Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 20, 10:12)
TV3 "Mamyčių klubas". Šiandien ryte smile.gif

Reiks pasijungt per tv3 play

Ar yra pas mus šiauliečių? Noriu vaikus vežt į RŪTĄ? Sudėtinga ten papult?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 04 21, 10:18)

Aš jau pažiūrėjau mirksiukas.gif Patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikutės pradinukės 4u.gif

Norėčiau prisijungti prie jūsų. smile.gif Šiemet po 6 metų(vaikų aginimo) grįžau į savo pagrindines pareigas.Gavau pimokus.Tad gana sunku po tiek metų.Tiek visokių naujų reikalavimų.Labiausiai muša iš vėžių refleksija.Nemoku aš jos atskirti nuo įsivertinimo.Labai man jau panašu.Gal galite pasidalinti kaip jūs darote refleksiją pamokose.
Maniškiai pamokos pabaigoje kelia pieštukus su trimis spalvomis ir įsivertina visą pamokos darbą(buvau aktyvus,stengiausi,sužinojau daug...).Na,o po to seka ta refleksija.Klausiu :kaip sekėsi?Kaip jaučiatės?Ką naujo sužinojote?Ar patiko pamoka?
Ar teisingai darau rolleyes.gif Labai dažnai man vertinimas susiplaka su refelksija,nes vaikai jau iškėlę spalvą komentuoja jog jaučiasi taip ir taip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 04 21, 11:18)
Ar yra pas mus šiauliečių? Noriu vaikus vežt į RŪTĄ? Sudėtinga ten papult?

Mes su kolege važiuojam į Rūtą. Tai kolegė rezervavo gal kokį vasarį ir jau nebelabai buvo laisvų dienų kada mes norėjom. Reikia jiems rašyti, o gal geriau ir pasiskambinti.
QUOTE(1-oji mama @ 2013 04 21, 12:24)

Norėčiau prisijungti prie jūsų. smile.gif  Šiemet po 6 metų(vaikų aginimo) grįžau į savo pagrindines pareigas.Gavau pimokus.Tad gana sunku po tiek  metų.Tiek visokių naujų reikalavimų.Labiausiai muša iš vėžių refleksija.Nemoku aš jos atskirti nuo įsivertinimo.Labai man jau panašu.Gal galite pasidalinti kaip jūs darote refleksiją pamokose.
Maniškiai pamokos pabaigoje kelia pieštukus su trimis spalvomis ir įsivertina visą pamokos darbą(buvau aktyvus,stengiausi,sužinojau daug...).Na,o po to seka ta refleksija.Klausiu :kaip sekėsi?Kaip jaučiatės?Ką naujo sužinojote?Ar patiko pamoka?
Ar teisingai darau rolleyes.gif Labai dažnai man vertinimas susiplaka su refelksija,nes vaikai jau iškėlę spalvą komentuoja jog jaučiasi taip ir taip. ax.gif

Pamokos pradžioje išsikėlei uždavinį, pvz suskaičiuos be klaidų. Tada įsivertinimas, kiek klaidų padariau ar nepadariau. O refleksija, tai kaip sekėsi, ką išmokau ir t.t. Dar galima įsivertinti kaip sekėsi dirbti grupėje, tada konkrečiai ar pyragą dalini ar skiri sau balus.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 04 20, 23:53)
Ir aš peržiūrėjau tv3play įrašą, patiko sistema thumbup.gif , maloniai nustebau prie lentos pamačiusi pakabintus linksmuosius  plakatėlius apie žirafytę ir gėlininką bigsmile.gif . Džiaugiuosi, kad mano sugalvota vaizdinė priemonė surado vietą šioje klasėje, esu pamaloninta. wub.gif

lotuliukas.gif Aš irgi pastebėjau tuos plakatėlius, kur veiksmų nariai pavaizduoti žirafėle ir vagišiumi. Ir pagalvojau, kad į mūsų paštą jie iš šitos mokyklėlės atkeliavę. O čia matai kaip. Smagu, kad esi taip naudinga biggrin.gif mirksiukas.gif thumbup.gif Man gėlininkas asocijavosi su vagišiumi, nes nuo žirafos nugvelbia gėlytes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 21 balandžio 2013 - 15:01
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 21, 09:51)
Aš jau pažiūrėjau mirksiukas.gif Patiko wub.gif

