Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(naminukė @ 2013 04 16, 23:37)
Ten buvo ne šitas.  schmoll.gif  Anas buvo daugiau iš eilėraščių sudarytas.

sveika, pažiūrėk gal kartais šitas? nusiunčiau į pirmą paštą.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 04 16, 19:27)
Zuzanėle, labai smagu girdėti geras žinias. Šaunuolė!
Nokia, tau labai smagu, kad išlėksi į svetimus kraštus. Jei ne paslaptis, kokiu būdu ten pakliuvai? Džiaugiuosi už tuos žmones, kurie moka anglų kalbą.

paprastai pakliuvau į projektą ,,Pradinio ugdymo tobulinimas'' ir turiu teisę važiuotį į Austriją, Suomiją, Angliją ir Vokietiją. Iš ties nelabai noriu važiuoti, bes pabaiga mokslo metų, reikia galvoti kas vaduos... doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais turit padėkos raštų pavyzdžių "Šviesoforo" varžyboms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 balandžio 2013 - 16:44
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 17, 17:36)
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais turit padėkos raštų pavyzdžių "Šviesoforo" varžyboms?

Turiu tik skaidrės pavyzdį. Tuoj nusiūsiu į pirmą paštą. Pažiūrėk gal panaudosi
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 04 17, 16:27)
II klasėje datą skaičiais 2013 04 17 pradedame rašyti, kai matematikos pamokoje pradedame temą: TŪKSTANTIS.

Mes datą skaičiais paraštėje pradedame rašyti trečioje klasėje, kai paimame sąsiuvinius viena linija. Aišku, antroje klasėje gegužės mėnesį jau praktikuojamės rašyti paraštėje.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 04 17, 18:03)
Turiu tik skaidrės pavyzdį. Tuoj nusiūsiu į pirmą paštą. Pažiūrėk gal panaudosi

Labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2013 04 17, 18:33)
Mes datą skaičiais paraštėje pradedame  rašyti trečioje klasėje, kai paimame sąsiuvinius viena linija. Aišku, antroje klasėje gegužės mėnesį jau praktikuojamės rašyti paraštėje.

O tai data rašoma be jokių brūkšnelių? rolleyes.gif Aš jau visai atsilikus nuo pasaulio, kai dirbu su pirmokais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 balandžio 2013 - 17:53
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 17, 18:52)
Labai ačiū 4u.gif
Papildyta:

O tai data rašoma be jokių brūkšnelių? rolleyes.gif Aš jau visai atsilikus nuo pasaulio, kai dirbu su pirmokais ax.gif

Su brūkšneliais.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 04 17, 16:41)

Dėkui už rūpestį. 4u.gif Jau tikriausiai per daug prisiskaičiau eilėraštukų mamytėms ir nebeatsirenku, ką kur skaičiau.. doh.gif Šis scenarijus pašte yra. Dabar skaitau naujai ir atrodo, kad gal ir tas.. Nukvakau, mokslo metų pabaiga jaučias.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 16, 17:23)
Sveikutės 4u.gif
Ačiū visoms už pagalbą 4u.gif Pamoka praėjos sklandžiai. Viską įvykdžiau ką užsiplanavau. Aišku, laiko šiek tiek užtempiau, bet neviršinau 45 minučių mirksiukas.gif

šaunuolė. Įsivaizduoju, kokia palaima aplankė po visko.

QUOTE(NOKIA @ 2013 04 16, 19:10)
Oi kiek daug prirašot,net nespėju perskaityt. Aš irgi ruošiuosi motinos dienai. Darysim gegužės 3d. Gegužės 5d. vykstu su projektu į Austriją, stebėt ten pradinių klasių mokyklų darbo. Po to grįžus tueriu pasidalint patirtimi. Taigi laukia išties dar daug darbų...O taip jau norisi atostogų. doh.gif

O gal tokia išvyka bus kaip tik atostogų pradžia, o tai mes vis apie darbą galvojam, kas vaduos, ar gerai vaduos, ar vaikams bus gerai. Apie save pagalvok, kad patobulėsi, gal ir pailsėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 16, 18:53)
Ir taip ir ne rolleyes.gif Dabar galėsiu kitiems renginiams ruoštis: šviesoforo šventei, abėcėlės šventei, šeimos šventei cool.gif Ir dar... smile.gif
Atsiliepimai teigiami. Džiugu, kad direktorė paskambino ir mane pagyrė buvusiai mano direktorei. wub.gif
Todėl esu Jums visoms dėkinga už pagalbą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šaunuolė!
Išduok paslaptį, kaip jūs suspėjat pasiruošti tokiai masei renginių? g.gif Kada jūs mokotės, praeinat reikalingą programą? g.gif Kada vyksta repeticijos? Po pamokų? Man tai mistika, kad vaikai gali pasiruošti tokiai masei renginių likus mokytis 6 savaitėms.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 17, 22:18)
Man tai mistika, kad vaikai gali pasiruošti tokiai masei renginių likus mokytis 6 savaitėms.

Taip, taip gali pasiruošti ir reikia, nes pas mus taip pat laukia šviesoforas, paskutinis skambutis ir dar mokyklos šventė.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 04 17, 22:18)
Šaunuolė!
Išduok paslaptį, kaip jūs suspėjat pasiruošti tokiai masei renginių? g.gif Kada jūs mokotės, praeinat reikalingą programą? g.gif Kada vyksta repeticijos? Po pamokų? Man tai mistika, kad vaikai gali pasiruošti tokiai masei renginių likus mokytis 6 savaitėms.

Žinok net nežinau kaip... Pirmi metai taip dirbu, bet, kai reikia- viską padarai. Per galvą vertiesi, bet padarai... rolleyes.gif Aš irgi neįsivaizdavau, kol pati taip nedirbau. Atrodo ir vieno renginio per mėnesį būdavo per daug ax.gif
Po pamokų su vaikais nieko nedarom. Po pamokų tik mokytojos mąsto ir derina, ką ir kaip viską padaryti... mirksiukas.gif

Oi, dar pamiršau paminėti, kad ir Sporto šventė dar bus biggrin.gif Ir dar ekskursija laukia, tėvų susirinkimas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 balandžio 2013 - 22:00