Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

Labas vakarelis 4u.gif

Ieskau bendrakeleiviu kelionei aplink pasauli smile.gif man 27 metai. Pradzia butu is Maskvos i Kinija traukiniu islipant Mongolijoj. is Kinijos planas butu nusigaut iki Tailando,Kambodzos,Vietnamo... Svarbu gera kompanija o visa kita galima suderint drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal atsirastų norinti keliauti vyresnio amžiaus moteris. Kelionę būtų galima pasiderinti pagal galymybes. Norėčiau rasti mamai (virš 60) kompanjonę.
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2013 06 13, 23:37)
Labas vakarelis  4u.gif

Ieskau bendrakeleiviu kelionei aplink pasauli  smile.gif man 27 metai. Pradzia butu is Maskvos i Kinija traukiniu islipant Mongolijoj. is Kinijos planas butu nusigaut iki Tailando,Kambodzos,Vietnamo... Svarbu gera kompanija o visa kita galima suderint  drinks_cheers.gif

Aplink pasauli, wow bigsmile.gif Ispudinga kelione turetu buti... tik idomu kiek galetu kainuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2013 06 14, 13:54)
Aplink pasauli, wow  bigsmile.gif  Ispudinga kelione turetu buti... tik idomu kiek galetu kainuoti  g.gif

O man idomu, kaip ilgai tokia kelione galetu trukti? smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(sapetrausk @ 2013 06 14, 11:54)
Aplink pasauli, wow  bigsmile.gif  Ispudinga kelione turetu buti... tik idomu kiek galetu kainuoti  g.gif

Planas butu isleisti kuo maziau.keliauti traukiniais,autostopu(galbut).apsistoti pas zmones,palapinej bigsmile.gif taip pat galima rasti darbeliu pakeliui,kad nereiktu is santaupu uz maista moket.

QUOTE(Karolina528 @ 2013 06 14, 14:52)
O man idomu, kaip ilgai tokia kelione galetu trukti? smile.gif

Priklauso nuo to ar labai skubesi.As niekur neskubu,noriu megautis kelione.Planas yra pradet nuo azijos,o toliau kaip dievas duos biggrin.gif
Atsakyti
Labukas Visoms 4u.gif
Spalio menesi noreciau pora savaiteliu kazkur pakeliauti ir ieskau kompanijones. smile.gif bigsmile.gif Ieskau norincios pamatyti, susipazinti, kuo daugiau isbandyti [gulejimui ant gulto viesbutyje-ne!]. Kol kas esu atvira labai ivairioms kryptims ir pasiulymams. Jei sudomino, parasyk man, gal ka nutarsim 4u.gif smile.gif

AZ.
Atsakyti
Sveiki, planuoju skristi į Tunisą rugsėjo mėnesį. Jau esu ten buvusi prieš tai. Jei ką domina ši kelionė rašykite man į mardeamar3@gmail.com smile.gif
Atsakyti
Gruodzio 15 diena isvykstame i singapura. Planas toks : Singapuras - malaizija - tailandas smile.gif jei butu norinciu prisijungti ,prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina528 @ 2013 06 12, 17:14)
Gal kas noretu nuvaziuoti i Kroatija 8 dienom? Keliones data galetubuti: rugpjucio 3 arba rugpjucio 10 d.  4u.gif

Labas. Rgpj 3 noreciau. Kiek tau metu? Man 30.
Atsakyti
QUOTE(mariella @ 2013 06 19, 21:39)
Labas. Rgpj 3 noreciau. Kiek tau metu? Man 30.

Labas, man 33 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina528 @ 2013 06 19, 21:06)
Labas, man 33 smile.gif

Tu zinai suklydau truputi. Man atostogos liepos 29 iki rgpj 4. Bet galvoju iseitu gal perkelti. Labai noriu I kelione smile.gif galvoju gal susitikti? Sutarti kazka rimciau?
Atsakyti
Mūsų šeima: 2+2 liepos 7 d. ketina vykti į Venspilį 5 d. Kelionės maršrutas ir lankyti objektai jau sudėlioti, beliko rasti kompaniją smile.gif
Atsakyti