Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(zuzanele @ 2013 04 20, 14:30)
Aš testatorius pati esu dariusi su vaikais: sumuštinių dėžutė ir degtukų dėžutės. Aišku, darbelio daug įdėjom, bet paskui vaikai smagiai dirbo. Kadangi jei buvo ketvirtokia. Vėliau nusipirkau Kaune, Technikos gatvėje, tokiuose sandėliuose. Ten buvo ir kitokių medinių daiktų mokymui.
Kur jų dabar galima gaut- nežinau schmoll.gif

Tu paieškok, aš dar paklausinėsiu. Kažkada turėjom matematikos užduotis visoms klasėms, bet kai panaikino klases, kas pasigirebė- tas išsinešė. Likau be užduočių verysad.gif O vaikams taip patinka su jais dirbt thumbup.gif

Mums seminare prieš metus buvo davę kontaktus, kur galima įsigyti testatorius. Jie yra darbe, jei ydomu pažiūrėsiu ir atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 04 20, 10:45)
Čia, tikriausiai, Viliuje.... O kaži, į kitus miestus važiuoja?
Per kokią televiziją? Kaip vadinosi laida? Gal kur dar archyvuose bus likę peržiūrėjimui?

jie gal is kauno, o mes dzukijoj, miestelis, prie pat sienos (netgi trupuciuka uzkampiu pavadinciau... blush2.gif )... patys pasisiule. manau visur vaziuoja, jei jau pas mus atvaziavo smile.gif ir mokykla musu nedidele visai (maziuku apie 70). paderina, ta diena i daugiau mokyklu uzsuka.
vaikams labai patiko, daug gyvuneliu atsiveze buvo (triusi, juros kiaulytes, ziurkes, vista... ). vaikams patiko daug labiau, nei pries tai buve spektakliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 20 balandžio 2013 - 14:51
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 20, 13:30)

Tu paieškok, aš dar paklausinėsiu. Kažkada turėjom matematikos užduotis visoms klasėms, bet kai panaikino klases, kas pasigirebė- tas išsinešė. Likau be užduočių verysad.gif O vaikams taip patinka su jais dirbt thumbup.gif

Taip taip būtinai paieškosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau mintino skaičiavimo pamokėlę. Gražuolė ta mūsų Jurgita biggrin.gif O vaikiukai tokie maži ir puikiai skaičiukus rašo. Mano keturmetis tai tinginius. Labai gerai būtų taip ir jam pasimokyt su kompanija. Bet ką padarysi, mes kaimiečiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 20, 12:30)
Aš testatorius pati esu dariusi su vaikais: sumuštinių dėžutė ir degtukų dėžutės. Aišku, darbelio daug įdėjom, bet paskui vaikai smagiai dirbo. Kadangi jei buvo ketvirtokia. Vėliau nusipirkau Kaune, Technikos gatvėje, tokiuose sandėliuose. Ten buvo ir kitokių medinių daiktų mokymui.
Kur jų dabar galima gaut- nežinau schmoll.gif

QUOTE(daivajazz @ 2013 04 20, 14:04)
Mums seminare prieš metus buvo davę kontaktus, kur galima įsigyti testatorius. Jie yra darbe, jei ydomu pažiūrėsiu ir atsiųsiu.

o gal kas galit nufotkint, kaip tai atrodo. Nes labai įdomu, bet nesuprantu kas tai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 04 20, 18:34)
o gal kas galit nufotkint, kaip tai atrodo. Nes labai įdomu, bet nesuprantu kas tai yra  ax.gif

Tuiru darbe. Jei nepamiršiu, pirmadienį nufotografuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 04 20, 16:36)
Pažiūrėjau mintino skaičiavimo pamokėlę. Gražuolė ta mūsų Jurgita  biggrin.gif O

Ir gražuolė, ir darbštuolė, ir drąsi. drinks_cheers.gif Neįkertu, kaip ten moko, bet turbūt puikiai,jei tokie akivaizdūs rezultatai. thumbup.gif

Gal pasiilgote konkursų? Viliojantis pagrindinis prizas:
http://www.etwinning...paign_laun.htm#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 20 balandžio 2013 - 19:00
Gal žinot, kas gamina medinius, ar galima kur nebrangiai nusipirkt plastikinių rėmelių nuotraukoms 15x21? g.gif Kiek žiūrėjau, tai be 5-6 litų negausi. O aš galiu išleisti apie 3-4Lt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 04 20, 15:36)
Pažiūrėjau mintino skaičiavimo pamokėlę.

Ir aš peržiūrėjau tv3play įrašą, patiko sistema thumbup.gif , maloniai nustebau prie lentos pamačiusi pakabintus linksmuosius plakatėlius apie žirafytę ir gėlininką bigsmile.gif . Džiaugiuosi, kad mano sugalvota vaizdinė priemonė surado vietą šioje klasėje, esu pamaloninta. wub.gif
Atsakyti

Gal kuri esat turėjusios tokią problemą-uždaromas skyrius kaime, tai mokytojai įteikė atleidimo lapelį, nes jai kaip ir darbo nebelieka, o gimnazijoje, kuriai tas skyrius buvo priskirtas, pareiškė, kad pirmenybė dirbti yra gimnazijos mokytojoms, nesvarbu, kad mokytojos iš skyriaus aukštesnė kvalifikacinė kategorija. Tai taip išena, kad skyriaus mokytoja-ne gimnazijos mokytoja? Nors visur ji figūruoja kaip gimnazijos darbuotoja g.gif
[/quote]
Labukas, esu apie tai kažką girdėjusi, vienam seminare aiškino apie kaimo skyrių prijungimo prie miesto mokyklų naudą, atseit mokytojai skaitysis kaip didelės mokyklos darbuotojai ir stos į bendrą eilę. Reikėtų pasiskaityti darbo kodeksą, bet ten siaurai parašyta, reikia studijuoti ir poįstatyminius aktus, geriausia, kad tai išaškintų teisininkai.
Gal kuri su vaikais lankėtės geležinkelio muziejuj, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 04 11, 21:38)
Ir as tokia pati, nezinau kas darosi unsure.gif
Musiskes vaziuos i Raudones pili

Mes važiuosime į Kernavę ir Trakus. Vinis - šokolado gamybos pamokėlė ir degustacija! Bus įdomu, pagal programą (3 kl.) ir skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 20, 07:30)
alaizy, scenarijaus neturiu, tiesiog kiekviena paruošėm po vieną užduotį visoms klasėms  ax.gif
Gal kuri esat turėjusios tokią problemą-uždaromas skyrius kaime, tai mokytojai įteikė atleidimo lapelį, nes jai kaip ir darbo nebelieka, o gimnazijoje, kuriai tas skyrius buvo priskirtas, pareiškė, kad pirmenybė dirbti yra gimnazijos mokytojoms, nesvarbu, kad mokytojos iš skyriaus aukštesnė kvalifikacinė kategorija. Tai taip išena, kad skyriaus mokytoja-ne gimnazijos mokytoja? Nors visur ji figūruoja kaip gimnazijos darbuotoja  g.gif

4u.gif Sveiki, pati nesu susidūrusi, bet prie mūsų mokyklos jau jungė keturis pradinius skyrius. Labai žinokit skirtingai. Tai tikrai teisiniai ir dokumentiniai niuansai. Jei mokyklėlė uždaroma, o vėliau prijungiama, tai šansų išlikti mažai, bet jei ji prijungiama kaip mokyklos buvęs skyrius, tai jau galioja visi tie punktai:metodininko vardas, darbo stažas, mažamečiai vaikai,ar pencijinio , ar prieš pencijinio amžiaus žmogus, nuobaudos ir lemiamas vadovo pasirinkimas ax.gif
Atsakyti