Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

QUOTE(AMARILIS @ 2013 06 05, 01:46)
Ieskau kompanijos (be vaiku) i Prancuzija, Nica, porai savaiciu, liepos/rugpjucio men., konkrecia data galim paderinti  4u.gif

Mergaites, sulaukiau keleto laiskeliu su klausimais, kiek mazdaug galetu kainuoti tokia kelione, tai parasysiu cia temoj- planuoju nuomoti buta, tai nuomojant dviese kiekvienai iseitu apie 1500lt. Cia 14 dienu. Ir avia bilietai dar kazkur 1000.
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 05 08, 21:55)
o is kur jus cia vaziuojat i Vilniaus oro uosta? g.gif

Zirmunai
Atsakyti
Sveiki,

Ieskau pakeleives paatostogauti, kur nera labai svarbu, kazkur i siltus krastus. Galima skristi per Varsuva is ten pigesnes keliones. Galime ir 14 dienu, nes kartais kaina 7 ir 14d mazai tesiskiria. Kol kas tiksliai atostogu nepasiemiau, bet galeciau liepos men arba nuo rugpjucio vidurio. Man 30 m.
Atsakyti
Liepos 20 d. su automobiliu seima (2 suauge ir 2 vaikai 1m, 4,5m) keliausime i Kroatija, pietine dali (Dalmatija). Gal atsiras seimyna kuri noretu prisijungti su savo auto? Planuojamas keliones laikotarpis apie 10d.
Atsakyti
Sveiki, liepos mėnesio antroje pusėje planuoju kur nors pakeliauti. Kol kas nesu tiksliai apsisprendus į kurią šalį. Bet nenorėčiau visą laiką praleisti gultuose, norėčiau labiau intensyvesnės kelionės. Gal yra norinčių prisijungti?
Man 33 metai. Esu iš Kauno.
Atsakyti
[quote=IlonaKa,2013 06 27, 15:10]
Sveiki,

Išsitrink žinutes, nes tau negalima parašyti laiško smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ieskau pakeleives paatostogauti, nera svarbu kur, i siltus krastus. Galima skristi per Varsuva is ten pigesnes keliones. Kol kas tiksliai atostogu nepasiemiau, galeciau bet kada. ne labai jauna Vilniete.
Atsakyti
sveikos.. ieskau mamytes su vaikais pakeliaut po lietuva. Labai noriu aplankyt moletuose obuoliu sala ...ten labai grazu ir vaikams patiktu .
mano vaikams 10 ir 2,5 metu . galetume organizuot rugpjucio men .
vyra turiu bet jis niekur nemegsta keliaut . laukiu mamytes i az
Atsakyti
Nuo liepos 27 d. ankstaus ryto su šeima (2 suaugę ir 9 m. bei 17 m. vaikai) planuojame poros savaičių kelionę į Kroatiją. Gal yra norinčių prisijungti? smile.gif
Atsakyti
gal yra jauna moteris kuri noretu pakeliauti? man 24 esu vilniete, turiu vyra taciau jis nemegsta keliauti. ieskau bendramintes kartu paatostogauti smile.gif butu gerai jei butu vilniete kad galetume susipazinti pries keliaujant, keliones laikas nera svarbus, taciau gerai butu jau sia vasara ar rudeni smile.gif rasykit asmeniskai zinute man jei atsiras susidomejusi:)
pati esu draugiska ir paprasta, tad lauksiu ziniu rolleyes.gif
Atsakyti
Planuoju liepos viduryje/ pabaigoje vykti į pažintinę-poilsinę kelionę po Italiją su kelionių agentūra. Gal yra norinčių vykti kartu? 4u.gif Esu 26m. paprasta, draugišką, bendraujanti mergina mirksiukas.gif Tiesiog norisi kompanijos, kad būtų su kuo aptarti italų ir Italijos grožį bei patobulinti lietuvišką įdegį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaKa @ 2013 06 27, 15:10)
Sveiki,

Ieskau pakeleives paatostogauti, kur nera labai svarbu, kazkur i siltus krastus. Galima skristi per Varsuva is ten pigesnes keliones. Galime ir 14 dienu, nes kartais kaina 7 ir 14d mazai tesiskiria. Kol kas tiksliai atostogu nepasiemiau, bet galeciau liepos men arba nuo rugpjucio vidurio. Man 30 m.

Sveika, ar jau radote kompanjones? Galeciau palaikyti kompanija liepos menesi. smile.gif
Atsakyti