domina 1-2 dienu keline i Latvija ar Lenkija, kaina nedidele, man 31m. is Kauno.
http://www.kelioniua...liones_autobusu
Planuojama kelionė automobiliu į Kroatijos pajūrį. Reikia dar 2 žmonių, vienas iš kurių galėtų vairuoti. Galimos datos ir kontaktai apačioje.
We (Vilius and Jelil) are planing a road trip from Vilnius Zadar (Croatia Seaside). We are looking for a company of another two persons, one of them should be able to drive. Between 14th of August 2nd of September (we can discuss the date together).
gsm. 37067610040, skype/gmail: aviliux
We (Vilius and Jelil) are planing a road trip from Vilnius Zadar (Croatia Seaside). We are looking for a company of another two persons, one of them should be able to drive. Between 14th of August 2nd of September (we can discuss the date together).
Hey, Sveiki visi ) gruodzio 6 d, siais metais antra karta kylam I kelione Singapuras, Malaizija, Tailandas. Gal atsirastu norinciu vykti kartu? nes taip jau susokloste, kad is dideles vaziuojanciu kompanijos belikom dviese:)) o kuo didesne kompanija, tuo linksmiau gryztam sausio 7 d. Viska planuojames patys
QUOTE(Ruomka @ 2013 08 19, 16:41)
Hey, Sveiki visi ) gruodzio 6 d, siais metais antra karta kylam I kelione Singapuras, Malaizija, Tailandas. Gal atsirastu norinciu vykti kartu? nes taip jau susokloste, kad is dideles vaziuojanciu kompanijos belikom dviese:)) o kuo didesne kompanija, tuo linksmiau gryztam sausio 7 d. Viska planuojames patys
Sveiki,mes taip pat pajudame tuo paciu marsrutu,tik truputi weliau gruodzio 16 d leidziames Singapure. Keliaujame taip pat dviese,tad smagu butu didesne kompanija:) Viska planavome taip pat patys:)
Radau man patikusią degančią kelionę: 2013-08-31 14 n. Pusryčiai, pietūs, vakarienė Standartinis kambarys 1649,00 Lt
http://www.novaturas...ESBDONJUCE/apie
Manau kad bus ką veikti 14 dienų. Kosta Brava, Lioret de Maras (netoli Barselonos).
Esu iniciatyvus ir tolerantiškas. Ieškau antro žmogaus į dvivietį numerį.
http://www.novaturas...ESBDONJUCE/apie
Manau kad bus ką veikti 14 dienų. Kosta Brava, Lioret de Maras (netoli Barselonos).
Esu iniciatyvus ir tolerantiškas. Ieškau antro žmogaus į dvivietį numerį.
Gal atsirastu man bendrakeleive, mazdaug mano amziaus, norinti vyktu nuo spalio 18 dienos ar veliau i pazintine kelione autobusu ar i poilsine kelione lektuvu? Kokiai savaitei ar truputi daugiau. Man 36 metai, esu rami ir tolerantiska.
Galimi labai labai ivairus variantai. . Laukiu pasiulymu.
Galimi labai labai ivairus variantai. . Laukiu pasiulymu.
QUOTE(naikutis @ 2013 08 21, 18:31)
MEs uzsisakem Patong bay residence. Svarbu kad butu kur ismiegot gryst
Mes lekiam Nuo lapkricio 20 iki gruodzio 14-16d i Tailanda taip pat dviese
QUOTE(sannioks @ 2013 08 29, 17:32)
Mes lekiam Nuo lapkricio 20 iki gruodzio 14-16d i Tailanda taip pat dviese
Mes tik 21 gruodzio busime Tailande
gal kas vykstat i Tailanda spali?
QUOTE(naikutis @ 2013 08 29, 17:46)
Mes tik 21 gruodzio busime Tailande
Katik nusipirkom bilieteliu lapkricio17-gruodzio 12 i tailanda gal kas lekiat siom dienom?