Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

domina 1-2 dienu keline i Latvija ar Lenkija, kaina nedidele, man 31m. is Kauno.

http://www.kelioniua...liones_autobusu
Atsakyti
Ieškočiau bendrakeleivės. Man 33 smile.gif

http://grupinis.lt/v...ros?show_more=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErnestaKaunas: 13 rugpjūčio 2013 - 13:47
Planuojama kelionė automobiliu į Kroatijos pajūrį. Reikia dar 2 žmonių, vienas iš kurių galėtų vairuoti. Galimos datos ir kontaktai apačioje.
We (Vilius and Jelil) are planing a road trip from Vilnius – Zadar (Croatia Seaside). We are looking for a company of another two persons, one of them should be able to drive. Between 14th of August – 2nd of September (we can discuss the date together).
gsm. 37067610040, skype/gmail: aviliux
Atsakyti
planuose - Ibiza, turbut ne anksciau rugsejo menesio. Bet nelabai kas gundosi, todel 'skelbiuosi' cia. skristi reiketu su persedimu (tiesioginiu reisu nera).

lauksiu ivairiu minciu, kam tai butu idomu.
Atsakyti
Hey, Sveiki visi smile.gif) gruodzio 6 d, siais metais antra karta kylam I kelione Singapuras, Malaizija, Tailandas. Gal atsirastu norinciu vykti kartu? smile.gif nes taip jau susokloste, kad is dideles vaziuojanciu kompanijos belikom dviese:)) o kuo didesne kompanija, tuo linksmiau tongue.gif gryztam sausio 7 d. Viska planuojames patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruomka @ 2013 08 19, 16:41)
Hey, Sveiki visi smile.gif) gruodzio 6 d, siais metais antra karta kylam I kelione Singapuras, Malaizija, Tailandas. Gal atsirastu norinciu vykti kartu? smile.gif nes taip jau susokloste, kad is dideles vaziuojanciu kompanijos belikom dviese:)) o kuo didesne kompanija, tuo linksmiau tongue.gif gryztam sausio 7 d. Viska planuojames patys smile.gif

Sveiki,mes taip pat pajudame tuo paciu marsrutu,tik truputi weliau smile.gif gruodzio 16 d leidziames Singapure. Keliaujame taip pat dviese,tad smagu butu didesne kompanija:) Viska planavome taip pat patys:)
Atsakyti
Radau man patikusią degančią kelionę: 2013-08-31 14 n. Pusryčiai, pietūs, vakarienė Standartinis kambarys 1649,00 Lt
http://www.novaturas...ESBDONJUCE/apie
Manau kad bus ką veikti 14 dienų. Kosta Brava, Lioret de Maras (netoli Barselonos).
Esu iniciatyvus ir tolerantiškas. Ieškau antro žmogaus į dvivietį numerį.
gsm. 37067610040, skype/gmail: aviliux
Atsakyti
Gal atsirastu man bendrakeleive, mazdaug mano amziaus, norinti vyktu nuo spalio 18 dienos ar veliau i pazintine kelione autobusu ar i poilsine kelione lektuvu? Kokiai savaitei ar truputi daugiau. Man 36 metai, esu rami ir tolerantiska.

Galimi labai labai ivairus variantai. smile.gif. Laukiu pasiulymu.
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 08 21, 18:31)
MEs uzsisakem Patong bay residence. Svarbu kad butu kur ismiegot gryst smile.gif

Mes lekiam Nuo lapkricio 20 iki gruodzio 14-16d i Tailanda taip pat dviese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sannioks @ 2013 08 29, 17:32)
Mes lekiam Nuo lapkricio 20 iki gruodzio 14-16d i Tailanda taip pat dviese smile.gif

Mes tik 21 gruodzio busime Tailande smile.gif
Atsakyti
gal kas vykstat i Tailanda spali? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 08 29, 17:46)
Mes tik 21 gruodzio busime Tailande smile.gif

Katik nusipirkom bilieteliu lapkricio17-gruodzio 12 i tailanda 4u.gif gal kas lekiat siom dienom? blush2.gif
Atsakyti