Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(zuzanele @ 2013 04 18, 18:14)
Norėjau paklausti, ar Jūs jau gavot naujai atsiųstus diplomus "Vaikystės takeliu? g.gif

Dar negavom. Laukiam. Gal atsiųs, nes šitie labai nekokybiški buvo.
Atsakyti
Sveikutės. Jūs jau naujuose namučiuose thumbup.gif O aš nespėju gyventi, su pirmokais nespėju dirbti. Dar reikėjo rodyti atviras pamokas, tai turėjau jaudulio verysad.gif Šiandien su vaikais buvome ,,Žaislų muziejuje" Vilniuje. Vaikams labai patiko, žinoma ir man thumbup.gif Norėjosi žaisti kartu su vaikais. Buvo ir edukacinė pamokėlė.
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2013 04 18, 21:11)
Sveikutės. Jūs jau naujuose namučiuose thumbup.gif O aš nespėju gyventi, su pirmokais nespėju dirbti. Dar reikėjo rodyti atviras pamokas, tai turėjau jaudulio verysad.gif  Šiandien su vaikais buvome ,,Žaislų muziejuje" Vilniuje. Vaikams labai patiko, žinoma ir man thumbup.gif Norėjosi žaisti kartu su vaikais. Buvo ir edukacinė pamokėlė.

Gal koordinates gali atsiųst? Mes irgi planuojam kažkur važiuot, bet niekaip neapsisprendžiam kur. Ir ši mintis man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 04 18, 22:20)
Gal koordinates gali atsiųst? Mes irgi planuojam kažkur važiuot, bet niekaip neapsisprendžiam kur. Ir ši mintis man patiko smile.gif

http://www.zaislumuz...lt/lt/kontaktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2013 04 18, 20:30)

Taip, tikrai ten bigsmile.gif
Atsakyti
AČIŪ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 04 18, 17:48)
gal gali plačiau papasakot... iš kur tas Vytukas yra?

pacituosiu ju laiska mokyklai: "Sveiki,
Siunčiame pasiūlymą su nuotaikinga ir žaisminga Šauniojo klouno Vytuko
programa. Vytukas yra klounas - profesionalas, mokantis daugelį triukų,
į savo programą įtraukiantis ir vaikus,atliekantis įvairius pokštus bei
stebuklus su savo keturkojais draugais. Programėles trukmė yra 40 min
kuri yra skirta tiek darželinukams, tiek 1-8 klasių mokiniams. Mes taip
pat atsivežtumėm garso aparatūrą foninei muzikai. Kaina 4 lt vienam
asmeniui. Jums mes skirtume 10 % nuo renginiui surinktų pinigėlių. Esant
problemai su srautais - nekeičiant kainos galime pasirodymus atlikti
ir du kartus.Susidomėjus - maloniai prašome skambinti mob. nr.
867827978. Jeigu susirenka ir tėveliai - jiems renginys taip pat yra
mokamas."
Nuoroda pažiūrėti pasirodymo ištrauką:
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 18, 16:45)
sveikos, darbstuolytes smile.gif
ar kuri užsiregistravote į nuotolinius kursus „Saugesnis internetas pedagogams“. siandien prasideda... gavau priminima, o buvau ir pamirsus, kad registravausi smile.gif o laiko kaip truksta...
gal turit kazka idomesnio apie saugu eisma? planuojam sviesoforo konkursa mokykloj padaryt labiau i svente panasu, ne tik uzduotis atlikt...
buvo kada pas jus i mokykla klounas Vytukas su nuotaikinga programa atvykes? pas mus buvo, vaikams labai patiko  smile.gif

aš jau baigiau "Saugesnio interneto" kursus, pažymėjimą jau atsisiunčiau smile.gif
Šviesoforo šventę mes prasivedėm, sugalvojom daryt klasėm užduotis: kiekviena klasė ištraukė numeriukus, į kurią stotelę pirmiausia keliaus. Pasiruošėm stoteles, parinkom žaismingas užduotis kiekviena savo stotelėj, ir labai šauniai pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 04 18, 20:45)

Ša paprašiau ir man atsiuntė per kitą programą, tai sekretorė sakė ok. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 04 18, 19:45)

QUOTE(klaipedike @ 2013 04 19, 06:06)
Ša paprašiau ir man atsiuntė per kitą programą, tai sekretorė sakė ok. biggrin.gif

Labas rytas, manau jei pažadėjo pataisyti, tai ir atsiųs. Laukim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 19, 07:01)
aš jau baigiau "Saugesnio interneto" kursus, pažymėjimą jau atsisiunčiau  smile.gif
Šviesoforo šventę mes prasivedėm, sugalvojom daryt klasėm užduotis: kiekviena klasė ištraukė numeriukus, į kurią stotelę pirmiausia keliaus. Pasiruošėm stoteles, parinkom žaismingas užduotis kiekviena savo stotelėj, ir labai šauniai pavyko  smile.gif

gal turite koki planeli ar uzduoteles ir gal galetumet atsiusti? blush2.gif
Atsakyti
Į renginių temą.
Šiandien mokykloje buvo nepamokinė diena. Aplinkosauginis projektas. Gal ir įdomu vaikams buvo... Bet jau mes, mokytojos tai nusivarėm negyvai. Nuo ryto "Mankštos rytmetis"( darėm mankštą su muzika, kiekvienas po pratimuką turėjo parodyt), po to "Pusryčių paradas" ( gaminom sveikus pusryčius - vaisių salotas, paruošėm plakatą, salėje jas pristatėm gyvai ir plakate), po to "kėlėm" daiktus antram gyvenimui, pristatėm parodai gėlytes iš dėkliukų kiaušiniams.
Tai vat toks penktadienis doh.gif . Vos paršliaužiau... Geriau jau 7 pamokas pravest...
Guodžiu save tik, kad vaikams turėjo patikt...
Atsakyti