Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

Mūsų Šviesoforo ir mokyklos šventė jau praėjo, liko tik parodyt 1-2 numeriukus mamyčių šventėje, ekskursijon susiruošt ir paskutinei mokslo metų dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 17, 21:59)
Žinok net nežinau kaip... Pirmi metai taip dirbu, bet, kai reikia- viską padarai. Per galvą vertiesi, bet padarai... rolleyes.gif Aš irgi neįsivaizdavau, kol pati taip nedirbau. Atrodo ir vieno renginio per mėnesį būdavo per daug ax.gif
Po pamokų su vaikais nieko nedarom. Po pamokų tik mokytojos mąsto ir derina, ką ir kaip viską padaryti... mirksiukas.gif

Oi, dar pamiršau paminėti, kad ir Sporto šventė dar bus biggrin.gif Ir dar ekskursija laukia, tėvų susirinkimas... lotuliukas.gif

Kada repetuojat? Kokias pamokas paimat, jei nerepetuojat po pamokų? Aš suprantu, kad mokytojai dirba po pamokų, derina scenarijus. Scenarijų parašyt yra viena, bet viską sustatyt į savo vietas, kaip vaikai išmoksta dainas, šventės eigą? Man va čia mįslė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 18, 08:20)
Kada repetuojat? Kokias pamokas paimat, jei nerepetuojat po pamokų? Aš suprantu, kad mokytojai dirba po pamokų, derina scenarijus. Scenarijų parašyt yra viena, bet viską sustatyt į savo vietas, kaip vaikai išmoksta dainas, šventės eigą?  Man va čia mįslė. unsure.gif

Mes repetuojam per muzikos ir kuno kulturos pamokas, nes mokinius visada po pamoku isveza autobusiukas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(INEXS @ 2013 04 18, 07:52)
Mes repetuojam per muzikos ir kuno kulturos pamokas, nes mokinius visada po pamoku isveza autobusiukas.

Pas mus pamoka šventas reikalas. Sužinotų kąs, kad per pamokas repetuojam, tai maža nepasirodytų doh.gif . Repetuojam per klasės valandėles, būrelius (ačiū D., kad būrelis tai leidžia, nes meninė raiška ax.gif ), tai šiaip taip sukamės doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 17, 23:59)
Žinok net nežinau kaip... Pirmi metai taip dirbu, bet, kai reikia- viską padarai. Per galvą vertiesi, bet padarai... rolleyes.gif Aš irgi neįsivaizdavau, kol pati taip nedirbau. Atrodo ir vieno renginio per mėnesį būdavo per daug ax.gif
Po pamokų su vaikais nieko nedarom. Po pamokų tik mokytojos mąsto ir derina, ką ir kaip viską padaryti... mirksiukas.gif

Oi, dar pamiršau paminėti, kad ir Sporto šventė dar bus biggrin.gif Ir dar ekskursija laukia, tėvų susirinkimas... lotuliukas.gif

įsivaizduoju, kaip sunku... tik spėjat suktis.. šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 04 18, 16:38)
Sveikutės  4u.gif

Pas mus pamoka šventas reikalas. Sužinotų kąs, kad per pamokas repetuojam, tai maža nepasirodytų  doh.gif . Repetuojam per klasės valandėles, būrelius (ačiū D., kad būrelis tai leidžia, nes meninė raiška  ax.gif ), tai šiaip taip sukamės  doh.gif .

visur skirtingas valdžios požiūris.
Nieko nematau blogo, kad per muzikos pamokas vyksta repeticijos.

pas mus dar liko šviesoforas, mamyčių diena. ketvirtokų išleistuvės.ir sudėti paskutinius taškus dokumentuose, čia tai reikaliukas bjauriausias.

Kada rašysite baigiamuosius testus?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 04 18, 14:49)
įsivaizduoju, kaip sunku... tik spėjat suktis.. šaunuolė thumbup.gif
visur skirtingas valdžios požiūris.
Nieko nematau blogo, kad per muzikos pamokas vyksta repeticijos.

Aš irgi nematau nieko blogo, bet buvo mamų prieš kurį laiką, kad skundėsi tuo, tai dabar labai žiūri, kad viskas būtų taip kaip turi būti doh.gif O pas mus gi neišaiškina tėvams, kad tai nėra blogai, o tik linkčioja galvom ir tuoj mus tarkuoja doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 04 18, 08:20)
Kada repetuojat? Kokias pamokas paimat, jei nerepetuojat po pamokų? Aš suprantu, kad mokytojai dirba po pamokų, derina scenarijus. Scenarijų parašyt yra viena, bet viską sustatyt į savo vietas, kaip vaikai išmoksta dainas, šventės eigą?  Man va čia mįslė. unsure.gif

Aš tėvams per susirinkimą pasakiau- jei norit koncertuko, bus repeticijoms panaudota muzikos, šokių ir gal viena kita dailės pamoka. Jei ne- nedarysiu nieko, nes nėra kada repetuot.
Dainas išmokstam per muziką, šokius- per šokių pamokas, žodžius kartojamės per lietuvių. Paskui tik belieka sudėti į vientisą programą. Man kalėdiniam renginiui prireikė tik trijų reeticijų. Spektaklių nestatom rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, darbstuolytes smile.gif
ar kuri užsiregistravote į nuotolinius kursus „Saugesnis internetas pedagogams“. siandien prasideda... gavau priminima, o buvau ir pamirsus, kad registravausi smile.gif o laiko kaip truksta...
gal turit kazka idomesnio apie saugu eisma? planuojam sviesoforo konkursa mokykloj padaryt labiau i svente panasu, ne tik uzduotis atlikt...
buvo kada pas jus i mokykla klounas Vytukas su nuotaikinga programa atvykes? pas mus buvo, vaikams labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 18, 17:45)
buvo kada pas jus i mokykla klounas Vytukas su nuotaikinga programa atvykes? pas mus buvo, vaikams labai patiko  smile.gif

gal gali plačiau papasakot... iš kur tas Vytukas yra?
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar Jūs jau gavot naujai atsiųstus diplomus "Vaikystės takeliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 18, 15:45)
..............
buvo kada pas jus i mokykla klounas Vytukas su nuotaikinga programa atvykes? pas mus buvo, vaikams labai patiko  smile.gif

Sveikos, buvo pas mus ir nuotaikinga jo programa. Vaikai patenkinti.
Atsakyti
sveikutės, gal kas dalyvausit balandžio 24 anglų kalbos olimpiadoje, Vilniuje? Bus pas mus ax.gif
Atsakyti