Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

QUOTE(Terezza @ 2016 07 11, 14:28)
Kelionė Rio de Janeiro - La Paz.

user posted image

12.13-01.06 dienomis. Priedo planuoju nuskrist kiek anksčiau - iš Londono 12.10, tai turėčiau dvi papildomas dienas apžiūrėti Rio, nes į kelionę miestas neįtraukras, ir La Paz papildomai pasilikčiau 2 dienas, iki 01.09. Rio ir La Paz nakvynę susirasiu per Airbnb.

Gal atsiras norinčių jungtis?

Brazilija noreciau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Spalio 2-8 d. per kelionių agentūrą su vyru (mums 42 metai) planuojame vykti į Gruziją. Ieškome kompanionų, nes kelionės kaina priklauso nuo vykstančių asmenų skaičiaus (būtų pigiau) ir saugiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif rugpucio menesi planuoju su dukryte (6 m.) nuvaziuoti pakeliauti po Lietuva ir Latvija, galimai ir Estija. Gal atsirastu aktyvi mamyte, kuri noretu prisijungti? Tikslas: aplankyti kuo daugiau graziu vietu, parku, papludymiu ir t.t. Galetumem kartu paderinti marsruta ir datas. Labai laukiu susidomejusiuju laisku i AZ!!! Iki 4u.gif
Atsakyti
Ar gyva šita tema? ax.gif Mėgstu keliauti, tačiau gyvenimiškos aplinkybės taip susiklostė, kad ne visada yra su kuo, todėl būtų smagu atrasti tokią pačią bendramintę, kuri mėgtų, kad ir savaitgaliais kur nors pasprukti. Man 30 m., esu linksmas, aktyvus, bendraujantis žmogus :)
Atsakyti
Ieškome 2 (max 3) pakeleivių į Graikiją rugsėjo 11-24 dienomis

ATOSTOGOS JACHTOJE - plaukimas po Graikijos salas:

Pradžia ir pabaiga - Rodo sala
Planuojama aplankyti didžiąją dalį šių salų:
Rhodes, Symi, Nisyros, Kalimnos, Lipsi, Patmos, Arki, Samos, Agathonisi, Leros, Pserimos, Kos, Tilos, Halki

Jei nori
- pajausti tą jausmą, kai be jokių pašalinių variklių garsų skrieji bangomis,
- merktis nuo saulės, kai įkaitusią odą vėsina vėjas
- maudytis ne pliaže su 10.000 kitų, o šokinėti į vandenį iš jachtos ramioje ir tik laivais pasiekiamoje įlankoje, kurioje dugnas matosi, nors gylis 10 metrų ir daugiau
- aplankyti salas, kurių NĖRA StreetView :)
- sau įrodyti, kad tikrai esi draugiškas žmogus
- grįžti namo su tikrais įspūdžiais :-)
- vakarais dalintis istorijomis
- dieną mojuoti kitoms praplaukiančioms jachtoms ir atsakyti, kai mojuoja tau

Tuomet rašyk!

Jachtoje yra 3 kajutės plius bendras "salionas" 2xWC

Daugiau informacijos - Facebook evente: https://www.facebook...15083308653282/
Atsakyti
Spalio 10-22 dienomis, ieskau bendrakeleives i Turkija. Bilietai nupirkti isankstiniai, tad kaina tik 500 euru su UIA asmeniui. Jei kazka sudomins lauksiu zinuciu i am :)
Atsakyti
Sveiki, noreciau i Berlyna lapkricio 20-26 d., ten daug muzieju... wub.gif , vienai liudnoka, gal kokia kompanija linksma jau kazka panasaus susiplanavo, man 42.
Atsakyti
Noriu kazkur siltai praleisti visa kita rudeni smile.gif gal yra norinciu prisijungti siai ilgai avantiurai?
Atsakyti
Lapkričio 22-24 su sūnėnu maišome Kopenhagą. Gal bus norinčių prisijungti? Bilietai iš Kauno po dešimt eurų.
Atsakyti
http://beta.lt/visa-...-arabu-emyratus

Gal kas nors irgi nori? Lb noreciau, bet, deja, neturiu su kuo
Atsakyti
QUOTE(builis @ 2016 10 16, 11:18)
http://beta.lt/visa-...-arabu-emyratus
Gal kas nors irgi nori? Lb noreciau, bet, deja, neturiu su kuo

butu faina... bet atostogos tik lapkriti .... unsure.gif
Atsakyti
Gal atsirastų norinčių gruodžio 29-sausio 3 arba gruodžio 31-sausio 3 d. Vykti į Romą? Mano draugės tuokiasi, gimdo arba yra besilaukiančios, tad šiemet nusprendžiau keisti aplinką ir nesijausti kitokia sėdėdama prie šeimyninio/porinio stalo rolleyes.gif Brūkštelkit, jei atsiras norinčių kartu į mini kelionę bei linksmai atšvęsti Naujuosius metus. Esu kaunietė, man 25
Atsakyti