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Sveiki, pagaliau atkapsčiau testatorių knygelę, bet ten konkrečiai ketvirtai klasei. Ar skenuoti? tongue.gif
Atsakyti
Mergaitė, seniai buvau atsidariusi paštą, ten kur muzika. Priminkit adresą. doh.gif
Atsakyti
pradinukiumuzika@gmail.com 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti