Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

Ieskau kompanijos (be vaiku) i Prancuzija, Nica, porai savaiciu, liepos/rugpjucio men., konkrecia data galim paderinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu atostogas liepos 13-28 dienomis. Ieškau kompanjonės kelionei į pietus (konkrečios šalies nesu numačiusi, galima būtų paderinti). Domintų poilsinė-pažintinė kelionė, norėčiau keliauti per kelionių agantūrą, kad organizacinių rūpesčių būtų mažiau. Man 30 metų.
Atsakyti
Sveikos, nuo birzelio 24 iki birzelio 29dienos planuoju su dukryte nuvaziuoti prie juros i Palanga arba Sventaja. Gal atsirastu mamyte, kuri tuo paciu metu planuoja atostogas su vaiku prie juros? 4u.gif
Atsakyti
[quote=jurgmit,2013 06 05, 09:13]
Sveikos smile.gif Turiu atostogas liepos 13-28 dienomis. Ieškau kompanjonės kelionei į pietus (konkrečios šalies nesu numačiusi, galima būtų paderinti). Domintų poilsinė-pažintinė kelionė, norėčiau keliauti per kelionių agantūrą, kad organizacinių rūpesčių būtų mažiau. Man 30 metų.
[/quote

Sveika smile.gif as taip pat ieskau kompanijos poilsinei-pazintinei kelionei i kuria vaziuoju su agentura. Kelione 9 dienu - siaures Italija, pietu Prancuzija. Tik jos pradzia liepos 11 d. Man 31 metai.
Atsakyti
[quote=alibra,2013 06 08, 23:59]
[quote=jurgmit,2013 06 05, 09:13]
[/quote
Sveika smile.gif as taip pat ieskau kompanijos poilsinei-pazintinei kelionei i kuria vaziuoju su agentura. Kelione 9 dienu - siaures Italija, pietu Prancuzija. Tik jos pradzia liepos 11 d. Man 31 metai.
[/quote]

Labas smile.gif Deja, negaliu išvykti anksčiau sad.gif
Atsakyti
Noriu 4-5 dienoms į Londoną biggrin.gif Laikas nelabai svarbus - galima ir vasarą ir rudenį, svarbu, kad moteriška kompanija atsirastų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
liepos 4-14 vykstame apžiūrėti Norvegijos. Kelionė privati (ne komercinė) 9 vietų mikroautobusu. Dar turime 2 laisvas vietas. Keliaujančių amžius 10 - 48 m. Skambinkite 860025790.
Atsakyti
Labai is anksto planuojames kelione i Kuba. Vyktume jau kitais metais ir ieskome poros bendrakeleiviu, bo keturiese linksmiau negu dviese. Ieskome zmoniu, keliausianciu be vaiku ir megstanciu aktyvu poilsi, nes planuojame nuomotis masina ir keliauti po visa sala. Vyktume 10-14 dienu laikotarpiui.
Atsakyti
labas , man 32 , ieskau bendrakeleive i Maljorka , liepos menesi, :)mergaite.1@inbox.lt
Atsakyti
Liepos pradžioje skrendu į Turkiją (Alanija) su 9 m. dukryte. Gal kokia mamytė su vaiku norėtu prisijungti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elė: 12 birželio 2013 - 08:02
Gal kas noretu nuvaziuoti i Kroatija 8 dienom? Keliones data galetubuti: rugpjucio 3 arba rugpjucio 10 d. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ieškome bendrakeleivio kelionei į Švediją. Abisko nacionalinis parkas.
Numatyta kelionė Liepos 15d. pabaiga apie 24-25d. Kelionė nekomercinė. Maksimalus keleivių skaičius 8 žmonės. Šiuo metu yra 5.
Kelionės maršrutas Vilnius - Klaipėda - keltas į Karlshamn- Helsinborg -Stockhomas - Abisko už poliarinio rato.
Kopimas į du kalnus Lengva trasa ne alpinizmas. Kelionės išlaidos sekančios 1 žmogui Keltas pirmyn atgal 660lt Kuras bendrai apie 450lt Mikroautobusas ~200lt Maistas ~200lt
Nukeliautas atstumas 5000km.
Tikslas užsikarti ant aukščiausio Švedijos kalno:
http://en.wikipedia....wiki/Kebnekaise
Po to žygis pėsčiomis per kalnus apie 50km.
Nakvynė palapinėse.
Mikroautobusiukas savikaina. 50lt/d.
Kelto bilietai Lisco dfds įkainiais galiojančias tai dienai.
Mikroautobusiuko kuro/kelto sanaudas sudėtinės dalyvaujančių narių.
Reik kuprinės miegmaišio palapinės ir geros nuotaikos.
Pagarbiai Vytautas.
Kontaktai +4522595353
El pastas apvalus eta gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mainecooneva: 13 birželio 2013 - 14:14