Man patiko.
Labai būtų įdomu sužinot tą skaičiavimo su abaku metodiką. Sudėtis ir atimtis tai daugmaž aiški. Juk abakas - mūsų seniai naudotų skaitytuvų prosenelis. O va kaip daugint?
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2013 04 21, 13:24)

Norėčiau prisijungti prie jūsų. smile.gif  Šiemet po 6 metų(vaikų aginimo) grįžau į savo pagrindines pareigas.Gavau pimokus.Tad gana sunku po tiek  metų.Tiek visokių naujų reikalavimų.Labiausiai muša iš vėžių refleksija.Nemoku aš jos atskirti nuo įsivertinimo.Labai man jau panašu.Gal galite pasidalinti kaip jūs darote refleksiją pamokose.

Sveika atvykusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 04 21, 16:57)
Man patiko.
Labai būtų įdomu sužinot tą skaičiavimo su abaku metodiką. Sudėtis ir atimtis tai daugmaž aiški. Juk abakas - mūsų seniai naudotų skaitytuvų prosenelis. O va kaip daugint?

Nemoku skaičiuoti su skaitytuvu, tai ir čia man tamsus miškas blush2.gif , reikia lankyti mokyklėlę doh.gif
Atsakyti
viga, R@usra, dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 04 21, 19:00)
Sveika atvykusi drinks_cheers.gif

Ačiū už priėmimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2013 04 21, 21:54)
Ačiū už priėmimą 4u.gif

hi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 04 21, 14:21)
Pamokos pradžioje išsikėlei uždavinį, pvz suskaičiuos be klaidų. Tada įsivertinimas, kiek klaidų padariau ar nepadariau. O refleksija, tai kaip sekėsi, ką išmokau ir t.t. Dar galima įsivertinti kaip sekėsi dirbti grupėje, tada konkrečiai ar pyragą dalini ar skiri sau balus.

Dėkui už atsakymą. smile.gif 4u.gif
Nenoriu įkyrėti ,bet dar paklausiu rolleyes.gif Sakykim uždavinys-gebės 3-4 sakiniais papasakoti apie... Tai gale pamokos ir vertiname ar pavyko papasakoti ar nepavyko ?
Vadinasi įsivertinimas visada siejasi su pamokos uždaviniu?
O gal galima plačiau apie pyrago dalinimą ir tų balų skyrimą. blush2.gif

Už poros dienų administracija ateis stebėti ir vertinti mano pamokų.Žinau,kad kabinėsis,bet norėtusi gerai susistyguoti nors pačios pamokos dalis,nes kaip ten vaikai reaguos bala žino.Labai jau jie nesupėjami elgesio atžvilgiu.Ilgą laiką dirbau su tikslu kaip nors išgventi tą pamoką,nes iki ašarų buvo neįmanoma.Apie refleksijas ar įsivertinimus net kalbos nebuvo.Stebėtina,kaip vieno vaiko elegesys išderina visą klasę,jau nekalbu apie kitus hiperaktyvius,kurie tik ir laukia neigiamo pavyzdžio,kad irgi galėtų prisidėti.Dabar laikinai gavau atsipūsti nuo to chaoso,tad nušvito akys.Atradome su vaikais ir pamokos taisykles ir kt. dalykus.Tik baisu,kad vėl viskas prasidės tam vaikui sugrįžus.
Ar turit sunkių vaikų?

Kažkaip liūdna..Žiūriu "Chorų karus".
Atsakyti