Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Sveikutės 4u.gif
gal kartais turit 1 klasei darbui su testatoriais užduočių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 19, 18:19)
Sveikutės 4u.gif

Nelabai drąsiai, bet paklausiu, o kas tie testatoriai? Aš jau po šampano, tai gal neadekvati... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 04 19, 21:54)
Nelabai drąsiai, bet paklausiu, o kas tie testatoriai? Aš jau po šampano, tai gal neadekvati... blush2.gif

Tai tokia mokymo priemonė, kurią sudaro 8 medinės kaladėlės, kurių vienoje pusėje skaičiai, kitoje figūros dalis. Jais vaikai gali pasitikrinti, ar teisingai atlieka testatoriams pritaikytą testą. (Testai būna sudaryti arba mokytoja patai gali pagal tam tikras taisykles sudaryti)
Jei teisingai atsakė, sudėjo teisingai kaladėles, jas uždengus dangteliu ir apvertus, gaunasi nurodyta figūra. (Juos įsigijau labai seniai, prieš kokia 10 metų) Testatorius turiu, o užduotys kažkur iškeliavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 19, 22:21)
Tai tokia mokymo priemonė

ok, ne šampanas kaltas ax.gif tikrai nežinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 18, 23:39)
pacituosiu ju laiska mokyklai: "Sveiki,
Siunčiame pasiūlymą su nuotaikinga ir žaisminga Šauniojo klouno Vytuko
programa. Vytukas yra klounas - profesionalas, mokantis daugelį triukų,
į savo programą įtraukiantis ir vaikus,atliekantis įvairius pokštus bei
stebuklus su savo keturkojais draugais. Programėles trukmė yra 40 min
kuri yra skirta tiek darželinukams, tiek 1-8 klasių mokiniams. Mes taip
pat atsivežtumėm garso aparatūrą foninei muzikai. Kaina 4 lt vienam
asmeniui. Jums mes skirtume 10 % nuo renginiui surinktų pinigėlių. Esant
problemai su srautais - nekeičiant kainos galime pasirodymus atlikti
ir du kartus.Susidomėjus - maloniai prašome skambinti mob. nr.
867827978. Jeigu susirenka ir tėveliai - jiems renginys taip pat yra
mokamas."
Nuoroda pažiūrėti pasirodymo ištrauką:
http://www.youtube.c...eature=youtu.be

įdomu ir nebrangu, gal reikia pasikviesti. ačiū.
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 19, 08:01)
aš jau baigiau "Saugesnio interneto" kursus, pažymėjimą jau atsisiunčiau  smile.gif
Šviesoforo šventę mes prasivedėm, sugalvojom daryt klasėm užduotis: kiekviena klasė ištraukė numeriukus, į kurią stotelę pirmiausia keliaus. Pasiruošėm stoteles, parinkom žaismingas užduotis kiekviena savo stotelėj, ir labai šauniai pavyko  smile.gif

gal į paštą įmestum scenarijų mirksiukas.gif

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 19, 17:27)
Į renginių temą.
Šiandien mokykloje buvo nepamokinė diena. Aplinkosauginis projektas. Gal ir įdomu vaikams buvo... Bet jau mes, mokytojos tai nusivarėm negyvai. Nuo ryto    "Mankštos rytmetis"( darėm mankštą su muzika, kiekvienas po pratimuką turėjo parodyt), po to "Pusryčių paradas" ( gaminom sveikus pusryčius - vaisių salotas, paruošėm plakatą, salėje jas pristatėm gyvai ir plakate), po to "kėlėm" daiktus antram gyvenimui, pristatėm parodai  gėlytes iš dėkliukų kiaušiniams.
Tai vat toks penktadienis doh.gif . Vos paršliaužiau... Geriau jau 7 pamokas pravest...
Guodžiu save tik, kad vaikams turėjo patikt...

įdomu labai labai. thumbup.gif manau, kad vaikams patiko... o kad mokytojai pavargę, niekam tas nerūpi. MES VISAGALĖS:)

QUOTE(agė-melagė @ 2013 04 20, 00:33)
ok, ne šampanas kaltas ax.gif  tikrai nežinojau  biggrin.gif

Aš ir prie nežinančių blush2.gif
Atsakyti
alaizy, scenarijaus neturiu, tiesiog kiekviena paruošėm po vieną užduotį visoms klasėms ax.gif
Gal kuri esat turėjusios tokią problemą-uždaromas skyrius kaime, tai mokytojai įteikė atleidimo lapelį, nes jai kaip ir darbo nebelieka, o gimnazijoje, kuriai tas skyrius buvo priskirtas, pareiškė, kad pirmenybė dirbti yra gimnazijos mokytojoms, nesvarbu, kad mokytojos iš skyriaus aukštesnė kvalifikacinė kategorija. Tai taip išena, kad skyriaus mokytoja-ne gimnazijos mokytoja? Nors visur ji figūruoja kaip gimnazijos darbuotoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 20 balandžio 2013 - 06:33
QUOTE(studija @ 2013 04 12, 16:43)
vaje, vaje, atrodo, taip atdžiai seku, bet,matyt, kažką labai įdomaus praleidau, ar kurioj temoj plačiau apie tą mintinio skaičiavimo metodiką kalbėjot?bėgčiau ieškot 4u.gif

Ką tik žiūrėjau laidelę apie neįprastą mintinio skaičiavimo metodiką. Kaip jums?
Mane sudomino. Būtų įdomu išbandyt... Vailo novatorėms!
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 20, 10:00)
Ką tik žiūrėjau laidelę apie neįprastą  mintinio skaičiavimo metodiką. Kaip jums?

Žiūrėjau. Labai patiko. Būtų įdomu susipažinti, nes ir pačiai ne viskas ten aišku buvo.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 18, 21:39)
"Sveiki,
Siunčiame pasiūlymą su nuotaikinga ir žaisminga Šauniojo klouno Vytuko
programa.

Čia, tikriausiai, Viliuje.... O kaži, į kitus miestus važiuoja?

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 20, 09:00)
Ką tik žiūrėjau laidelę apie neįprastą  mintinio skaičiavimo metodiką. Kaip jums?

Per kokią televiziją? Kaip vadinosi laida? Gal kur dar archyvuose bus likę peržiūrėjimui?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 04 20, 10:45)
Čia, tikriausiai, Viliuje.... O kaži, į kitus miestus važiuoja?
Per kokią televiziją? Kaip vadinosi laida? Gal kur dar archyvuose bus likę peržiūrėjimui?

TV3 "Mamyčių klubas". Šiandien ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 19, 18:19)
Sveikutės 4u.gif

Sveiki 4u.gif
Pernai Palangoje viena mokytoja pristatė testatorius, tik jų dabar pirkti niekur neradau, bet kaip pradinukė, tai atsišviečiau knygutę su pavyzdžiais, tik negaliu pasakyti ar ten nurodyta konkreti klasė g.gif Kažkur yra mokykloje. Jei neskubu surasiu ir mokykloje nuskenuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 04 20, 13:07)
Sveiki 4u.gif
Pernai Palangoje viena mokytoja pristatė testatorius, tik jų dabar pirkti niekur neradau, bet kaip pradinukė, tai atsišviečiau knygutę su pavyzdžiais, tik negaliu pasakyti ar ten nurodyta konkreti klasė g.gif Kažkur yra mokykloje. Jei neskubu surasiu ir mokykloje nuskenuosiu smile.gif

Aš testatorius pati esu dariusi su vaikais: sumuštinių dėžutė ir degtukų dėžutės. Aišku, darbelio daug įdėjom, bet paskui vaikai smagiai dirbo. Kadangi jei buvo ketvirtokia. Vėliau nusipirkau Kaune, Technikos gatvėje, tokiuose sandėliuose. Ten buvo ir kitokių medinių daiktų mokymui.
Kur jų dabar galima gaut- nežinau schmoll.gif

Tu paieškok, aš dar paklausinėsiu. Kažkada turėjom matematikos užduotis visoms klasėms, bet kai panaikino klases, kas pasigirebė- tas išsinešė. Likau be užduočių verysad.gif O vaikams taip patinka su jais dirbt thumbup.gif
Atsakyti