Labas vakarelis
Ieskau bendrakeleiviu kelionei aplink pasauli man 27 metai. Pradzia butu is Maskvos i Kinija traukiniu islipant Mongolijoj. is Kinijos planas butu nusigaut iki Tailando,Kambodzos,Vietnamo... Svarbu gera kompanija o visa kita galima suderint
QUOTE(Behnaz @ 2013 06 13, 23:37)
Labas vakarelis
Ieskau bendrakeleiviu kelionei aplink pasauli man 27 metai. Pradzia butu is Maskvos i Kinija traukiniu islipant Mongolijoj. is Kinijos planas butu nusigaut iki Tailando,Kambodzos,Vietnamo... Svarbu gera kompanija o visa kita galima suderint
Aplink pasauli, wow Ispudinga kelione turetu buti... tik idomu kiek galetu kainuoti
QUOTE(sapetrausk @ 2013 06 14, 13:54)
Aplink pasauli, wow Ispudinga kelione turetu buti... tik idomu kiek galetu kainuoti
O man idomu, kaip ilgai tokia kelione galetu trukti?
Labukas
Planas butu isleisti kuo maziau.keliauti traukiniais,autostopu(galbut).apsistoti pas zmones,palapinej taip pat galima rasti darbeliu pakeliui,kad nereiktu is santaupu uz maista moket.
Priklauso nuo to ar labai skubesi.As niekur neskubu,noriu megautis kelione.Planas yra pradet nuo azijos,o toliau kaip dievas duos
QUOTE(sapetrausk @ 2013 06 14, 11:54)
Planas butu isleisti kuo maziau.keliauti traukiniais,autostopu(galbut).apsistoti pas zmones,palapinej taip pat galima rasti darbeliu pakeliui,kad nereiktu is santaupu uz maista moket.
QUOTE(Karolina528 @ 2013 06 14, 14:52)
O man idomu, kaip ilgai tokia kelione galetu trukti?
Priklauso nuo to ar labai skubesi.As niekur neskubu,noriu megautis kelione.Planas yra pradet nuo azijos,o toliau kaip dievas duos
Labukas Visoms
Spalio menesi noreciau pora savaiteliu kazkur pakeliauti ir ieskau kompanijones. Ieskau norincios pamatyti, susipazinti, kuo daugiau isbandyti [gulejimui ant gulto viesbutyje-ne!]. Kol kas esu atvira labai ivairioms kryptims ir pasiulymams. Jei sudomino, parasyk man, gal ka nutarsim
AZ.
Spalio menesi noreciau pora savaiteliu kazkur pakeliauti ir ieskau kompanijones. Ieskau norincios pamatyti, susipazinti, kuo daugiau isbandyti [gulejimui ant gulto viesbutyje-ne!]. Kol kas esu atvira labai ivairioms kryptims ir pasiulymams. Jei sudomino, parasyk man, gal ka nutarsim
AZ.
Gruodzio 15 diena isvykstame i singapura. Planas toks : Singapuras - malaizija - tailandas jei butu norinciu prisijungti ,prasau
QUOTE(Karolina528 @ 2013 06 12, 17:14)
Gal kas noretu nuvaziuoti i Kroatija 8 dienom? Keliones data galetubuti: rugpjucio 3 arba rugpjucio 10 d.
Labas. Rgpj 3 noreciau. Kiek tau metu? Man 30.
QUOTE(mariella @ 2013 06 19, 21:39)
Labas. Rgpj 3 noreciau. Kiek tau metu? Man 30.
Labas, man 33
QUOTE(Karolina528 @ 2013 06 19, 21:06)
Labas, man 33
Tu zinai suklydau truputi. Man atostogos liepos 29 iki rgpj 4. Bet galvoju iseitu gal perkelti. Labai noriu I kelione galvoju gal susitikti? Sutarti kazka rimciau?