Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

QUOTE(ishradingai @ 2013 07 08, 11:36)
Sveiki,

Rugpjūčio antroje pusėje - rugsėjo pradžioje planuojame 10-14 d. kelionę nuosavu automobiliu:

1. Kaunas - SLOVAKIJA. 1-2 d. pėstute kopinėjam Aukštuosiuose Tatruose. Nakvynė kempinge.
2. KROATIJA. Kelių dienų laisva programa  (saulės vonios, paplūdimys, PLITVICOS nac.parkas ir kiti kroatiški malonumai 4u.gif). Nakvynės dažniausiai kempinguose.
3. VENECIJA 1 d. (automobiliu arba keltu iš Kroatijos);
4. ITALIJOS/AUSTRIJOS alpės. Kelias dienas su kuprinėmis ant pečių grožėsimės kalnais. Nakvosime palapinėse arba kalnų nameliuose, priklausomai nuo oro sąlygų.
5. Kaunas sad.gif

Preliminariai: https://maps.google....20159,19.753418

Išlaidos (skaičiuojant keturiems vienu automobiliu): kuras ~2 tūkst.Lt, nakvynės ~2 tūkst. Lt, t.y. ~1 tūkst.Lt/žmogui + maistas, gėrimai.

Kol kas automobilyje aš ir žmona, ieškom poros linksmų žmogėnų, neabejingų Adrijos jūrai, vakarojimui su palapinėmis prie laužo bei nebijančių fizinio krūvio kalnuose smile.gif

PM arba email: ishradingai [eta] yahoo.com

Sveiki, as jums parasiau laiska, patikrinkite pasto dezute smile.gif
Atsakyti
Sanakati, greičiausiai perpildyta ~ pašto dežutę.
Atsakyti
Sveiki, rugsejo menesi planuoju su 5 metu sunumi poilsine kelione i siltus krastus: portugalija, graikija, malta ar pan, gal kas noretu jungtis? t 4u.gif
Atsakyti
Gal kas rugpjūtį vykstate į pažintinę kelionę autobusu ir neturite poros?
Atsakyti
Sveiki, aš norėčiau prisijungti prie ko nors blush2.gif

esam dviese su dukra-dukrai 15metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2013 08 05, 10:40)
Gal kas rugpjūtį vykstate į pažintinę kelionę autobusu ir neturite poros?

Kur ketinate vykti ? ax.gif
Atsakyti
sapetrausk, apsiribočiau Europa.. Šiaip nera didelės reikšmės, svarbu aplinką pakeist..
Atsakyti
QUOTE(IlonaKa @ 2013 06 27, 15:10)
Sveiki,

Ieskau pakeleives paatostogauti, kur nera labai svarbu, kazkur i siltus krastus. Galima skristi per Varsuva is ten pigesnes keliones. Galime ir 14 dienu, nes kartais kaina 7 ir 14d mazai tesiskiria. Kol kas tiksliai atostogu nepasiemiau, bet galeciau liepos men arba nuo rugpjucio vidurio. Man 30 m.

Sveika, man 30 metu, planuoju atostogauti rugpjucio men. parasyk man mil.jolanta@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(sanakati @ 2013 07 23, 14:18)
Sveiki, ieškau kompanjonės kelionei rugpjūčio pabaigai  smile.gif  Iš esmės tiktų bet kokia šalis pietuose (labiausiai norėčiau į Graikiją ir jos salas, pietų Italija ar pan.). Nebolgų pasiūlymų yra makaliaus tinklapyje  thumbup.gif  Man 30 m., esu iš Vilniaus.

Sveika, mano atostogos rugpjucio II dalyje, jei dar planuoji atostogas, parasyk man:
mil.jolanta@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 08 05, 10:14)
Sveiki, aš norėčiau prisijungti prie ko nors blush2.gif

esam dviese su dukra-dukrai 15metų 4u.gif

labukas....ir as ieskau kompanijos kelionei.....tai gal jungemes? kur noretumet keliauti ir kada? kok poilsis patiktu?
Atsakyti
Ieškau kompanijos kelionei į Tailandą. Emiratų oro linijos siųlo skrydžius spalio mėn Stockholm - Bangkok- Stockholm už €410.
Gal būtų norinčių prisijungti? Man 28.
Atsakyti
QUOTE(mdute @ 2013 08 07, 21:36)
Ieškau kompanijos kelionei į Tailandą. Emiratų oro linijos siųlo skrydžius spalio mėn Stockholm - Bangkok- Stockholm už €410.
Gal būtų norinčių prisijungti? Man 28.

Vaziuociau jei tai butu gruodi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2013 08 10, 15:35)
Vaziuociau jei tai butu gruodi  smile.gif

Deja gruodį bilietai jau brangesni, akcija skrydžiams iki spalio 23.
Atsakyti